fbpx Skip to content

A mostani reklámokkal szerintem nincs a helyzet magaslatán az Apple. Ez sajnos igaz az Apple Watch reklámokra is. Tegnap négy új tévés reklámot rakott fel a cég a YouTube csatornájára, ezek mindegyike egy-egy szituációról szól, illetve arról, hogy ezekben az esetekben az óra mikor jön jól.

Screen Shot 2015-07-17 at 10.09.55

Engem nem nyertek meg ezek a reklámok, persze sokmindent bele lehet magyarázni, de jelenleg az Apple maga sem tudja pontosan pozicionálni az óráját, mert nem teljesen kiforrott, nem érhető el még a watchOS 2.0 és persze nem kapható a világon mindenhol. Ezekkel a hátrányokkal valóban nehéz a terméket úgy beállítani, hogy az bizony mindent megváltoztat majd, pedig szerintem efelől nincs kétség.

Legalább 1-2, de hazánkban több mint 2 év szükséges, mire elterjed az óra, amivel nincs is semmi gond. Az iPhone-nak több mint 3 év kellett. Ti mit gondoltok az alábbi reklámokról?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Az első reklám végén amikor a néger srác felkel mert látja, hogy 27/30-on áll a gyakorlata, mint ha magamat látnám 😀

  2. Szerintem arra utalnak a reklámok, hogy ez az eszköz pont arra jó, hogy nem kell állandóan nyomkodni, hanem csak ha fontos dolgot, gyorsan el akarunk intézni. Abban viszont szerintem is jó. Nekem tetszenek a reklámok. Ez az óra, biztos vagyok hogy nem mindenkinek lesz jó, úgy ahogy egy iPhone vagy egy Mac sem. 🙂

  3. A négy reklám igazából három, a két alsó ua. De: az hogy Cook kapitány felvonul, meg szivárványos kampány, az az ő dolga. De reklámban azért mégsem kellene (ennyire) tolni a “melegséget”, (már a nevétől is kilel a hideg, hiszen a melegség-érzet az bizony egészen más valami!) mert – nem utolsó sorban – ellenkező hatást ér(het) el. Szerintem.

  4. en a legelsot nem annyira kovetnem, nem tudom mennyire stimmel de olvastam egy olyat hogy lefekves elott nem jo testmozgassal nagyon felporgetnie magat az embernek, jobban es gyorsabban elalszik ha ilyet mar nem csinal, mint pl az eves.. nyilvan nem 3 percrol van szo.

  5. Siralmas szerintem

  6. Hu de gyenge mindegyik, atya ég

  7. Mint ha????????


Add a Comment