fbpx Skip to content

Már annyira hozzászoktunk a digitális képstabilizátorhoz, hogy észre sem vesszük. Ezt cáfolja most meg az iPhone 6s Plus, amiben most már 4K-s videofelvétel alatt is használhatjuk az optikai képstabilizátort.

Screen-Shot-2014-09-09-at-2.59.13-PM

Eddig is hibátlan videofelvételeket készíthettünk iPhone-nal. Az iPhone 4s óta az iOS digitálisan javítja a videóinkat, képeinket, amit mára már teljesen megszoktunk. Nem rázkódnak annyira a felvételek, nem mosódnak el a képek. Az iPhone 6 Plus azonban megkapta az optikai képstabilizátort, amit eddig csak fotóknál használhattunk.

Az iPhone 6s Plus-ban azonban a videónál is használja már a készülék ezt a hardvert. Korábban írtam már róla, hogy mikor érdemes a nagyobb iPhone-t választani, és azóta beigazolódott, hogy az iPhone 6s Plus optikai képstabilizátora bizony sokat számít a videózás alatt.

Nézzétek meg az alábbi videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Brutális a különbség …. Ez sokba fog fájni nekem idén 🙂

  2. engem nem győzött meg, ha megnézed a szobros képet akkor tisztán látszik hogy a 6 plus élesebb képet add (valóban több remegéssel) mint a 6s plus csak úgy mint ahogy azt a hyperlapse video csinálja. szóval számomra inkább élesebb legyen egy kép/videó mint sem kevesebb remegést tartalmazzon mosott képpel

  3. 1:56 nál konkrétan szőrnyű a videóminősége a 6s plus-nak és ez által a színek is rondábbak

  4. Most nem azért, de ha én az iPhone 6on 60 FPS videót veszek fel, az nem remeg annyira mint a 6S képe!!!! Most akkor mivan?

  5. @R a y: 4K-s videót nem tudsz 60fps-sel felvenni vele, csak 30fps-sel.

  6. B.Csaba mindkét bejegyzésével teljesen egyetértek!

  7. ki lehet kapcsolni a stabilizátort?

  8. @airness23: nem. de mégis miért tennéd?

  9. De miért nem HD a felbontás?

  10. Miert van vajon az, hogy az iphone meg mindig 4:3 fotokat csinal es ragaszkodik ehhez a formatumhoz. Jolehet a video mar 16:9 es minden kijelzö is…


Add a Comment