fbpx Skip to content

Ha bármi oknál fogva nem használjuk az iOS 8.4-ben megjelent Apple Music szolgáltatást, akkor adott esetben zavaró lehet a Zene appban az Önnek és az Új fül, amiknek így akkor nincs haszna számunkra.

iOS8.4_08 Apple_Music_kikapcsolasa_02

(Előtte – utána)

Szerencsére a Beállítások appon belül ezt is egyszerűen ki lehet kapcsolni.

Lépjünk tehát a Beállítások (Settings) appban a Zene (Music) menüpont alá, és egyszerűen kattintsuk át Az Apple Music megjelenítése opciót kikapcsolt állapotra:

Apple_Music_kikapcsolasa_01

Ezután a Zene appba visszalépve már el is tűnik az Önnek és az Új fül – és helyette a második helyen megjelenik a Játéklisták:

Apple_Music_kikapcsolasa_02

Ha pedig szeretnénk ismét bekapcsolni, akkor egyszerűen menjünk vissza a Beállításokba, és kapcsoljuk vissza.

Ha a Connect fület is szeretnénk kikapcsolni, akkor pedig az ebben a cikkben leírtakat kell követnünk: Így kapcsolható ki a Zene appban a Connect fül

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Mi történik akkor, ha kikapcsoljuk az Apple Music-ot és a Connectet is? 3 fül marad, vagy esetleg megjelenik valami más?

  2. Nálam nem jelent meg ez kapcsoló, hiába kerestem, végül bekapcsoltam a telón a netet, úgy már ki tudtam én is kapcsolni… 🙂 Így itt is 3 fül maradt.

  3. Sziasztok!

    Valamilyen szinten szerintem ide tartozik a következő kérdésem, mivel azt nyilatkozták az Appletől, hogy az ios 9 beta 3-ban benne lesz az új music alkalmazás.
    Nem kellett volna már több mint egy órája megjelennie? Tud valaki valamit a megjelenésről?

  4. @bangoheifetz: sehol nem írt olyat az Apple, hogy pontosan ma, pontosan ekkor és ekkor jelenne meg az iOS 9 beta 3. annyit írtak múlt héten, hogy “jövő héten”. semmi többet. de fejlesztőként nincs jelenleg semmi lehetőség úgysem az Apple Music-kal foglalkozni, így nincs is miért siessenek, hiszen a beta verzió nem a mindennapos használatra van.

  5. Jadeye: tudom hogy ezt írták, csak ugye a megszokás. Legtöbbször magyar idő szerint kedd este 7-kor jelennek meg az új rendszerek. Egyébként nem használom, csak kiváncsi vagyok miket javítottak.

  6. @bangoheifetz: akkor jelenik meg, amikor úgy döntenek. ma nem így döntöttek – hogy miért, azt csak ők tudják.

  7. Nekem kéne segítség! Miért nem tudok saját zenét behúzni az iphonera ugy hogy az offline cuccokat ne kene letörölni!:( azt írja: … Mert az icloud zenekönyvtár engedelyezve van az iphoneon… De ha kikapcsolom akkor viszlat offline zenek…. Miért???:)

  8. Ugyan ez van a képekkel is. Ha az icloud fotó be van kapcsolva, gépről nem tudok képeket felrakni.


Add a Comment