fbpx Skip to content

Két héttel az iOS 8.4 megjelenése után az Apple a szokásos időpontban, este 7-kor elérhetővé tette az iOS 8.4.1 első bétáját a fejlesztők számára.

iOS8.4.1_beta

Mivel a 8.4.1-ből ez az első beta verzió, így az a letöltött IPSW-t betallózva iTunes segítségével telepíthető a fejlesztői készülékekre. Az iOS 8.4.1 beta OTA frissítésként még a fejlesztői listán regisztrált készülékek esetén sem jelenik meg, az csak manuálisan tehető fel. Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia.

Az iOS 8.4.1 beta build száma 12H304, a 8.4-é pedig 12H143.

Újdonságok

Az iOS 8.4.1 beta verziója az alábbi újdonságokat tartalmazza a 8.4-hez képest:

  • Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

iOS 8.4.1 beta letöltési linkek

Az iOS 8.4.1 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod touch:

Jailbreak

Jelenleg nincs információ arról, hogy a 8.4.1 első beta verziójában az Apple javította-e a 8.4 jailbreakjét lehetővé tévő hibát, de ez rövidesen kiderülhet.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8.4.1 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Javítás javításának a javítása …
    Jó lenne már valami érezhető javulás!

  2. @Lusta: mégis milyen javítás javításának a javításáról beszélsz? ez egy fejlesztői beta.

  3. ezt most nem igazan ertem. miert megy két vonalon az Apple ? egyszerre van ios 8 és 9 beta is ? ennek mi ertelme

  4. Jadeye! Azt gondoltam, hogy egy újabb verzió, mindig az előző javítása akar lenni. Bár jogos az értetlenkedés, mert nem igazán javul.

  5. Az Apple Pay van benne! Most jelent meg itt Angliában és az ios 9 Ben már megjelent.

  6. @trigmegistos: az Apple Pay-hez nem kell beta, az anélkül is megy.

  7. Az applepay már elég régóta van

  8. Itt Angliában nem volt. Nekem csak ma jelent meg a az ios 9 Ben.

  9. Nekem a 8.4-el jott elo az ApplePay, szinten Anglia.

  10. ebbe csak a jailbreaket javitottak ki. EverythingApplePro szerint.

  11. Kanadában nem látom.

  12. @trigmegistos: Mar rajottam, a UK-ben e honap elsejen indult az ApplePay orszagosan.

  13. Benne volt az Apple pay csak akkor ha amerikai-ra allitottad a telefon beallitasait, es csak akkor ha amerikai bankkartyat reggeltel. Most csak annyi valtozott hogy el fogja fogadni az angliaban kiadott bankkartyakat is.

    De ez nem az IOS valtozasa miatt van hanem azert mert most mar engedi az Apple. Szoval ezugyben tovabbra is semmi valtozas nem tortent:)

  14. Új kontaktot létrehozva, bele lehet rakni bármelyik egyéni csoportba?

  15. iOS 8.4-nél iPhone 6 Plus -ból kivették a home screen és a beállítások menü elforgatását?Eddig működött, de ma tűnt fel, hogy a home screen nem fordul el, hiába forgatom. Ugyan ez a hiba a Beállításokon belül… A telefont már többször újraindítottam.

  16. Nekem ipad air 2 n vmi borzalom a 8.4. folyton megfagy, lassan reagal ebresztesre es nem is forog a kepernyö, ezert megegyszer lockolni kell es ha ujra ebresztem mar müködik.

    Komolyan mondom szetcsesz az ideg hogy egy apple cuccon ilyen bugos a szoftver.

  17. megjelenesrol meg mindig semmi hir?


Add a Comment