fbpx Skip to content

Mondani szokás, hogy ha ma csak egy videót nézel meg, akkor ez legyen az. És bizony, ha érdekel az iPhone 6s, akkor érdemes a The Verge videóját megnézni.

iphone-6s-2-10.0

Az újságírók elkezdték kirakni az első teszteket, véleményeket az iPhone 6s-ről és iPhone 6s Plus-ról. Én leginkább a már fent említett oldal tesztjeit szeretem megnézni elsőként, mert egyáltalán nem Apple-függők, és tényleg értelmesen, hitelesen mondják el véleményüket az új Apple termékekről.

A Verge szerint az iPhone 6s egy remek frissítés, persze nem az iPhone 6 tulajdonosoknak, amivel teljes mértékben egyetértek. Kiemelik hogy a 3D Touch mennyire megkönnyíti majd az életünket a közeljövőben, és erre hajlok én is, tulajdonképpen ez az értőképernyős telefonok “jobbklikkje”. Elsőre nehéz értelmezni, illetve használni is, azonban egy idő múlva már tényleg hozzászokik az ember.

quick_actions_hero_large

A másik dolog a 4K videó felvétel, ami önmagában megint hatalmas ugrás a 12 megapixellel egyetemben. Persze mellé kell rakni, hogy jelenleg az emberek 80%-ának nincs olyan eszköze, amin letudná játszani. Szerintem ez egy olyan újdonság, amit az Apple azért rakott bele, mert azoknak akart kedvezni, akik folyton csak ócsárolják a céget, hogy miért nincs benne az új készülékbe ez meg az, miközben a többi gyártó már rég tudja.

Hamarosan mi is teszteljük majd a készüléket – ha minden igaz, pénteken, a start napján kaphattok majd egy kis ízelítőt tőlünk.

Addig is nézzétek meg a Verge videóját:

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. hogy kapta meg csomo youtuber/ujsagiro ilyen hamar?

  2. Azért a The Verge elég nagy mennyiségben hoz le Apple témájú cikkeket, melyeknek nagy része nem említ negatívumokat.

  3. Újságírók tesztelők hamarabb kapnak minden eszközt / hardver.

  4. Sajnos, amiket a videó előtt összefoglaltatok belőle, pont nem azt mutatja, hogy elfogulatlanok lennének. Bár tény, hogy nem folyik belőle az imádat, inkább úgy tűnik, mintha kaptak volna egy valag pénzt és ezért muszáj volt jókat mondaniuk. Aztán ennyit bírtak kiizzadni, hogy mekkora ugrás a 12Mp és a 4K videó… amit nem is az ájfonosok kedvéért tettek bele, hanem a samsung-ranjongóknak??? Jézusom…

  5. Jó, látom, elnéztem, az nem a Verge véleménye volt. 🙂
    Milyen fiinoman fejezték ki, hogy ocsmány a telefon… 😀

  6. Hali. 3:21-nél mivel játszik? Mi a neve a játéknak? Köszönöm.


Add a Comment