fbpx Skip to content

Az új Apple TV-t nagyjából annyira várjuk már, mint az Apple Watch-ot anno évekig. Évről-évre, hétről-hétre jönnek újabb hírek róla, de most már tényleg úgy néz ki, hogy az Apple bemutathatja az új  készüléket.

Apple-TV-Remote-New-Concept

A pletykák szerint már a WWDC-n is egy hajszálon múlt, hogy bemutatta az Apple az új terméket, de végül nem lett belőle semmi. Időközben lassan itt az iPhone 6s esemény, és bizony most is a levegőben van az új Apple TV. Már egyre több helyről erősítik meg a terméket, legalábbis egyre több “forrás” mond egyre több információt. Nézzük, mi éppen az aktuális.

A pletykák szerint az Apple TV drágább lesz. Ez szerintem egyáltalán nem meglepő, én is 100 dollár helyett 200-250 dollárra, Európában ugyanennyi euróra számítok. Így az Apple TV ára körülbelül 60.000Ft lehet, amennyiben megjelenik. Persze az Apple Watch-nál is picit alul kalkuláltam, lehet ez 100.000Ft is, majd kiderül.

13188300375_e822b70341_b

Az árak mellett már régóta írják, hogy új távirányítót kap a készülék. Ebben minden bizonnyal lesz érintőkijelző, manapság már nem nagy ördöngösség belerakni, szóval ez valójában nem is pletyka, ha úgy vesszük.

Az új készülék egyik legnagyobb újítása lehet az App Store-kompatibilitás. Ezzel tulajdonképpen egy mini konzolt kapunk, letölthetünk majd alkalmazásokat, játékokat az eszközre, és emiatt szinte biztos, hogy nagyobb tárhellyel fog érkezni, tehát 16-32-64 vagy akár 128GB-os verziót is el tudok képzelni.

13188306885_44ab3ac734_b

A készüléken Siri is lesz, így hanggal is irányíthatjuk a lakásban lévő dolgokat a HomeKit miatt, vagy akár magát az Apple TV-t. Az új modell nem csak belsőre, de külsőre is változni fog, így vékonyabb kivitelben és esetleg több színben lehet majd megvásárolni.

Szeptember 9-én este 7 órától kövess minket, amikor élőben közvetítjük az iPhone 6s és az esetleges Apple TV bemutatását. Kattints ide és iratkozz fel a Szifon.com naptárra, vagy a Facebook eseményünkre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Ennek az eszöznek a névadását nem értem. Miért Apple TV és miért nem Apple TVBox? Nincs is kijelző rajta, tehát nem TV. Voltak olyan pletykák is, hogy az Apple tényleg TV készülék piacra dobásán gondolkodik. Ezek szerint annak sincs esélye a közeljövőben?

  2. Van egy 3-as készülékem, de az Apple eseményeken kívül mást nem nézek rajta.

  3. Nekem is van egy ilyen TV-m. Az utolsó kiadású. 3X volt bekapcsolva. Ha lehetne eladnám. 10-15.000 között vihető. Doboza, távcsija megvan.

  4. Én még Netflix-et, Youtube-ot szoktam nézni rajta, meg rádiót hallgatok. Én szeretem, várom az újat!

  5. @ocso26: Netflixet amerikai(küföldi) apple id-val nézed?

  6. @osy: VPN-nel. az Apple ID semmit nem számít a Netflix esetén.

  7. @osy: Igen. Angollal.

  8. @ocso26: de helyileg hol vagy? mert ha Angliában, ott nyilván nem kell VPN, mert ott elérhető a Netflix alapból. Magyarországon jelenleg nem érhető el a Netflix, függetlenül attól, hogy az Apple ID-d milyen országhoz tartozó.

  9. taky1974: hogy tudnék veled japcsokatba lépni az Apple tv-vel kapcsolatban?


Add a Comment