fbpx Skip to content

A szeptember 9-én megtartott iPhone esemény alatt az iCloudról is szó volt. Itt az Apple a tárhelyek árait csökkentette, ami egyértelműen pozitív lépés volt a részükről.

new-icloud-storage-plans-800x443

A cég továbbra is 5GB-nyi ingyenes tárhelyet ad, ami – ha nem szinkronizáljuk a képeinket – bőven elegendő egy átlag felhasználó számára. Azonban ha már fotóinkat, videóinkat is szeretnénk feltölteni a felhőbe, több tárhelyre van szükségünk. Ezen változtatott most a cég.

Eddig 20GB-ért fizettünk havi 1 eurót, ami – valljuk be – nem egy nagy összeg. Most 1 euróért már 50GB-ot ad az Apple és 3 euróért pedig 200GB-ot. 1TB-ért pedig 10 eurót kell majd fizetnünk itt Európában.

Photo 1

Én eddig 200GB-ot használtam, mivel 20GB-on nem tudtam elférni, azonban most biztos váltani fogok az 1 eurós 50GB-os csomagra.

Az új iCloud tárhelyek, árak jelenleg még nem elérhetőek, valószínűleg az iOS 9 hivatalos megjelenésekor, tehát szeptember 16-án aktiválja majd őket az Apple.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Es aki eddig fizette az 1euro-s, 20GB-t az automatukisan megkapja az 50 GB-t?

  2. Nekem levont egy eves koltsegek egy ujsagra az iTunes pedig megszunt az eves elofizetes lehetosege es csak havi maradt. Aztan persze nem fogadta el az ujsag az elofizetesem, nem tudtam havira atvaltani. Majd ket honap levelezes utan az Apple-el vegre megkaptam a fejleszto ehhez kapcsolodo emailet amivel kb fel evig leveleztem aztan lemondtam a penzrol. Ugy hogy kedves Rotary szerintem elobb mond le, es utana fizess elo az 50gb-ra.

  3. @lukacs_m: te egy újságra fizettél elő, nem az iCloud tárhelyre. a kettő teljesen külön dolog.

  4. nem akarok okoskodni de biztos, hogy automatikusan upgrade lesz azoknak akik 20 GB-os csomagban vannak az Apple mindig így csinálja az ilyen változásokat.

  5. @Jadeye: ha a vilag egyik legprofitalobb ceget vezetned es valaki elofizetne 20gb-ra €0.99-ert, akkor adnal neki 50gb-ot ugyanannyiert, hogyha az a valaki nem keri a plusz 30gb-ot? Egyebkent kivanom, hogy igy legyen, mert szerintem sokan jarnanak jol, akik nem tudnak a valtoztatasrol, de en, ha jogtiszta, akkor nem biztos, hogy adnek plusz 30gb-ot anelkul, hogy kernek.

  6. Én a 20 gigás csomagot fizetem elég rég óta, de örülök a plusz tárhelynek. Bár szerintem jobb lett volna, ha az ingyen 5 giga tárhelyet növelik. A one drive-hoz alalapbol 15 giga volt ha jól emlékszem.
    Persze nem akarok elégedetlen lenni és fizetem tovább azt a havi 1 eurót…. Csak ez olyan adtak is meg nem is…

  7. @lukacs_m: Havi szinten fizetsz elő a 20 GB-ra, ami a hónap felétől 50 lesz. Biztosan így lesz. Amikor bevezették az iCloudot, nekem volt MobileMe előfizetésem, talán 25 giga, már nem emlékszem. Azt a tárhelyet átkonvertálták nekem még +1 évig úgy, hogy iCloudban már nem fizettem elő a nagyobbra.

  8. Ez remek dolog, hogy tároljunk mindent felhőben, de akkor talán a mobilinternet árakat is ehhez kellene igazítani, mert amugy semmi értelme.

  9. Jecy: ez nem az Apple- ön múlik


Add a Comment