fbpx Skip to content

Az iOS 8.4-ben több szempontból is megváltozott a Zene app, egyik újdonsága az Apple Music, a másik pedig az új design. Az új felülettel némileg a működés is változott, és így a zene keverése opció is eltűnt a megszokott helyéről.

apple-music-pays-artists-001-970x0

Szerencsére ettől függetlenül a keverési lehetőség megmaradt, mindössze másutt kell keresnünk, mint korábban. De lássuk, hol.

Az első lehetőségünk, ha egy adott szám lejátszását elindítva rányomunk a lejátszási csíkra, és megnyitjuk a lejátszás részleteit. Itt a képernyő alján láthatjuk a második ikonként az egymást keresztező nyilakat, amivel a számokat keverni tudjuk:

iOS8.4_Shuffle_01

A másik lehetőségünk, ha létrehoztunk korábban egy lejátszási listát. Ilyenkor az adott listát megnyitva a számok felett találjuk a Keverés opciót, amire rányomva véletlenszerű sorrendben fogja nekünk a Zene app bedobni a lejátszáskor az egyes dalokat:

iOS8.4_Shuffle_02

Ha nem hoztunk létre lejátszási listát, akkor a legegyszerűbb, ha Sirit utasítjuk arra, hogy kezdje el véletlenszerű sorrendben lejátszani a zenéinket. Ehhez mindössze a “Shuffle all the songs” utasítást kell használnunk:

iOS8.4_Shuffle_03

Ezután az Open Music opcióra rányomva rögtön át is tudunk lépni a Zene appba.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Jahh én is kerestem egy darabig, aztán arra jutottam h síri a legegyszerűbb. Amugy ha play-el utasítjátok egyből elindítja a zenét.

  2. akkor "összes keverése" csak sirivel?


Add a Comment