fbpx Skip to content

Pénteken megjelent az iPhone 6s, és ezzel számtalan blog, külföldi YouTube-os is megkapta a készülékét. Ebben a cikkben a sebességről készült tesztek, videók közül választottunk ki kettőt.

Screen Shot 2015-09-27 at 09.43.15

Az iPhone 6s-ről és 6s Plus-ról már minden bizonnyal tudjátok, hogy brutálisan gyors. Még a sima iPhone 6-hoz is képest jelentősen javult a sebesség, nem hogy a régebbi készülékekhez képest. A külföldi kollégák természetesen kíváncsiak voltak, hogy mit is jelent ez számokban mérve.

Androidos telefonok vs. iPhone 6s

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Úgy látom még mindíg marad az I5s,mert az apple nem tud még egy ilyen szép telót tervezni!Hiába a 4k,touch 3d stb!Az I5s formára,kinézetre,méretre még mindíg szebb mint a 6,6s nekem legalábbis!Gyorsaságról meg anyit hogy soká lesz még mire az I5s olyan lassú lesz mint a 4s,majd ha ez bekövetkezik na akkor lessz csere,addig sztem fölösleges!

  2. Végre 🙂 lecserélhetem a i5s-t … Emlékszem nagyon nehezen szántam el magam, hogy a 4s-m lecseréljem 🙂 annyira tökéletes volt az mindenben, az 5-ős meg annyi sebből vérzett 🙁 főleg a Design … A hátoldal katasztrófa, a kijelző mérete nagyobb lett … Sérülékeny 🙁 … Így csak az 5s győzött meg 🙂 az is csak az ujjlenyomat olvasóval 🙂 …. 6-os első pillanattól tetszett, gyönyörű ahogy lekerekítik az üveget és ahogy kapcsolódik hozzá az az alú hátlap … Stb. … De túl nagy volt, és könnyű … De mostanra megszoktam a gondolatot, és reménykedtem benne, hogy azt a sok kis hibát kijavítják amitől hangos volt a net 🙂 … 6s felülmúlta minden várakozásomat 🙂 … Lenyűgöző a 6s Plus kamerája … Így egy szép nagy ugrással én is “tepsifon” tulajdonos leszek 🙂 amint megjelenik nálunk is …

  3. @Balazs Pali: jók az ilyen cikkek, amelyek bedobnak valami riogatást a köztudatba, majd leírják, hogy “a probléma váratlanul jön elő, nem előzi meg intenzív használat vagy extrém meleg környezet”, miközben ha végigolvasták volna az általuk linkelt reddites posztot, akkor ott van benne feketén-fehéren, hogy: “I found Facebook had 56% of the battery consumption in the last 24 hours, 1.5 hours on screen and 3.5 background refresh.”

    a facebookról meg már kiderült, hogy sokszor az a ludas minden ilyen esetben: http://szifon.com/2014/04/16/gyakori-kerdesek-akkuproblemak-megoldasa-8-lepesben/

  4. @Jadeye: Akkor talán az Apple a használati utasításban írja le, hogy hány perc használat után kell “pihentetni” hűteni a készüléket. Ma már sokan a telefonon élik az életüket, mivel nagyobb lett a kijelző. Kevesebbet használ Ipadot, vagy laptoppot. Nehogy már x perc használat után ne működjön egy “prémium” készülék.. ráadásul nem a nyári 38 fokban, a napon használták a készüléket. Mi lesz ha nyár lesz? Akkor majd jégakku közé kell tenni hogy működjön?

  5. @Balazs Pali: az a felhasználó felelőssége, hogy milyen appokat telepít. a facebookról közismert (kellene legyen), hogy hajlamos “rosszalkodni”. aki ezek után feltelepíti, az saját kockázatára teszi. ezt leginkább a facebookon tudod számonkérni, hogy miért trükköznek feleslegesen, ami ilyen mellékhatásokat okoz. másképp megfogalmazva és erősen sarkítva ez olyan, mintha az autógyártódat tartanád felelősnek azért, amiért olajszőkítésből származó üzemanyaggal tömted meg a kocsid tankját, amit a kényes motorja nem értékelt, és besértődött rajta.

  6. @Balazs Pali: Ne az Apple hibája legyen már, hogy néhány kókler szar alkalmazást ír…

  7. @Jadeye: ef-dani: Na álljunk már meg…. Az Iphone 6-nál miért nem volt melegedés ha a Facebook-ot használtad????

    A Másik, hogy szó sincs mókolt applikációról. Az Apple hivatalos oldaláról letöltött, az Apple által tesztelt és elfogadott program a Facebook.

    Kíváncsi leszek mikor megnézel egy filmet, vagy nyomsz egy 2 órás játékot rajta.

  8. @Balazs Pali: elolvastad a linkelt cikket? abban pontosan le van írva, mi a gond a facebook appal, készüléktípustól függetlenül. meg remélem az is feltűnt már az évek során, hogy mindig csak az új készülékek esetén érdekel bárkit bármi ilyesmi, mert mindig az új készülék a kattintáshozó. még csak pontos mérésekkel, és egyéb információkkal sem kell manapság alátámasztani semmit, elegendő egy reddit posztra hivatkozni, ahol valaki leírta, hogy állítólag mit tapasztalt…

  9. Jadeye: Igen elolvastam… “””””Vannak olyan beszámolók például, amelyek alapján a fényképező app használatakor a készülék túlmelegszik.

    A reddites jelentések alapján a probléma váratlanul jön elő, nem előzi meg intenzív használat vagy extrém meleg környezet.
    A fényképezős app viszont azt írja ki, hogy a vaku le van tiltva, az iPhone-nak pedig le kell hűlnie, mielőtt az újból használható lesz.
    Ezt megelőzően már többen jelezték, hogy az iPhone 6S az eddigi modellektől észrevehetően melegebb lesz működés közben. “””””””””

    Nálam ez elég egyértelmű…….

  10. @Balazs Pali: Egyrészt nem a facebook használata, hanem a facebook valamilyen háttérben futó mókolása a probléma, de ez a redditen le van írva. Másrészt attól, mert az Apple “hivatalos oldaláról” letöltött és “tesztelt” alkalmazásról van szó, az nem jelenti azt, hogy nem lehetnek benne hibák. Azt jelenti, hogy az Apple követelményeinek megfelel a program, nem beszél haza a tudtod nélkül, nem használ nem engedélyezett API-kat, stb.

  11. @ef-dani: Megértem…. szuper…. de az Iphone 6-nál ez miért nem volt gond?? nem hiszem hogy szükség van szerecsen mosdatásra… ha valami esetleg el van qrva, akkor ezt illik megbeszélni.

  12. @Balazs Pali: Mert nem mindenkinél fordul elő? Lehet több 6 tulajnál előfordul, de az nem hír egy évvel a megjelenés után. A lwgújabb HERE frissítés pl. nem kapcsolja ki a helymeghatározást amikor nem használom az appot. Ha este feltöltöm a telefonom, reggelre 4%-on. Van. Az Apple hibája? Nem.

  13. Azt egyébként értitek, hogy egy olyan bejegyzésen kezdtek el veszekedni, aminek kérdőjeles a valóssága? Ehhez folyamatos tesztek kellenek, qhd videó lejátszás, hd game és programok összessége. Nem alapoznék egy ilyen bejegyzésre… Napokon belül úgy is jönni fognak az ilyen tesztek. Addig meg mindenki nyugodjon le a picsába, úgy is megvesszük a 6s-t!!! 😀


Add a Comment