fbpx Skip to content

Az Instagram megállíthatatlanul tör előre, a népszerűsége egyre nő, az aktív felhasználóinak száma és a napi feltöltött fotók számai is az ég felé törnek. A napokban adták hírül, hogy a havi aktív felhasználók száma meghaladta a 400 milliót, ez az érték 2014. márciusában csupán a fele volt, de a decemberi számok is csak 300 milliót mutattak, ami már önmagában egy hatalmas növekedés.

insta400-cover

A legújabb 100 millió felhasználó több mint fele Európából vagy Ázsiából regisztrált és összességében a felhasználók több mint 75%-a az Egyesült Államokon kívülről használja a legnépszerűbb mobilos fotómegosztó szolgáltatást. A legtöbb felhasználóval rendelkező országok listáját Brazília, Japán és Indonézia vezeti. Manapság a naponta feltöltött képek/videók száma meghaladja a 80 milliót. Az Instagramnak ezekhez a számokhoz 5 évre volt szüksége, ugyanis 2010 október elején indult útjára a szolgáltatás.

insta400-1 insta400-2

Személyes tapasztalataim is azt mutatják, hogy Magyarországon is egyre többen használják az Instagramot. Míg pár éve a barátaim néha furán néztek rám, hogy miért töltök fel ennyi képet, manapság egyesek aktívabbak lettek, mint én.

Nálad mi a helyzet? Többet használod/használják a barátaid az Instagramot?

[appstore id=”389801252″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Múlt héten töröltem magam…


Add a Comment