fbpx Skip to content

Igazi mérföldkőhöz érkezett a számos remek terméket árusító boltunk, a SzifonStore.com, mely nem csak nekünk nagy öröm, hanem közületek egy szerencsésnek is az lesz. Alig pár rendelés választ el minket attól, hogy teljesítsük a 33 333. megrendeléseteket. Szép szám ez, nem? Én se gondoltam, hogy ilyen hamar eljutunk ide, de ezt nektek köszönhetjük, azzal, hogy folyamatosan minket választottatok.

33k-TDK-cikk

Ez a gyönyörű hármasok sorozata arra sarkallt minket, hogy megajándékozzuk azt a szerencsés vásárlónkat, aki eljuttat minket ehhez a gyönyörű számhoz. Azon szerencsés vásárlónk aki éppe eme bűvösszámú rendelést leadja, a rendelése mellé ajándékba kap egy TDK Line-in hangszórót.

Ez a rendkívül erőteljes és gazdag hangzást biztosítő hangszóró használat közben képes tölteni is a rácsatlakoztatott eszközt. Könnyed horhozhatóságának hála ideális utazásokhoz, kerti party-khoz, hiszen nemcsak hálózatról, hanem 4 db AA elemről is képes a hangulatot fokozni.

Néhány szabály a rendeléshez: csak az online leadott rendelések számítanak, de az átvétel lehet személyes vagy postai is; árfüggetlen, vagyis a legolcsóbb termékünktől a legdrágabbig bármelyiket rendelheted, ha tiéd 33 333. rendelés, tiéd az ajándék; az utolsó 10 rendelésben nem szerepelhet ugyanaz a vásárló többször.

Vajon te leszel a szerencsés 33 333.?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ki szállítjàtok angliába?Angliába

  2. @trigmegistos: ilyen esetben vedd fel a kapcsolatot közvetlenül a SzifonStore-os kollégákkal.


Add a Comment