fbpx Skip to content

Az Apple hivatalosan is megerősítette a szeptember 9-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

iPhone-6s-szept-9

A menetrend szerint 9-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig idén a pletykák alapján már kiszivárgott San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditorium lesz.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítünk majd, magyar idő szerint este 7 órától. Cikkünk közzétételekor még nem lehetett tudni, de időközben az Apple oldalára kikerült az esemény linkje, és így egyúttal az is biztossá vált, hogy lesz videós közvetítés.

Siri-give-me-a-hint Siri-give-me-a-hint-2 Siri-give-me-a-hint-3

Az idei meghívó képe túl sokat nem sejtet abból, hogy milyen bejelentések várhatóak, de magyar Sirire egyelőre kár számítani, mert akkor azzal már biztosan találkozhattunk volna az iOS 9 beta verziói során. Persze ami nyilvánvaló, az az új iPhone bemutatása, illetve várhatóan közlik az iOS 9, a watchOS 2 és az OS X El Capitan pontos megjelenési idejét. Aznap elképzelhető, hogy még csak a GM verzió fog ezekből megjelenni, a hivatalos, mindenki számára elérhető változat pedig várhatóan egy héttel később érkezhet.

Ha kíváncsi vagy, milyen lesz az iPhone 6s, akkor az alábbi cikkeinket érdemes elolvasnod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Több beta addig már nem lesz, ugye?

  2. @Agent_H: erről nincs információ. mivel a szeptember 9 még majdnem két hét, így akár még ma később vagy holnap is nyugodtan jöhet egy.

  3. Ott van az Apple oldalán hogy lesz elő Stream
    Akkor hogy nincs információ róla?

  4. @farrvince: nyilván amikor a cikket közzétettük, még nem volt kint az Apple oldalán.

  5. Remélem az Apple TV-t megint sokan belelátják a meghívóba, mint az elmúlt x évben xD

  6. A meghivon jol lathato, amint egy falevellel meghajlitjak a 6s femhazat es az meg el is szinezodik! Szerintem ezt szimbolizalja 🙂

  7. Ez úgy lenne stílusos, ha szeptember 9-én ki is adnák az iOS 9-et.

  8. Indeyen olvastam,hogy lesz olyan elolapi "vaku" , hogy selfinel felvillan a kijelzo?

  9. @pete66:
    Ésszerű döntés is lenne, nem egy bolhaf@sznyi leddel szórakozni ami olyan éles árnyékokat vet, hogy borotválkozni lehet vele…


Add a Comment