fbpx Skip to content

Megfigyelhettük már, hogy az élet időről-időre óriási dilemmák elé állít minket. Mekkora kiszerelésű chipset vásároljunk az esti meccsekre, milyen ízesítésű üdítőitallal kísérjük azt, illetve hova menjünk idén kikapcsolódni?

iphonecaze_Tough iPhone 6

Talán nem is hinnétek, de a mindennapok során nagyobb kérdőjelekkel is szembetaláljuk magunkat. Megfogalmazódott már példának okáért a következő kérdés bennetek? “Imádom az iPhone-om stílusát és formatervezését, de védelméről is gondoskodni szeretnék. Megoldható-e, hogy a készülék szépségét és épségét egyaránt megőrizzem?” Erre a kérdésre igyekszik válaszolni nektek az iPhoneTok.hu csapata.

A japán székhelyű cég 2007 óta gyárt kényelmes, átlátszó iPhone tokokat. Eleinte egyetlen apró boltban árulták kézzel készített iPhone tokjaikat, minőségi és megbízható termékeiknek köszönhetően azonban 2009-re a világ több pontjáról kaptak megrendeléseket, melyeket webáruházukon keresztül igyekeztek teljesíteni. Azóta a Japánban székelő központon felül Hong Kongban, valamint Kaliforniában is megtalálható egy-egy leányvállalatuk. Ezenkívül az iPhoneCaze volt az első gyártó, aki az iPhone 4 idején felismerte, hogy az iPhone vásárlók körébe tartozni egy kiváltság, így bár minden tulajdonos fontosnak tartja készüléke védelmét, szeretné, ha mindeközben látható maradna a telefon színe és a hátlapon fellelhető Apple logó. Ezen sikeren felbuzdulva pedig a későbbiekben megálmodták és megalkották az iPhone-okat 360°-ban körülölelő átlátszó iPhone 6 és iPhone 6 Plus védőtokot.

Zero 5 Ultra Thin Matt & Crystal iPhone 5s tok

Minden történetnek van kezdete, így mielőtt górcső alá vennénk az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekre tervezett, észrevétlen védelmet nyújtó védőtokokat, a korábbi típusokról ejtünk néhány szót. A Zero 5 az iPhone 5s típusú készülékekre gyártott legvékonyabb tokok egyike.

A 0,5 mm vastagságú iPhone tok használat közben alig észrevehető, mégis maximális védelmet nyújt készülékeink számára. A tok gyártása során használt svájci fejlesztésű Grilamid TR-90-es anyag egy tartós, rugalmas, könnyű és ellenálló termoplasztikus műanyag, melyet szemüvegek gyártása során is szívesen használnak, lévén nehezen hajlik meg vagy törik el.

iphonecaze_zero5_crystal

A Zero 5 iPhone 5s tokok nem okoznak semmilyen súly- vagy méretnövekedést készülékünkön. A portok és gombok kialakítása precíz és pontos, azonban a későbbi darabokkal ellentétben a tokok nem fedik le a készülékeket 360°-ban. Az iPhone 5s alsó és felső peremét szabadon hagyva ugyan, de a szélek és sarkak magabiztos védelem alatt állnak. Köszönhetően a hézagmentes illeszkedésnek, iPhone 5s készülékeinket megóvja a különböző szennyeződések, illetve kisebb ütődések, karcolások okozta sérülésektől.

A csomag tartalmaz egy grátisz iPhone 5s kijelzővédő fóliát, egy mikroszálas törlőkendőt, valamint egy fülhallgató tárolásra és telefon kitámasztásra alkalmas műanyag kártyát.

iphonecaze_zero5_matte

A Zero 5 Ultra Thin iPhone 5s tokok kaphatók matt és kristály kivitelben egyaránt. A matt iPhone 5s tokokon kevésbé látszanak meg a különböző zsírok és savak, valamint karcolások okozta szennyeződések. A fogásuk is biztosabb, kevésbé csúsznak, azonban könnyebben gyűjtik a ruhafestéket, így idő előtt elszíneződhetnek.

A kristályos iPhone 5s tokok bár könnyebben zsírosodnak és felületükön meglátszanak az esetleges karcolások, a ruhafestéket nehezebben veszik át, illetve egyáltalán nem észrevehetők készülékünkre helyezve. A matt és a kristályos iPhone tokok egyaránt kaphatók szürke, pink, kék, valamint áttetsző színösszeállításban.

A Zero 5 Ultra Thin Matt iPhone 5s tokok és a Zero Ultra Thin Crytal iPhone 5s tokok 6.490 Ft-os összegért megvásárolhatók az iPhoneTok.hu-n.

Tough Zero 5 iPhone 6 és iPhone 6 Plus tokok

A Tough Zero 5 iPhone 6 Plus és iPhone 6 tokok kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek az Apple legújabb, ultravékony iPhone készülékeihez. Az iPhoneCaze-tól megszokott 0,5 mm vastagságú, TPU anyagból készült iPhone tokok tökéletesen ellenállnak a kopásnak és különböző felületi sérüléseknek, terhelhetőségük.

Az iPhoneCaze tokok új generációja – ellentétben a korábbi iPhone 5-re tervezett modellekkel – teljes, 360°-os védelmet nyújt iPhone 6 és 6 Plus készülékünk számára, emellett ultravékony, használat közben szinte észrevehetetlen. Bár több, a készüléket teljes mértékben körbefogó iPhone 6 tokot találhatunk a piacon, olyat, mely iPhone-unk formatervezését, eleganciáját, színösszeállítását és logóját nem takarja, már keveset.

iphonecaze_Tough iPhone 6

Az iPhoneCaze ebben jár egy lépéssel mindenki előtt. Felismerte, hogy az iPhone brand kihangsúlyozása maga is márkaként létezhet. A Tough Zero 5 iPhone 6 tokon fellelhető kivágások tökéletesen illeszkednek a készüléken található gombokhoz, csatlakozókhoz. Az átlátszó iPhone tok négy sarkán egy-egy bevágást találhatunk, melyek garantálják az ultravékony tok könnyed felhelyezését és eltávolítását.

Letisztult, egyszerű design jellemzi a Tough Zero 5 iPhone 6 Plus és iPhone 6 tokokat. Pehelykönnyű és áttetsző kialakításának köszönhetően a tok teljes mértékben igazodik az iPhone 6 Plus és iPhone 6 modellek elegáns és vékony stílusához, így megfelelő választás lehet, azok számára, akik kedvelik az Apple ezen termékeinek egyedi kialakítását és eddig kizárólag azért nem vásároltak készülékükre védőtokot, mert attól tartottak, az elfedi a legújabb iPhone modellek hátlapját, a rajta található logót, illetve a telefon vékony, lekerekített széleit.

iphonecaze_Tough iPhone 6 Plus

A csomagolás a már említett tokon felül tartalmaz egy, a készülékünk méreteinek megfelelő iPhone kijelzővédő fóliát, egy mikroszálas törlőkendőt, valamint egy műanyagból készült kisebb kártyalap méretű multifunkcionális iPhone állványt, melyet használhatunk készülékünk kitámasztására – így kényelmesebbé téve a multimédiás tartalmak megtekintését –, valamint iPhone fülhallgatónk tárolására is.

A Tough Zero 5 iPhone 6 Plus és iPhone 6 védőtokok kétféle színben, mindössze 6.990 Ft-ért megvásárolhatók. A Clear változatot inkább az arany színű iPhone 6 Plus készülékekhez, a Gray-t pedig a szürke hátlappal rendelkező típushoz ajánljuk.

SoftShell iPhone 6 Plus tok

Az iPhoneCaze SoftShell iPhone 6 Plus tokok – az elődmodellekhez hasonlóan – kiváló minőségű, masszív TPU anyagból készült, ultravékony és pehelykönnyű iPhone védőtokok. A gyártási anyagnak köszönhetően rugalmas, nyúlás és szakadásmentes, ezenfelül nehezen karcolódó borítást képeznek iPhone 6 Plus készülékeinken. A SoftShell tökéletesen passzol a készülékhez, precíz illeszkedést és kényelmes fogást biztosítva. Amiben elődjéhez képest változást mutat, az a gumírozott kialakítás, mely magabiztos fogást biztosít, a készülék kevésbé csúszik kézben és egyéb felületeken egyaránt.

iphonecaze_SoftShell iPhone 6 Plus_a

Az lenyűgözően vékony iPhone 6 Plus tok nem növeli meg készülékünk méretét és súlyát, ráadásul a telefon peremeit és széleit is tökéletesen védi az esetleges sérülésektől. Elődeihez képest újdonság, hogy a Caze most nem elégedett meg annyival, hogy a gomboknál és portoknál tökéletesen illeszkedő kivágást kapjanak a tokok. A készülék alsó peremén található töltő- és jack csatlakozó kivágások egy-egy félig rögzített borítással is gyarapodtak, melyek garantálják az iPhone 6 Plus szöszösödés elleni védelmét.

A csomag tartalmazza a fentiekben említett iPhone 6 Plus tokot, egy iPhone 6 Plus kijelzővédő fóliát, egy mikroszálas törlőkendőt és egy – a Tough Zero 5 tokkal kapcsolatban már említett – kártya méretű multifunkcionális tároló- és tartóállványt.

A SoftShell iPhone 6 Plus tok 6.990 Ft-ért megvásárolható az iPhoneTok.hu-n.

Összegzés

Elmondhatjuk tehát, hogy az iPhoneCaze mindent megtesz a vásárlói elégedettség és magasabb élményindex érdekében. A szupervékony, iPhone 6 Plus, iPhone 6 és iPhone 5s készülékekkel kompatibilis, átlátszó, könnyű iPhone tokok azok számára lehetnek ideális választás, akik a hétköznapi használat során keletkező karcolásoktól, és apró sérülésektől szeretnék megóvni készülékeiket úgy, hogy mindeközben továbbra is látható maradhasson az iPhone elegáns és egyedi stílusa.

A teszt alá vetett pehelykönnyű iPhone tokok közös jellemzője, hogy áttetsző műanyagból készültek, így rendelkezzünk bármilyen típusú Apple készülékkel, továbbra is gyönyörködhetünk telefonunk karcsú vonalaiban és stílusos mintázatában. Az iPhone tokok csomagolása minden esetben rejt egy ajándék iPhone kijelzővédő fóliát, egy mikroszálas törlőkendőt és egy ötletes, névjegykártya méretű iPhone állványt – mely egyúttal fülhallgató tároló is.

A kamera, a csatlakozók és a nyomógombok kényelmesen, különösebb probléma nélkül elérhetők. A Tough és a SoftShell iPhone tokok ráadásul az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek formatervezését is követik a lekerekített végektől az ultravékony kialakításig.

Fontos azonban kiemelnünk, hogy a védőtokok extrém sérülésektől – komolyabb ütések, leejtések – nem óvják a készüléket. Az iPhoneCaze tokjai a mindennapi használatra tervezett és gyártott darabok, melyek könnyebb sérülések (kisebb ütődések, karcolás) ellen védelmezik féltett iPhone készülékeinket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment