fbpx Skip to content

Magyarország legrégebbi és legnagyobb Apple hírgyűjtő oldala nemrég átesett egy frissítésen.

applehirek

Az Applehirek.hu oldalon könnyedén szemügyre vehetjük az elmúlt hetek híreit a hazai kínálatból. Ez az oldal egyébként percről percre frissül, így akár egész nap figyelhetjük a magyar portálokat, illetve este átböngészhetjük rajta a napi híreket.

Az oldal felső részében láthatjuk az oldalakat, majd alatta a legfrissebb híreket, illetve heti legfontosabbakat. Ezután pedig ha lefele görgetünk, akkor az oldalak körülbelül 1 hetes tartalmát láthatjuk. Az Applehirek.hu már több éve gyűjti a híreket, így aki még nem tette be az oldalt a könyvjelzői közé, mindenképp tegye meg. Természetesen mobil felülettel is rendelkezik, így ott is kényelmesen böngészhetünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ezt köszi.
    Ezt találtam: (Applehirek.hu ->beszeljukmac.com-on:
    Az Apple Music 3 hónapos ingyenes időszakával kapcsolatban: “Ez az e-mail igazolja, hogy Ön megrendelte az alábbi előfizetést 3 hónap ingyenes próbaidőszakkal. Az ingyenes próbaidőszakért nem számítunk fel díjat, de amikor a(z) 1 hónap időtartamú előfizetése 2015. 10. 01 dátummal automatikusan megújul, 4,99 € összeget terhelünk a számlájára ezért az időtartamért.”
    Tényleg ilyen e-mail érkezik vissza?
    Mi az, hogy “1 hónap időtartamú előfizetése” és milyen időtartamért számítanak fel 4,99 eurót?
    Sajnos én ezt nem értem, de hátha van valaki, aki érti.

  2. @makimano: 2015.10.01. dátummal levonja az Apple a 4,99€-t az első fizetős hónapra (2015.10. hó). ha nem érted a számlázást, akkor az iTunes Support fog tudni segíteni: http://apple.com/hu/contact

  3. Itt van a link, ha nem probléma (12. bejegyzés):
    http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/47657/
    Jó lenne tudni, hogy valóban mennyi az annyi, mert nekem úgy tűnik, hogy ha a 3 hónap letelte előtt 24 órával nem szakítod meg a próbaidőszakot, akkor a próbaidőre is felszámítanak díjat.
    Jól értem?

  4. @makimano: nem jól érted. fizetni az első fizetős hónapért kell. a már ingyenesen eltelt 3 hónapért nem.

  5. @Jadeye: Jó, így már ok.

  6. Nem tervezitek Twitter feed indítását? Kényelmes lenne mobilról olvasni.


Add a Comment