fbpx Skip to content

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki a NetPincérről szokott rendelni. Bizonyára sokan naponta is használják az oldalt, azonban most szeretnénk bemutatni az iOS alkalmazásukat.

07.06_50%_fb_1200x624_iphone

A NetPincér egy éttermi portál, mely közel 600 étterem adataival rendelkezik, és a tartózkodási hely alapján kínálja fel az étel házhozszállítás szempontjából számunkra elérhető éttermeket. A fizetési lehetőségek között szinte minden elérhető: készpénz, SZÉP kártya, SODEXO utalvány, Erzsébet utalvány, bankkártya. Az új iOS alkalmazásuk rendkívül modern, szép felülettel rendelkezik, és most egy akció keretében kifejezetten érdemes kipróbálni!

IMG_1718

Az NetPincér alkalmazással könnyedén rendelhetünk már mobilról is. Ez sokszor jól jöhet, ha tudjuk, hogy mondjuk 10-15 percen belül hazaérnénk, és így már útközben megrendeljük a vacsorát, amire így már sokkal kevesebbet kell várni, mintha azt csak hazaérve tennénk meg. De sokszor talán egyszerűbb is a mobil alkalmazást használni. Rövid ismertető után kényelmesen kiválaszthatjuk, hogy hova szeretnénk rendelni, illetve a korábbi NetPincéres felhasználónevünkkel is bejelentkezhetünk.

IMG_0199 IMG_0200

Ahogy a fenti képen is látszik, csak a belvárosban 150-nél több étterem áll rendelkezésünkre. A felső kereső segítségével rákereshetünk kedvenc helyünkre, vagy éppen 1-1 ételre is. Újra is rendelhetjük a korábban már bevált ételeket, illetve az ajánlatok menüpont alatt találjuk az aktuális akciókat. A keresés helyett akár szűrhetünk is, a szűrőgomb segítségével, így tényleg csak azok az ételek lesznek előttünk, amik minket érdekelnek.

IMG_0201 IMG_0202

A Szifon.com és a Netpincér közös akciója alatt az NPSZIFONCOM kuponkóddal az első rendelésed felét mi álljuk, tehát 50%-os kedvezményt kapsz! 🙂 Próbáljátok ki az alkalmazást, ami nekünk kifejezetten tetszett – és természetesen több nagyobb városban is érdemes rendelni, nem csak a fővárosban.

Screen Shot 2015-07-07 at 12.36.47

(Kattints az ikonra a letöltéshez)

*A kupon kizárólag a felhasználó NetPincér profiljához tartozó első iOS alkalmazáson leadott rendelés során használható fel, 2015.07.08. és 2015.07.31. között. A kedvezmény online fizetési mód esetén érvényesíthető, és más kedvezménnyel nem összevonható. Fizetésnél az online fizetési mód kiválasztása után az NPSZIFONCOM kuponkód beírandó a kedvezmény érvényesítéséhez! Maximális rendelési érték: 30 000 Ft.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Időnként használom az alkalmazást. Nem rossz, nem rossz, de a bankkártya adatok beírásának módja rendkívül nehézkes, ezen sürgősen “reszelni” kellene!

  2. Sajnos csak bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetés esetén működik, KP esetében nem. Kár, mert úgy lenne az igazi.

  3. Most rendeltem első alkalommal es egy kupont adtak ami 50% ot adna ! De nem ! Nem engedi hiába gépelem be !

  4. Emailbe kuldtek a kodot!

  5. Ez az alkalmazás annyira rossz, hogy elrettentő példaként lehetne mutogatni. Ti meg hírdetitek? Tudom, meg kell élni valamiből.

  6. @mrisz: írj akkor a NetPincér csapatának, ezzel mi nem tudunk mit tenni: [email protected]
    vagy használd a cikkünkben megadott kódot ehelyett.

    @draxika: ingyen olvashatod a híreket, de eközben a szervernek van fenntartási költsége. ezt legegyszerűbben hirdetésekből lehet megtermelni. a másik lehetőség, hogy előfizetéses lesz az oldal olvasása, ami viszont szerintem senkinek sem lenne jó. szerencsére az 50%-os kupont sem kötelező felhasználnod. a cikkben bemutatott appal kapcsolatban jelezd a problémákat a NetPincér csapatának, és biztosan javítani fogják: [email protected]

  7. Engem csak az zavar, hogy a profilhoz kapcsolódó első rendelésről szól az összes kupon. Ez szánalmas. Facebookon is anno megörültem, amikor láttam az npapp nevű kóddal a 10% kedvezményt, de már elég régi netpincéres vagyok, kiírta az app, hogy kód elfogadva, nem vont le semmit az árból. Nyilván volt már korábbi rendelésem. Most akkor regeljek újra ötvenszer, ez a cél, vagy miért nem kaphatják meg a régi hűséges felhasználók is a kedvezményt? Inkább rendelek a pizza.hutól, azok legalább korrekten osztják a hűségpontokat. Amugy az alkalmazás tényleg nem felhasználóbarát. Sőt!

  8. Nezd en regen regeltem es elfogadta a kodot is, pedig annno ezerszer rendeltem mar ezzel a reggel. Amugy meg nem erzed, hogy pofad leszakad? 50%… Gondolod majd ha mobilrol rendelsz orokke igy lesz? 50ezer helyett 25-ot fizetsz csak, mert hasznalod a progit? Azert ez durva meg nekem is 😀 rendelj egy csaladi menut es orulj, hogy egyszer fele annyit kell perkalnod, vagy tanulj meg fozni/sutni es ne rendelj soha tobbet. A program amugy lassu es nincs optimalizalva 4s-re, szepek eltunnek a dolgok alul, gondolok nyujtott kepernyore csinaltal csak meg.

  9. Igen, mert te nem használtad még az appot korábban, de ez nem egy újkeletű app, fenn van már egy ideje a store-ban és párszor rendeltem már vele még a Facebook promo elott is. Azert nem fogadta el azt se, de ha egyszer úgy döntenek, hogy egy vásárlásra belefér 10%, 20%, 50% kedvezmény, akkor az miért nem mindenkire érvényes? Nem vágná szerintem földhöz őket ugyanígy egyszeri mód biztosítva a dolgot. Aki meg ki akarja használni úgyis csinál 50 e-mail címet és mindig másikról rendel először, ezt nyilván ők is tudják, szoval már csak ezért se értem miert sajnálják a régi ügyfelektől a dolgot.

  10. @Jecy: talán egyszerűbb volna jelezni ezt a problémát a NetPincér felé, elvégre ők az illetékesek ebben: [email protected]

  11. Köszi Jadeye, de annyit nem ér pár százalék, csak morgolódok 🙂 Most úgysem vagyok az országban egy darabig, szoval végülis lényegtelen :)))

  12. @Jadeye: Felhasználnám az 50%-os kedvezményt, de nem tudom, mert rossz az app. Hogy mi vele a gond, azt az appstore-ban már sokan leírtuk.

  13. @draxika: az App Store-ban lévő értékelésekre az App Store-ban nem tud válaszolni a fejlesztő, sem további adatokat kérni a hiba kijavításához. írj nekik az email címükre, biztosan tudnak segíteni.

  14. Kamu az egesz!
    Csak szep kartyaval, vagy bankkartyas fizetes eseten valthato be.
    Koszi szifon!

  15. @krisgo: semmi kamu nincs ebben, és a fizetési feltétel is le van írva a cikk végén:

    A kedvezmény online fizetési mód esetén érvényesíthető, és más kedvezménnyel nem összevonható

  16. Nem vitatkozom!
    Nem kamu, csak felrevezeto, megteveszto. Pont, szifon, ennyi.

  17. @krisgo: mi neked a félrevezető azon, hogy feketén-fehéren le van írva a cikk végén, hogy csak online fizetési mód esetén használható? nehogy már a szifon legyen a hibás azért, mert nem olvastad el a cikket végig.

  18. Bammeg, ti véletlenül nem magyarok vagytok?! Nektek semmi sem jó? Itt egy LEHETŐSÉG, ami marha jó, promóciós célt szolgál, ismerjék meg minél többen, és hátha itt ragadnak az emberek. Ezt ügyfélszerzésnek hívnák. Erre itt rinyáltok, hogy csak bankkártyásoknak jó, meg miért nem lehet infinity féláron rendelni? Hát a pofám leszakad… Menjetek teli áron venni a Tescoba mirelit pizzát, azzal nem lesz gond.

  19. Ma meg már nem is működik a kupon?! =/

  20. @eperlekvar: még működnie kell, próbáld újból, de csak az iOS-es appban leadott rendelésnél érvényes.

  21. @eperlekvar: Többen jelezték hogy nem működik a kupon, természetesen írtunk a netpincérnek, meglátjuk.

    Ettől függetlenül szerintünk elég ideje volt mindenkinek kihasználni az 50%-os akciót.

  22. @admin & @Jadeye: Köszi, én is rájuk kérdeztem és informáltak már.

  23. Van valami fejlemény a kóddal kapcsolatban?


Add a Comment