fbpx Skip to content

Még májusban pletykáltak arról, hogy a WWDC-n bemutathatják végre az Apple TV új generációját. Persze ebből nem lett semmi, de a háttérben még mindig ott motoszkált, hogy tervben volt a bemutatás, csak az utolsó pillanatban lefújták.

13188306885_44ab3ac734_b

Időközben egyébként semmilyen újdonság nem érkezett ezzel kapcsolatban, pontosabban egy igen, amiről korábban mi is írtunk: Minden, amit a HomeKitről tudni érdemes. A HomeKitet megkapja az Apple TV is, ezt egyébként egy támogatási dokumentumban az Apple is megerősítette korábban, amikor leírta, hogy “3. generációs vagy újabb“. Tehát lényegében biztosra vehető, hogy lesz új Apple TV, és jelenlegi hírek szerint szeptemberben fogják bemutatni.

Az új készülék egyik legnagyobb újítása lehet az App Store-kompatibilitás. Ezzel tulajdonképpen egy mini konzolt kapunk, letölthetünk majd alkalmazásokat, játékokat az eszközre, és emiatt szinte biztos, hogy nagyobb tárhellyel fog érkezni, tehát 16-32-64 vagy akár 128GB-os verziót is el tudok képzelni. Az alkalmazások miatt az Apple TV Remote is frissül majd, a pletykák szerint akár érintőkijelzőt is kaphat.

13188300375_e822b70341_b

A készüléken Siri is lesz, így hanggal is irányíthatjuk a lakásban lévő dolgokat a HomeKit miatt, vagy akár magát az Apple TV-t. Az új modell nem csak belsőre, de külsőre is változni fog, így vékonyabb kivitelben és esetleg több színben lehet majd megvásárolni.

Ti megvásárolnátok az új Apple TV-t? Milyen funkciókat raknátok bele?

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Meg hát!:D

  2. Nagyon kellene mar egy profi alternativa a plexre. De ez gondolom az applenek nem celja 🙂

  3. Uhh de frankó lesz! Az appStore-t hiányoltam az elődökből de most végre lesz ez is. Juppi! Reméljük nem lesz nagyon borsos ára… (50e körül jó lenne) ti szerintetek mennyi lesz mondjuk a 32G-s?

  4. Nem akarok grammar nazi lenni, de "szeptemberben fogják bemutatják." Gondoltam szólok:)

  5. Volna valamilyen cikketek,hogy konkretan mit is tud egy apple tv?milyen funkcioi vannak? Mert csak halvany informacioim vannak rola,mert nem mozgatott meg eddig a dolog

  6. Már évek óta szemezek egy AlmaTV-vel de nem tudom, hogy pontosan miért is venném hasznát. Opvastam, hogy erre is van jailbreak meg ez meg az de, hogy pontosan mire jó alapbol és jailbreakkel arrol gőzöm nincs. Én is megköszönnék egy linket ahova ezek le vannak írva, márha van ilyen cikk.

  7. Nagyon régóta gondolkodom egy Apple TV vásárlásán.
    Megvárom ennek az új modellnek a specifikációját és meglátom.
    Küllemre (ha ilyen lesz valóban) akkor ez az új modell tetszene.

  8. Jadeye?te jo arc vagy tudnal nekunk adni egy osszefoglalot toled vagy valamelyik munkatarsadtol?


Add a Comment