fbpx Skip to content

Ahogy az Apple bejelentette, június 30-án, tehát ma elérhetővé vált az Apple Music szolgáltatás. Ezt az iOS 8.4-re frissített készülékeken érhetjük el.

Apple-Music-cover

Az Apple Music-hoz nyissuk meg az iPhone-on vagy iPaden lévő Music alkalmazást, és menjünk végig a lépéseken. Ez után már streamelhetjük is az iTunes-ban lévő több mint 100 millió zeneszámot. Természetesen az Apple Music nem csak ebből áll, érdemes betekinteni a többi menüpontba is az alkalmazáson belül.

A legfontosabb a My Music. Itt láthatod a saját listáidat, illetve azokat az előadókat, akiket lementettél, vagy éppen lejátszási listába raktad. Albumokat is megtalálhatsz itt, illetve a korábbi megvásárolt zenéidet. Ha a Connect részre kattintasz, rögtön egy új felülettel találkozol, itt követheted a kedvenc előadóidat, hogy éppen mi történik velük, ez olyan mint a Facebook (vagy korábban az iTunes Ping). A Radio menüpont alatt a Beats 1 hallgatható, a New alatt pedig a legfrissebb újdonságokkal találkozhatsz. A For You is egy érdekes menüpont, itt a neked ajánlott dalokat, együtteseket láthatod.

apple-music-pays-artists-001-970x0

A For You menüpontban lévő dalokat egyébként nem egy gép válogatja össze valami algoritmus alapján, hanem az Apple-nél lévő szakértők segítenek újdonságokat találni a te ízlésednek megfelelően.

Az Apple 3 hónapig ingyen adja neked ezt a szolgáltatást, azonban a 3 hónap után havi 5 euróba kerül. Ebben a táblázatban láthatod, hogy mihez férhetsz hozzá ebben a 3 hónapban, illetve utána ha előfizetsz:

Screen Shot 2015-06-29 at 11.10.26

Magáról a szolgáltatásról itt írtunk bővebben: WWDC15: Apple Music néven mutatkozott be az Apple új, zenei streaming szolgáltatása.

Az iOS 8.4-ről pedig itt írtunk: Megjelent az iOS 8.4!

Ha bármi kérdésed van tedd fel itt, hozzászólás formájában!

Olvasd el a hozzászólásokat is

49 Comments

  1. az uj verzio hibajavitasokat is tartalmaz ?

  2. És iOS 9 beta 2-n hogy lehet elérni?

  3. @mkrisz: nem érhető el iOS 9 beta 2-n.

  4. Szóval, ha én most kiválasztom az Individual packot akkor tőlem azonnal levonják a pénzt, vagy csak a 3hónap után?

  5. @iTrash: 3 hónap után vonják csak le. sőt, már akár most is lemondhatod, hogy megújuljon az előfizetés, és akkor az ingyenes periódus végén a fizetős kezdetével sem fog levonni semmit, mert nem vált át a fizetősre.

  6. Köszönöm válaszod Főnök! Akkor megeresztek neki egy próbát 🙂

  7. És a B1 et merre találom ? Mert nem igazán látom a rádiok között.

  8. Ha nincs bankkártya akkor nem lehet …

  9. Ha nincsenek megadva bankkártya adatok az apple accounthoz nem lehet még azt a 3 hónap free-t se igényelni, rendesek…

  10. @Antal Balázs: …azért nem lehet, mert ugye alapból megújuló előfizetés lenne, amihez ugye bankkártya kell. de megadsz egy kártyát, aktiválod a próbaidőszakot, kiveszed a kártyát és kikapcsolod, hogy megújuljon.

  11. @Jadeye: és ha nincs olyan kártyánk amit elfogad a rendszer?

  12. @Jadeye: Nem rosz ötlet köszi, bár remélem megint a kártya ellenőrzésének érdekében az apple lefogja vonni azt az 1 dollárját amit szokott ilyenkor…

  13. @1matee: akkor iTunes Support. vagy a bank.

    @Antal Balázs: a kártya ellenőrzésekor nem von le, csak zárol. a zárolt összeget banktól függő időn belül visszakapod.

  14. @Jadeye: Úgy rémlett azt le is szedik de akkor köszi a helyesbítést 🙂

  15. Jadeye hol lehet most lemondani?Tudsz egy linket kuldeni?
    Koszonom.

  16. Jaj 🙂 kicsit félre értettem ezt a B1 rádiót, azt hittem itt vannak műsorvezetők is végig, de akkor ez olyan mint spotin, csak sorolja a számokat.

  17. Mar megtalaltam!:)

  18. Sziasztok! Szeretnem használni a music szolgáltatást offline módban, de azt írja a készülék hogy icloud zenekonyvtar nem engedélyezhető. Bekapcsolom és utana kikapcsolja a fenti hibauzenettel. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.

  19. Működik 9 beta 2-n is 😀

  20. zsír… eddig tetszik

  21. (mondjuk a jazzt eldonthetnek h irjak… dzsessz/jazz… ☺️☺️☺️)

  22. Jadeye írta:
    2015-06-30 17:36:58
    @iTrash: 3 hónap után vonják csak le. sőt, már akár most is lemondhatod, hogy megújuljon az előfizetés, és akkor az ingyenes periódus végén a fizetős kezdetével sem fog levonni semmit, mert nem vált át a fizetősre.

    hol/hogy?
    thx

  23. Ha kikapcsolod jelzi meddig lehet hallgatni ingyenesen. En szeptemberig. Utanna ha tovabbra is akarok akkor megkell rendelnem. Es nem vionja le mert ki van kapcsolva az automatikus hosszabitas.

  24. Mindenképp kell kártyát hozza adni?

  25. Hat eleg alap ez a MUSIC…. Nem egy-ket dalt albumot meg se talal,elletetben a konkurencijaval

  26. @Dr Lecter: nekem is ez a bajom! én is várom a megoldást:) köszi

  27. Be kell kapcsolni a Genui-t is es akkor lesz ervenyes az iCloud zenekonyvtarad

  28. @Szauron: köszi szépen sikerült:)

  29. és hova tűnt a “megosztott” könyvtár? mostantól nem lehet zenét lejátszani az itunes könyvtárból?

  30. Nekem is az a problémám, hogy nem tudom aktiválni az iCloud zenekonytárat, hiába pipáltam ki a Genui-t. Úgysem aktiválodik. Valakinek valami ötlete???

  31. Köszi a tippeket!
    Az összes zene keverése hol található?
    Kb. 3.500 dal van a telefonomon, remélem nem egyesével kell összeválogatnom, hogy mindet lejátszhassam vegyes sorrendben…

  32. iPhone-on megcsináltam a lejátszási listáimat, de iPad-on nem látom Őket … ezt hogy kell aktiválni szerintetek? iPad-on egy tök üres részvan a Saját Zene résznél, míg iPhone-on már elég sok mindent betáraztam. Köszi előre is

  33. @TigerCat:

    Saját Zenén belül középen kiválasztod, hogy csak a dalok látszódjanak, nekem így behozza az összes letöltött és betárazott dalt amit hozzáadtam.

  34. Sziasztok! A helyzetem a következö:Van iPhone-om is meg iPad-om is. Illetve iMac27 em is.
    Elöször az Ios eken frissítettem le (iOs8.4) és be is “regisztráltam” a 3 próbahónapra. 4.99-ért!
    ma reggel frissítettem az itunes-t is 12.0, de itt megint feldobja a 4.99-et illetve a family-t is…….
    Ez azt jelenti hogy a két különböző platformon külön-külön meg kell venni az előfizetést?? Ha igen akkor ebben az esetben a family-t kéne megvennem?? Ugyanazzal az AppleID-vel rendelkezem! a 3eszközön……
    Viszont akkor hol tudom modosítani a 4.99-röl a 7.99re??? Mármint ha változtatnom kell ??!!

  35. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy a Magyar oldalon 4,99€ ért van havonta addig a német oldalon 9,99€ ? elvileg ugyanarra az iTunes könyvtárra csatlakozik nem? (magyarul ugyan akkor a zenei kinálat) Ez szerintetek miért van?

  36. Angliaban pedig 10£ havonta…tipikus apple mindig minket huznak le legjobban:)

  37. Megtalaltam az egyszeru modszert a lemondasra: elfogadod aztan kapsz egy mailt rola. Majd a mailben a linkre katt es egybol ki is tudod kapcsolni az auto renewalt!

  38. @Porkoláb Porky Péter: Ha ugyanazzal az Apple ID-val vagy belépve, akkor nem dob fel semmi vásárlási lehetőséget, szimplán ott lesz előtted, ha az egyik eszközödről “megrendelted”. (Két Mac, egy-egy iPhone és iPad, hiba nélkül automatikusan az első indításnál már úgy várt, mintha be is léptem volna) Ha nem vagy belépve az iTunesban, akkor lépj be. Ez szar az OS X-ben, hogy oda nem léptet be úgy, mint iOS-en.

  39. Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni, hogy a "start station" funkció pontosan hogy működik?
    Előre is köszönöm a választ!

  40. Hát nem tudom de a konkurenciával még nem nagyon tudja a versenyt felvenni semmilyen téren.
    A hangzás gyenge közepes….a keresésnél pici elírás és nem találja sehol….bízunk benne ezért a pénzért három hónap mulva lesz azért belőle valami.

  41. Nagyon imádom 🙂 Spotify ehhez képest ócska! Egy gondom van, amihez lehet hogy nincs köze, de reggel óta azt hallgatom, és óránként-félóránként elmegy a UPC-s kábelnet, és csal egy router+modem restart oldja meg. Lehet a Musicnak köze ehhez? Mert most hogy egy 15 perce lekapcsoltam a zenét, működik a net…

  42. Köszi öf-dani!
    Igazad volt, igy mar mukszik tenyleg;)

  43. Sziasztok,
    Az miért van,hogy keresek egy számot a Apple musicban ,de nem találja miközben az Itunes Store-ban meg lehet vásárolni?Nem minden szám elérhető?

  44. Hali. Azt tudja valaki, hogyha lejár a 3 hónap és a 4-re nem fizetünk elő , de mondjuk később pl. A 7-re igen, akkor az első három hónapban összeválogatott zenék, lejátszási listák, mentett zenék megmaradnak/visszajönnek?

  45. @tomtrial: Köszi a tippet, ezt találtam én is. Amúgy elég gáz, hogy az új verzióval nem indul a zene, ha megnyomom a fülesen levő gombot. Be kell lépni az alkalmazásba. Ez eddig nem így volt…

  46. Ez most is így működik hogy 3 hónapig ingyenes és csak utána vonják le a pénzt?


Add a Comment