fbpx Skip to content

Szóba került már korábban, hogy készül jailbreak az iOS 8.3-hoz, de pontos kiadási dátumról nem igazán volt szó. Ma viszont megjelent a TaiG 2.0-s változata, amely már támogatja az egyes készülékeket 8.1.3-tól egészen a 8.4-ig bezáróan.

TaiG2_banner-8.3-4

A TaiG a már megszokott módon egy egykattintásos jailbreak, és jelenleg csak Windows esetén működik. De nézzük, mit érdemes tudni róla.

Fontos tudnivaló, hogy a Cydia Substrate (Mobile Substrate) egyelőre nem kompatibilis a TaiG 2.0-s jailbreakkel. Ezt előbb-utóbb javítani fogják a TaiG fejlesztői a jailbreak kernel patch-ének frissítésével, ugyanakkor addig az ettől függő kiegészítők nem fognak működni.

TaiG elindítva

Az első dolgunk az legyen, hogy biztonsági mentés után menjünk a Beállítások (Settings) appban először a Touch ID és jelkód (Touch ID & Passcode), vagy Touch ID-val nem rendelkező eszközökön a Jelkód (Passcode) menüpontba, és kapcsoljuk ki a jelkód kérését. Ezután a készülék fel fogja ajánlani az iCloud-kulcskarika adatainak törlését is, amit nyugodtan törölhetünk, mert a jailbreak után úgyis visszakapcsolhatjuk a jelkódot, az iCloud-kulcskarikát és az iPhone keresése opciót is.

Ezután lépjünk vissza, és görgessünk le az iCloud menüpontig, ahol az iPhone keresése (Find My iPhone) opcióban kapcsoljuk azt ki – itt a készülék kérni fogja az iCloud fiókunk jelszavát.

Elképzelhető, hogy ezek után a TaiG az alábbi hibát dobja fel: Apple driver hasn’t been found. Please download and install iTunes.

Apple driver hasn't been found. Please download and install iTunes.

Ha ebbe a hibába futunk bele, akkor próbáljuk meg az iTunes 12.1.2-es, 64 bites verzióját telepíteni, majd ezután indítsuk el újból a TaiG-ot. Ez a jelek szerint régi gépek esetén jelentkezhet, így ha nem tudjuk a 64 bites iTunes-t telepíteni, akkor próbáljuk meg egy másik gépen.

Ezután vegyük ki a pipát a 3K Assistant 2.3.0 opció elől, mert a kínai alkalmazásboltra úgysem lesz szükségünk:

TaiG_03

Ha a folyamatjelző 20-30%-nál áll, és percekig nem lép tovább, akkor hagyjuk nyugodtan ott, elképzelhető, hogy akár hosszabb idő (akár 20-30 perc) is szükséges lehet, hogy végifusson. Virtuális Windows-on általában nem fog végigfutni a folyamat.

Amennyiben a folyamat -1101-es hibával szakad meg, úgy uninstalláljuk az iTunes 12.1.2-es verzióját, majd töltsük le a 12.0.1-s verziót innen: 32 bit vagy 64 bit, majd telepítsük fel azt, és próbáljuk újra.

TaiG jailbreak failed -1101

Ha ez sem segít, akkor ismét uninstalláljuk az iTunes-t, majd pedig a 12.1.0-s verziót válasszuk telepítésre: 32 bit vagy 64 bit.

Letöltés

A Windows-ra letölthető 2.4.3-as változat 70.7MB, Mac-es verzió egyelőre nincs, a Mac-re szánt, jelenleg 1.1.0-s változat pedig 33.5MB.

Az OTA frissített eszközök esetén itt is problémák lehetnek a jailbreak folyamatával, így csak az iTunes-ban frissített vagy a jailbreak előtt restore-olt készülékekkel javasolt próbálkozni, de ezek közül az összes, iOS 8-at futtató készüléken használható.

pangu8_devices

Kiegészítések

TaiG 2.1.2

Időközben több kiszivárgott verzió után végre hivatalosan is megjelent a TaiG 2.1.2-es verziója, amely nem csak a korábbi Cydia Substrate-tel való kompatibilitási problémát, de egyéb hibákat is javít.

TaiG 2.1.3

A TaiG 2.1.3-as verziója egyrészt a Cydia 1.1.18-as, valamint a UIKitTools 1.1.1.0-s verzióját tartalmazza, de emellett javítja azt a hibát, amikor egyes esetekben 20%-nál megállt a folyamat, illetve a fejlesztők közlése szerint immár virtuális gépen is rendesen le kell futnia.

TaiG 2.2.0

A TaiG 2.2.0-s verziója mindössze iOS 8.4 kompatibilitást ad a jailbreaknek.

TaiG 2.2.1

A TaiG 2.2.1-es verziója setreuid patch javítása mellett a jailbreak sikerességén is javít.

TaiG 2.3.0

A TaiG 2.3.0-s verziója már tartalmazza a Cydia 1.1.19-es verzióját, ami miatt szükségtelenné vált a setreuid patch, így azt meg kivették belőle.

TaiG 2.3.1

A TaiG 2.3.1-es verziója már tartalmazza a Cydia 1.1.20-as verzióját.

TaiG 2.4.1

A TaiG 2.4.1-es verziója a jailbreak 60%-nál való esetleges megakadását javítja.

TaiG 2.4.3

A TaiG 2.4.3-es verziója már tartalmazza a Cydia 1.1.23-as verzióját, és némileg optimalizálták a jailbreak folyamatát.

TaiG for Mac 1.0

A TaiG for Mac 1.0-s verziójának megjelenésével a TaiG immár Mac-en is használható, így akiknek nem volt kéznél Windows-os gép, vagy csak nem sikerült a Windows-os verzióval a jailbreak, azoknak érdemes egy Mac-en ezzel megpróbálni.

TaiG for Mac 1.1.0

A TaiG for Mac 1.1.0-s verziója egy, az OS X 10.9 esetén jelentkező hibát javít, ami a TaiG appot érintette.

Aki már jailbreakelt a TaiG korábbi verziójával, annak mindössze Cydiában kell frissítenie a TaiG 8.1.3-8.x Untether csomagot, ami alapértelmezetten az apt.taig.com source-ról érhető el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

227 Comments

  1. Apple watch-ot tudok használni jailbreakelt iPhone-nal?

  2. @patrikp03: az Apple Watch-ot iPhone 5 és újabb készülékekkel tudod használni, a jailbreak ebből a szempontból gyakorlatilag mindegy. persze elképzelhető, hogy adott jailbreakes csomagok telepítése bekavar a rendszer működésébe, de ez ettől független.

  3. Sziasztok!
    Nekem ios 8.1.1-gyel van jailbreakelve a telefonom és azt szeretném kérdezni, hogy valahogy lehetséges-e hogy frissítsek a legújabb ios-re és aztán felteszem ezt a jailbreaket és megmaradnak a tweakjeim amiket addig is használtam?

  4. Jadeye, Cydia Substrate (Mobile Substrate) nem egyelő a teljes cydiával? Tehát ez nem azt jelenti, hogy nincs benne cydia?

  5. Ez jo hir, bar mondjuk megvarhattak volna a 8.4-et, mert igy abban be fogjak foltozni a hibat az tuti,,,

  6. szóval 32 biten nem megy?:/

  7. Miért nincs még edit gomb? 😀
    “Please don’t worry. Click the button below for solutions (-1101)”

  8. @Ujfalusi Zoltán: nem. a Cydia Substrate a korábbi MobileSubstrate, ami alapból fel sem kerül a jailbreak során, de sok csomag igényli, mert ennek segítségével tudnak a rendszer egyes funkcióiba beépülni.

  9. ha készen van, kellene cydia ikonnak lenni? NIncs! Végigment, újraindult és semmi változás

  10. Ezekszerint lehet ma jön a 8.4 GM?

  11. Sziasztok. Nekem iPhone 4S-en jelenleg még 7.1.1 van. Kérdésem az lenne, hogy iPhone 4S-en van valakinek hosszabb ideje 8.3? És ha igen mik a tapasztalatok? iPhone 4S azért már nem egy mai darab… és arra lennék kíváncsi, hogy az IOS 8.3 nem-e lassú, vagy nem-e akadozik rajta? Főleg pár hét használat, és komolyabb igénybevétel után? Hallottam olyant, hogy az elején teljesen jó volt, de pár nap, vagy pár hét után összeomlott, vagy látványosan belassult. De ezt 1-2 embertől hallottam, szóval kíváncsi lennék mások véleményére, tapasztalataira is. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

  12. @WOLF09: nekem a mai napig 4s-m van, már 4. éve és ezzel a 8.3-mal kifejezetten meg vagyok elégedve. Bár most van egy kis lassulás, de betudom annak, hogy 200 MB szabad helyem van és a 8.0 óta nem volt restore..

    Viszont lenne egy kérdésem: mivel anno a 3g-met jailbreakeltem utoljára, már nem egeszén tudom, hogy is mennek a dolgok.. 🙂 van egy app (ca 40 EUR), amit vásárlás előtt letöltenék okosban.. 🙂 kérdésem: mi is kell cydiaból ahhoz, hogy ezt meg tudjam tenni? Gondolom mivel ahhoz is kell a mobile substrate, ezért még várat magára, de mi a neve a csomagnak?

  13. Wolf! AppSync

  14. Nekem IOS 8.1, pangu jailbreak mellett az AppSync Unified Beta műxik rendesen

  15. Bocsi, Polyn-nak címzem

  16. Sziasztok, letöltöttem a TaiG-t és amikor elindítanám a programot, az AVG kiírja, hogy vírust talált. Ezt másnál is csinálta? (A hivatalos oldalról töltöttem le)

  17. Azt a 3K assistot vagy mit muszaly lesz bejelolni mert anelkul nekem failed-et irt. 🙁

  18. @benciikee: Megy,iTunes 10.0.1.26-tal!

  19. Régen jailbreak-eltem az iPhone om. Ma már nem tudom miért is kellene??

  20. Hogyo@
    Az a baj hogy nekem nem engedi anelkul

  21. @scania460: Próbáld többször, nekem sem ment elsőre!

  22. Most probalom 4x-re 🙁

  23. Nem akartok esetleg egy Szifon.com-os mirrort csinálni a letöltéshez 🙂 ? 0,08 kbps-el jön a zip 🙂

  24. wifin keresztül frissített ios-el is lehet probléma?

  25. Azt most csináltam meges sikerult :D:D
    Megnéztem iPhoneHacks videjóóját es onnan tudtam meg :DD

  26. Onm nekem az a CydiaSub micsoda azt ra tette alapbol a jailbreak tool

  27. Mivel érdemes kezdeni egy frissen jailbreakelt készüléken? Legjobb tweakek stb?

  28. Nekem már NEGYEDSZER indul újra a telefon 20%-nál…

  29. @Roorszag:

    12.1.0 iTunes volt nekem erre a megoldás, nekem is ezt csinálta a legújabbal.

  30. Jadeye itt a disconnected 1001-es hibát említed? Csak azért szeretnék pontosítani mert képernyőolvasó olvassa nekem a taig munkamenetét és el is kezdi, újraindul és utána kapom a disconnected hibát, most telepítem a 12.0.1-es itunest

  31. @Ujfalusi Zoltán: ha az “Elképzelhető, hogy ezek után a TaiG az alábbi hibát dobja fel:” részre gondolsz, ott a képen a hibaüzenet szövege az, hogy “Apple driver hasn’t been found. Please download and install iTunes.”, meg még egy link egy kínai fórumra. ezzel most kiegészítettem ott a szöveget, hogy másoknak is megkönnyítse a képernyőolvasókkal az olvasást.

  32. Sziasztok!

    Na nekem simán gond nélkül felment az 5S-re, de semmi nem működik, Meg sem jelennek a beállításokban.
    Amiket felraktam: CCsetting, Bloard, Cylinder, Adblocker, No Voice Mail is fel megy de nem szedi le,
    Bejlentkezek az Acc-l a Cydiaba semmit nem mutat a megvásárolt Tweak-bol.
    Szifonsources: Nem kompatibilis a magyarbill fix ami a 8.2 jó volt. Gyak.. eddig használhatatlan. A többi tweak-t már nem is néztem .

  33. Engem kidob akár 12.0.1.27-el, és a legújabbal is 4745-es hibával. Volt már ilyen valakinél?

  34. innyectingél áll már vagy egy fél órája

  35. @Koxszifon:
    Nálam is ez van, semmi nem jelenik meg.
    Talán mert semmi nem kompatibilis még a 8.3-al?

  36. Koxszifon@:
    Nekem is ez van de ugy tudom hogy ezek megjelenjenek a beallitasokban ahhoz kell a PreferenceLoader vagy ilyesmi es ez gondolom meg nem kompatibilis 8.3-al ha jol tudom 😀

  37. Siker! Végülis csak sikerült, viszont nem találtam elkattintani pontosan a 3k assistantat, úgyhogy majd abban segítséget kérek, ha cydiával le lehet szedni. Igaz picit panaszkodott közben, hogy a tárhely majdnem megtelt, de aztán a végén ezt a cydia orvosolta. Valami preparing filesystem ment végig az első indításkor, de amint láttam már máshol is, ez normális. A voice over is szépen olvassa nekem a felületet. Csak most már aztán óvatosan. 😀

  38. @scania460:

    Ja de akkor mi értelme van igy a JB-nek? Csak azért hogy fent legyen a Cydia?
    Kár volt így kiadni.

  39. Megvan, felment iphone 5S ios 8.3 és 64bit win 8.1.

    Ezt az itunest tegyétek fel hozzá:

    http://filehippo.com/download_itunes_64/59925/

    Ja és fontos, hogy a TAIG jailbreak-et RENDSZERGAZDAKÉNT futtasd! így pikk-pakk felment kb 2 perc alatt…

  40. Viszont jah semmi sem megy… 🙁 így mi értelme volt most kiadni?

  41. Én nekem is 1-2 perc alatt megcsinálta. Viszont én se látom így értelme de majd az okosak megoldják 😀
    Addig is több pénz marad a kártyámon ha értitek :’)) Appcake meg ilyenek működnek…

  42. bár a leírásba ott van hogy … ‘Fontos tudnivaló, hogy a Cydia Substrate (Mobile Substrate) egyelőre nem kompatibilis a TaiG 2.0-s jailbreakkel. Ezt előbb-utóbb javítani fogják a TaiG fejlesztői a jailbreak kernel patch-ének frissítésével, ugyanakkor addig az ettől függő kiegészítők nem fognak működni.’ szóval ‘türelem’ :DD

  43. Amikor ezt orvosolják és akinek már fent van a jb, elég lesz cydiából ráfrissíteni a substratera? Remélem nem kel majd szétszedni újra a jb-t, ha már felszenvedtük. Nálam is win 8.1-en úgy ment hogy futtatás rendszergazdaként, először innyectingelt kicsit, majd a reboot után voálá! Azt hiszem a régi jb-knél is ez így ment, hogy a hibásan működő részeket feltették cydiába és ott update majd respring.

  44. @Koxszifon:
    A jb és a cydia külön rész, nem egy.
    Majd saurik frissíti a cydiat a hozzá készült appokat meg a létrehozojuk és müködni fognak.

  45. @boyleres:
    Appcake-hez honnan szedtél 8.3-as Appsyncet?
    Esetleg működik az előző verzió?

  46. Az iGo Szülinapp óta nem használom a JB-t. Ha alapértelmezett lenne a magyar billentyűzet és a CCSettings, az maga lenne a mámor 🙂

  47. A franc se baszkódik ezzel! Jó nekem így gyári szoftverrel!

  48. @Koxszifon:
    Hat ilyenkor csak azt tudom mondani hogy varni kell a frissitesekre.
    ,Türelem, rózsát terem’

  49. Én hiába töltök le bármilyen tweak-et,nem rakja fel,pedig respring-el és még sem jelenik meg se a beállításokban,és nem is alkalmazza a módosítást.
    Ötletek?

  50. @Dániel Horváth: de ugye elolvastad a cikket? csak mert:

    Fontos tudnivaló, hogy a Cydia Substrate (Mobile Substrate) egyelőre nem kompatibilis a TaiG 2.0-s jailbreakkel. Ezt előbb-utóbb javítani fogják a TaiG fejlesztői a jailbreak kernel patch-ének frissítésével, ugyanakkor addig az ettől függő kiegészítők nem fognak működni.

  51. Az én készülékem 4s rogers-es gevey-elhasználom telenor kártyával.3x probáltam ituns12.1-el és nem engedi többször arrol apc-röl.Volt 1001-es hibakod és 1010-es a végén.Mit kellene változtaom a pc-n h ogy ujraprobálkozzak?

  52. @Jadeye: igen miután írtam a kommentet olvastam el köszi

  53. Waiting for TaiG to patch Kernel to fix this (update in Cydia)

  54. @He73dik: de ugye elolvastad a cikket? csak mert:

    Fontos tudnivaló, hogy a Cydia Substrate (Mobile Substrate) egyelőre nem kompatibilis a TaiG 2.0-s jailbreakkel. Ezt előbb-utóbb javítani fogják a TaiG fejlesztői a jailbreak kernel patch-ének frissítésével, ugyanakkor addig az ettől függő kiegészítők nem fognak működni.

  55. Nem értem miért kell eröktetni a jailbreaket azoknak, akik nem értenek hozzá. Pláne egy friss, egy napja kiadott verziót feltenni, amihez még Saurik nem frissítette a cydiát. Semmi nem fog rajta működni. Kb 1-2 hét, mire minden fejlesztő frissíti a programjait hozzá, kijön még már javított taig verzió és minden működni fog. Én így csinálom. TÜRELEM!

  56. @petyus33: egyetértek, de annyival kiegészíteném, hogy nem sauriknak kell frissíteni, és nem a Cydiát, hanem a TaiG fejlesztőinek kell megfelelően patchelni a kernelt, hogy működjön a Cydia Substrate (korábban Mobile Substrate).

  57. @petyus33: Addig pedig mindenki hasznalja szepen a mar befrissitett 8.3-at, mivel mast ugy sem tud csinalni mint varni amig javitjak a Taig-ot:)))

  58. @Jadeye: Jadeye, amikor megcsinálják a javítást, akkor mi szokott lenni a teendőnk vele? Nem fog kelleni újra jailbreakelni?

  59. @joceee Appcake-hoz nem kellett Appsync csak beírtam a (repo.hackyouriphone.org) ott rákerestem hogy Appcake felrakta és működik egyenlőre csak erre tudom használni meg az iCleanert raktam fel.

  60. Ha logikusan végiggondolom, akkor az eljárás az, ami alapján írod, hogy ebből a taigból egy 2.01-es verziót kiadnak, amibe már belerakják a patchet. Ha jól értelmezem, akkor a legegyszerűbb, amíg lehet újrahúzni a 8.3-at, addig visszarestoreolni amíg aláírja az Apple, természetesen, és megvárni az új taigot?

  61. Zoli! Ha már jailbreakelt az eszközöd az aktuális Taig-gal és közben frissítik, általában egy cydiás frissítéssel tudod feltenni azt

  62. @Ujfalusi Zoltán: ilyen esetben a Cydiában szokott megjelenni frissítésként a javítás, de az is megoldás, ha restore-olsz, és már a javított verzióval jailbreakelsz, de utóbbi nyilván adott esetben körülményesebb, mint egyszerűen frissíteni majd Cydiában. de várhatóan napokon belül kiderül, hogyan oldják meg.

  63. nekem valamiert sehogy se jo 1102 hibat ir ki valaki tud segiteni ?

  64. @scania460:

    Ezekben a dolgokban nem szoktam türelmetlen lenni, de a 8.2 iOS szifonomat eladtam, amit meg vettem 8.3 van. Ezért ugrottam neki 1-re, mint tót a pi..nak. 🙂 Qrvra hiányoznak a megszokott tweakjaim.

  65. Olyan jo hogy a cydia frissult 1.1.17-re de meg mindig nem mennek a tweak-ek! 🙁

  66. @scania460: mert a tweakek még mindig nem a Cydia miatt nem mennek, hanem mert a TaiG nem jól patchelte a kernelt, és így a Cydia Substrate nem megy, amin a legtöbb tweak alapul. eleve örülni lehet annak, hogy egyáltalán van jailbreak. egy-egy új jailbreak esetén meg az első pár nap már évek óta ilyen.

  67. @scania460: “Cydia 1.1.17 fixes the “cannot identify your device” error on iOS 8.3. (No: this is not a Substrate update; TaiG says they are fixing that.)”

  68. Sziasztok.
    Nekem egyáltalán sehogy se rakja fel, egyik iTunes verzióval se
    Csak folyamatosan újraindítja a telót 🙁
    Valami más megoldás esetleg? 🙁
    Köszi a válaszokat előre is ! 🙂

  69. Szia! Tedd repülőmódba.

  70. Azt látom, már megjelent deb csomag formájában is. De azért megvárom majd még Jadeyeék megerősítését is, hogy hogyan kell megcsinálni.

  71. @benciikee: ez erdekes, még ki sem raktak a sajat oldalukra…

  72. @zsozsobasa: Valóban nem,de a Reddit közösség csodákra képes ha Jailbreakről van szó. 😀 Kb fél órája csináltam és működik tökéletesen minden.

  73. @benciikee: koszi, mar tolom is fel.. Addig tanulok kinaiul egy picit :)))

  74. Sziasztok!

    Szeretnék egy tiszta visszaállítást csinálni a telefonon csak azt nem tudom,hogy az iCloud mentés visszahozza az üzenteket,névjegyzéket,és a térképen leszúrt pineket? 🙂 Kérem aki tudja a választ ne habozzon.Köszönöm.

  75. Icloud mentés mindent elment és visszaállít a restore után!

  76. ssh-n keresztül megcsináltam Puttyal, feltoltam a deb csomagot, majd reboot. Van talán valami sb settings, nem szeretném mindig bekapcsolva hagyni az ssh-t, ennek a pontos neve micsoda? Vagy még ios 8.3-hoz ez nem kompatibilis? Mondjuk első dolgom volt a jól bevált passwd kézmozdulat, ahogyan ezt linuxon szoktam eszközölni.

  77. @iCrackUriDevice: ‼️URGENT: DON’T install the TaiG Untether .deb update that’s going around. Someone uncovered a pre-release build. It NEEDS more testing‼️

  78. Ma reggeli 6:02 tweat

  79. @petyus33: nem teljesen értem, eleve miért kellene innen-onnan beszerzett deb fájllal szenvedni, mikor majd úgyis Cydiából frissíthető lesz, ahogy mindig, akkor meg már azt tölti le, amit a fejlesztők tesznek közzé.

  80. Türelmetlenség, hozzá nem értés, vagy a kettő együtt 🙂

  81. Sziasztok lenne egy pár kérdésem remélem tudtok segíteni 😀

    Tehát nekem most van 8.1.2 jb a telefonon ma pont egy restoret akartam csinálni és megláttam, hogy van új jailbreak.

    1. Hogy legyen a visszaállítás régi 8.1.2 gyárit tegyem vissza backupról itunes-sal vagy (mondjuk ezt nem tudom hogy:) rögtön a legújabb szoftvert tegyem rá itunes-sal x törölje minden adatomat (úgy tudom, hogy a 8.3 a legújabb szal a jailbreak is menne)

    2. Ha backupolok itools-sal az alkalmazásaimat vissza tudom tenni, hogy 8.3 on is menjen?

    3. Mostani Jb elvileg már cydiára is fixált? szal ha ezt megcsinálom cydia adni fog frissítést, hogy a többi tweak is menjen? (kommentekből valami ilyesmit vettem ki)

    4. Nem tudom ilyet kérhetek-e: tudnátok adni egy olyan repot ahol ios 8-ra van cracket és jól működő igotya?
    ——————–
    5. Vagy inkább várjak pár napot vele, hogy jobban kiforrjon?

    Sok türelem kell hozzám, de remélem valaki segít!
    Köszi előre is

  82. 1. Ha jailbreakelt a telód, és restoreols, csakis itunes-szal tudod, ami csak a legfrissebb IOS-t tudja feltenni. Jb alatt készített icloud mentést én úgy tudom nem ajánlott feltenni újabb IOS-re történő frissítéskor. Névlistát, fényképeket amúgy is visszakapod, játékmentéseket sms, beállításokat nem. 2. Ezért érdemes kézzel menteni ezeket és utólag visszatenni, ha szakszerűen csinálod, mennie kell. Én még várnék azzal a restore-ral ha jb-elni akarsz, az új taig még friss, a tweak-ek se működnek még rendesen. Én is hasonló cipőben járok, de tudok várni addig, amíg meg nem erősitik több helyen, hogy minden tendben az új JB-kel és a tweak-jeim is mindegyik használható.

  83. Addig is nézegesd a twittert, facebookot, kövess több jailbreakkel foglalkozó okosembert, saurik, evasion jailbreak, Taig, IcrackUriDevice, stb. Keress rá a kompatibilis cydia tweak -ekre IOS8.3 alatt, kidob pár oldalt, ahol folyamatosan frissített listát kapsz a twrakekről amik már teszteltek az új JB alatt.

  84. Sziasztok. Valaki találkozott mar olyannal hogy mióta feltettem a TaiG jailbreaket 8.3 alá, azóta nem működnek a rendes AppStoreban megvásárolt appok frissítései? OFF: Mióta frissítettem a telót (i5S) 8.3-ra, random kikapcsolgat. Van amikor 30%-nál van amikor később. Más belefutott esetleg hasonlóba?

  85. Tehát frissíthetem akkor itunesból és a jb menni fog?
    Szal nem mondjuk ios 8.3.1 oké de nekem 8.3.2 fog feltenni?

    Szombatig várok akkor szerintem. Igaz nem sok de még mindig több a 2 napnál xD
    Az a baj, hogy sztem teleraktam a telót minden szarral (főleg repokkal) [azért is kérdeztem a 4. kérdésembe XD] néha olyat csinál, hogy nem érzékeli a kijelzőt (lehet üveg folia miatt passz) meg akad néha
    Siri nem mindig válaszol.

    Azért is akarom Restoreolni

  86. @princesama1: IOS 8.3 a legfrissebb, Itunes restore-ra ezt teszi fel, csak ezt írja alá az apple jelenleg. Ha a teló problémás, inkább restore-olj, de a jailbreak-kel én még várnék. Nézd át a mellékelt korábbi linkemen, hogy a tweak-jeid mennek e a legújabb jailbreak alatt. ha nem, akkor fölösleges jailbreakelni. Gondolom meg vagy még pár napig nélküle 🙂

  87. @iFull: ez nem muxik.. nem lehet letolteni!!!

  88. @Csacsa05: Nálam is pontosan ez volt a hibajelenség. Restore lett a vége.
    iPad nál is ez a helyzet!:-(

  89. Valaki tud ideirni egy mukodo Taig 2.1.1 Taig linket?

  90. @zsozsobasa: miért nem érdemes megvárni, hogy a fejlesztők végre valóban közzétegyék a ténylegesen rendesen működő verziót a saját weboldalukon?

  91. @iCrackUriDevice: ⚡️BREAKING – Also AVOID TaiG 2.1.1 – It’s for INTERNAL TESTING ONLY❗️(as confirmed by TaiG) –

    Jailbreak here: https://t.co/XWjahUONHv

  92. jadeye majd egy mirror linket fogtok feltenni az új verizóról? (hogy ne 2 kb/s el jöjjön le?XD)

  93. @petyus33: tök felesleges mindenféle twittert linkelni/bemásolni, ott van a fejlesztő csapat saját twittere és weboldala. majd oda kiteszik, ha kész. addig csak magával tol ki az, aki ezeket a ki tudja milyen forrású verziókat használja.

  94. @Jadeye: Ez ok, csak annyira rossz látni a sok türelmetlent aki szét akarja cseszni a drága telefonját mindenféle béta, meg nem erősített, rendesen ki nem fejlesztett Jailbreak-kel. Így talán felfigyelnek rá, és megvárják míg valóban a Taig saját oldalán megjelentet teszik fel.

  95. @petyus33: “szétcseszni” szerencsére nem lehet, mert maximum restore a vége.

  96. @Jadeye: talaltam linket, de vegul is en is csak most tesztelgetem hogy melyik tweak hogy muxik es mik a hibak, arra jo ez is. ezt csak egy teszt telon csinalom. A hasznalatba levo telora majd csak a kesobbi taig-et fogom feltenni… Egyebkent a 2.1.1-es taig szinte hibatlan…

  97. @zsozsobasa: Nos akkor innen le lehet tölteni:

    http://wallwalker.net/taig.zip

    Felraktam, faszán felment, na jó azért csináltam egy restorét…
    Appcake, spotlock, barrel, slide2kill8 pro, browser changer, bioprotect ezek egyenlőre mennek…

    Springtomizét gondolom majd fejlesztik, de nagyon kellene… meg a magyar bill fix… no meg pár még bizti van ami kéne…

    Amúgy pár óra tesztelés után hibátlan minden, eddig csak ajánlani tudom…

  98. Sajnos nem fut a 2.1.1 Mac-en a VMware alatt. A 2.0 meg ment 🙁

  99. Időközben több kiszivárgott verzió után végre hivatalosan is megjelent a TaiG 2.1.2-es verziója, amely nem csak a korábbi Cydia Substrate-tel való kompatibilitási problémát, de egyéb hibákat is javít.

    Aki már jailbreakelt a TaiG korábbi verziójával, annak mindössze Cydiában kell frissítenie a TaiG 8.1.3-8.x Untether csomagot, ami alapértelmezetten az apt.taig.com source-ról érhető el.

  100. Sziasztok.
    Ezen a térem még ott a tojáshéj a … 😀
    Ha jailbreakelek, icloud ugyan úgy továbbra is ment mindent? Jailbreaket leszámitva gondolom.
    Soha nem csináltam ilyet, de valahol elkell kezdeni. 😀

  101. @bangoheifetz: a jailbreak nem vesz el semmit a gyári funkciókból, csak hozzáad, gyakorlatilag tehát minden gyári funkció ugyanúgy működik, ahogy jailbreak nélkül. ez alól egyedül az OTA frissítés a kivétel, mert az technikai okokból nem működne, így azt a jailbreak kikapcsolja. minden más funkciónak viszont működnie kell. ez azóta így van, amióta jailbreak van.

  102. @Jadeye: köszönöm. Este ki is próbálom

  103. @Jadeye: még annyit kérdeznék, hogy jailbreak után, ha csinálok egy teljes törlész, azután icloud vissza állítás, akkor a jailbreaket is vissza állitja, vagy azt kihagyja?

  104. Hali! Melyik appsync kell , hogy tudjak tört appokat feltenni , I6-ra , esetleg repo cim? Köszii.

  105. @bangoheifetz: a jailbreaket egy backupból való visszaállítás sosem állította vissza, és nem is fogja most sem, mert az Apple egyik megoldása sem menti értelemszerűen a jailbreak által módosított összes rendszerfájlt.

  106. lefrissítettem cydiában reboot-olt és azóta safe módban van,hiába csinálok bármit nem lép ki a safe mód-ból.
    Teendő?

  107. Jadeye, az mitől lehet, hogy háromszor is megcsinálta az essential upgradet? Itt a complete upgrade vagy az upgradet kell választani. HArmadszor amikor cisnálta akkora canges fülön megjelent a taig frissített csoamgja, most már úgy néz ki rendben megy. Tulajdonképpen háromszor is rebootoltam mire minden rendben lett.

  108. @Ujfalusi Zoltán: minden új jailbreak esetén van egy rakat hiba az első pár napban, ezért sosem érdemes az első napokban ráugrani, teszteljék és szívjanak vele mások, aztán majd jailbreakelsz akkor, mire ezeket a gyerekbetegségeket már javították.

  109. IBlackilst-et tesztelte már valaki 8.3 alatt?

  110. A magyar billentyűzet fix nem működik 8.3-al, tud valaki infot, hogy mikor várható, már hiányzik, nagyon megszoktam a használatát 🙂

  111. Sziasztok!
    Most valahogy megtalált aza ipcc file-os carrier logo változatós dolog..
    Rég foglakoztam már ezzel, már egy ideje nem is JB-zek, de tudom ezt anélkül is meglehet (ett) csinálni..
    Nos azóta nem tudom, de gondolom a lehetőség adott..
    Játszanék vele újra, viszont nem találtam az aktuális carrier fileok-ról semmit, honnan lehetne letölteni. Régen kimásoltam a telefonból, majd módosítottam.. Ezért nem szivesen Jb-znék. Tudnátok segíteni, vagy aki hozzáfér, aktuális carrier-ek megszerzésében?

  112. @korimcrae: hamarosan. 😉 –– már kész is. 🙂

    @Pottika: az Apple teljesen megváltoztatta a dolgok működését, így hiába teszi oda az ember a megfelelő grafikus fájlt a megszokott helyre, azt már figyelmen kívül hagyja az iOS nagyjából a 7.0 óta.

  113. @Jadeye: Oh.. Ezt nem tudtam.. Azért köszönöm a felvilágosítást!!

  114. Üdv!

    Nekirohantam a JailBreak-nek és látszólag minden rendben ment. Egészen 60%-ig (Injecting). Kb. 15 perce ezen áll.
    Előfordult ez másnál is?

  115. @Jadeye: királyok vagytok, köszönöm 🙂

  116. @Gwyll:
    Mindegy … az én szifonom látszólag csak a harmadikra hajlandó elfogadni. 🙂

  117. nekem meg mindig 1102 hibat ir akar mit csinalok valaki tudna segiteni ? elore is koszonom

  118. @Jadeye:
    Az én tapasztalatom az, hogy a JailBreak-kel felrakott cuccok beállításait elmenti. Talán más is ott lesz a fájlrendszeren egy visszaállítás után, csak nem igazán lehet JailBreak nélkül ellenőrizni.

  119. Frissítettem a TaiG 8.1.3-8.x Untether csomagot gond nélkül megcsinálta, és jó pár tweak szépen működik.DE
    Nem hajlandó frissíteni a már megvásárolt appokat az iTunes-ból. Mi okozhatja ezt? Köszönöm a segítséget.
    (iPad Mini)

  120. @Gwyll: a jailbreakes kiegészítők közül csak azok beállításait menti el, amelyek egyébként a rendszerben meglévő plist-eket módosítanak, vagy olyan mappában hoznak létre ilyen fájlokat, amit a backup ment, ezekkel a fájlokkal együtt – épp ezért nem javasolt jailbreakes rendszerről készült backupot visszaállítani, főleg jailbreak nélküli rendszerre nem. az App Store-ból származó tört appok nyilván nem tartoznak a jailbreakes dolgok közé, de azok adatait a rendszer nyilván azért menti, mert nem tudja, hogy tört appok-e vagy sem.

  121. Sziasztok.

    Ez a jailbrak, csak 8.3-ig jó? Vagy esetleg 8.4 public beta 3? Nem próbálta még senki?

  122. @bangoheifetz: ez a jailbreak a 8.1.3 – 8.3-ra jó, másképp azt írták volna, hogy támogatja a 8.4 beta verzióját is, és ilyet meg nem írtak – de egyébként összekötöd a géppel a készüléket, elindítod a TaiG appot, és rögtön megmondja, támogatja-e vagy sem.

  123. @iFull: Üdv. Nálad működnek a app frissítések?Még letölteni sem tudok jailbreak után semmit az appstore
    ból.A Jailbreak egyébként gond nélkül felment és frissítve is van.Tudsz segíteni? ÜdvAdam

  124. @baloghadam74: telepítettél *bármi* olyan kiegészítőt, amivel tört appokat tölthetsz le?

  125. Igen. Az appsync fent van az aktuális verzió.

  126. @baloghadam74: akkor szerintem nincs miért csodálkoznod, szinte 100%, hogy az kavar be.

  127. @Jadeye: Tegnap sem ment már a letöltés az App Store ból, pedig akkor még nem is volt fent csak a Jailbreak.Semmi appsync vagy egyéb program.:-(

  128. @Jadeye:
    Nem vitatkozok, a tapasztalataimat írtam le. 🙂
    De talán újra kéne húznom a telefonomat, hogy tiszta állapotot teremtsek.

  129. @baloghadam74: mivel ma reggelre frissült a jailbreak, így tegnap még lehet, hogy azért nem ment, mert még volt más hiba, de ha most feltetted az appsyncet, és nem megy, akkor esetleg próbáld meg, hogy törlöd az appsyncet, és ha úgy megy, akkor egyértelmű, hogy ez okozza a gondot.

  130. @Jadeye: Rendben. Megpróbálom.Köszönöm, hogy időt szántál rám.Üdv

  131. @Jadeye: Appsync eltávolítva, eszköz újraindítva és ugyanúgy nem megy sajnos. iPhone-ná, iPad-nál lis ez a helyzet ios 8.3 alatt.

  132. Találtam egyet a callme, ez lehet csak nekem nem megy, mert ugyan elindult, de a voiceover nem olvasott belőle semmit.

  133. @baloghadam74: Tegnap felraktam mindent az Appstore-ból is, minden simán felment… Lehet, hogy érdemes lenne szűz szoftvert feltenni és utána jailbreak, hátha megjavul…

  134. Egyébként most frissítettem a cydiából a taiget, már a magyar sms bill fix is megy… 🙂 A csodálatos springtomizére még várni kell… Türelem és rózsát terem, vagy friss verziót… 😀

  135. @iFull: Köszi! Megpróbálom

  136. @iFull: Szűz 8.3 és utána Jailbreak így már minden app store letöltés is megy! Köszi a tippet!

  137. Végre felrakhatom/hattam a flipcontrolcentert így végre nem kell belépni mindig a beállításokba, hogy ki-be kapcsoljam a mobilnetet.

  138. Melyik Ituns verzióval lehet jailbreakelni,mert nekem ituneshibát ir. 12.1

  139. Előre is köszi!

  140. TaiGJBreak_EN_2120-assal elvileg akkor semmi gond nincs (egyenlőre) ugye?
    (a tweakeket ugyis idővel hozzá igazítják)

    Illetve akkor gond nélkül vissza tehetem gyári 8.1.2 re majd onnan itunessel frissítés utána mehet a jb?

  141. Sziasztok
    Tudnátok nekem lépésrôl lépésre segíteni abban h egyáltalán nem akar feltelepiteni külsős alkalmazást ( torrentről szedtem le )
    Mindig hibát ad ki akármit csinálok 🙁
    Köszi előre is

  142. Robesz! 1. Jailbreakelt teló kell, 2. Appsync tweak. 3. pl ifunbox progi egy pc-n vagy mac-en. Összekötöd, a telót a géppel, ifunbox-ot megnyitod, ha felismeri a telefont, akkor install app-ra katt, betallózod az ipa fájlt, és várod míg kész.

  143. Köszi petyus 😉

  144. üdv urak valaki tudna linkelni nekem egy gmate+ 1.2.2 deb filet, nagyon hàlàs lennèk èn sajnos nem talàltam èlö linket.

  145. Sziasztok.Ha felrakok egy szűz 8.3-at,utána icloudból visszaállítom a dolgokat,akkor megmaradnak az sms-ek,kontaktok?Fontos lenne.Köszi 😉

  146. @halaszlaci: megmaradnak, de előtte csinálj a biztonság kedvéért egy iTunes-os mentést is, mert abból visszaállítani is gyorsabb, illetve exportálható is belőle.

  147. Köszönöm a gyors választ Jadeye! 😉

  148. @Dalai Lama: Töröld le az AVG-t és tegyél fel egy becsületes vírusírtót

  149. Nah feltettem 8.3 jb egyenlőre csak az a problémám, hogy adblockot nem engedi feltenni mert “nem vásárolható meg” vagy valami ilyen pedig írja, hogy 8.3 támogatott…

    Illetve még egy kérdésem lenne hozzátok:
    Valami biztonságos repot tudtok adni ahol minden van ingyen?

  150. Nekem 30%-nál 1102es hiba újra megpróbáltam utána már 1103-ás hiba. iTunes az a verzió amit ajánlottatok nem tudom mi lehet a gond, de inkább várok a Pangu-ra.

  151. @farkas63: flipcontrolcentert én is szeretem, voiceover kompatibilis teljesen. Jadeye, ehhez nem jó a ti magyar flipcontrolcenter fordításotok? Kiírta hogy nem tudja hozzá telepíteni.

  152. Callshortcutot szerettem volna beállítani, pöpecül a kontakoknál ott van hogy add to homescreen, de amikor hívnék valakit közvetlenül a springboardról akkor csak egy szafary oldal jön be, a kontakt számával a címsorában.

  153. iFunbox se telepíti fel a külsős appot
    50% nál mikor a telepitést csinálnà akkor ott ál és egy óra múlva sincs 1% nyi változás se :/
    Valami ötlet ? ( iOS 8.3 Jailbreakelt i5S )

  154. Nekem sajnos 60% nal kifagy a program es a keszulek is. Iphone6 plusz 128 gb. Lenne vkinek javaslata?

  155. robesz94: repo.biteyourapple.net: AppSync Unified telepítés. Nem kell semmiféle iFunBox és hasonló program sem, iTunes-ban is fel tudsz tenni bármit .

    zeharom: Korábbi verziójú iTunes (próbálkozhatsz több verzióval), rendszergazdaként futtasd a Taigot, vírusirtó legyen kikapcsolva.

  156. Robesz! Jailbreak, egy Appsync unified? Fent vannak? Valszeg nem az ifunbox-szal van gond

  157. Sziasztok. Appsync – et melyik cydiás csomagból tudok eltölteni? Vagy még nincs?

  158. Appsync unified 5.5.1-1, insanelyi repo, vagy biteyourapple, 8.3-mal kompatibilis

  159. petyus33 Nagyon szépen köszönöm! Sikerült! 1000 hála!! 🙂

  160. Sziasztok!
    Létezik valahol szájbarágós leírás a cydiáról, a telepítésekről, meg úgy általában a jailbreakről?

  161. @Jadeye: köszi:)

  162. A frissítésnek köszönhetően, az iphone-t (i5, 16GB, Verizon) és az iPadem (iPad Mini 2, 16GB) tökéletesen működik a JB. Az iPhone kb. 30 mp míg az iPad kb. 2 min alatt készült el. Eddig minden megfelelően működik.

  163. Iphone 5s taig 2.1.3 jailbreak pipa. Simán ment, bár az itunes downgrade 12.0.1-re nem volt sétagalopp. Eddig szépen fut, hiba nincs. Localiapstore, slide2kill8 tweak megy rajta.

  164. @giannni: Sajnos már vagy 5 verziót kipróbáltam az Itunesból és nem megy… Lehet hogy kellene csinálnom egy 100% factory resetet? Mivel csak a rom frissült de az előző jailbreak szemete még a telefonon lehet….

  165. @zeharom: milyen romra gondolsz? iPhone esetén olyan nincs.

  166. @Jadeye: 8.1 (Csak kíváncsi voltam hogy figyeltek-e 🙂

  167. Cratos írta:
    2015-06-27 18:19:07
    Nekem 30%-nál 1102es hiba újra megpróbáltam utána már 1103-ás hiba. iTunes az a verzió amit ajánlottatok nem tudom mi lehet a gond, de inkább várok a Pangu-ra.
    Erre valaki tudja a megoldást?

  168. @Cratos: Iphone 5S re 2 klikkre felment! Viszont Iphone 6Plus ra nem akarja semmi áron! Majd 10 régebbi itunest telepítettem fel. Gondoltam a PC konfig a rossz majd egy laptopról is végigcsináltam mindent! De semmi eredmény! Nekem 60% nál akad ki. Tehát veled vagyok, én is megvárom a Pangu verziót…..

  169. 8.4 public beta 3-al próbálta már valaki? Kompatibilis vele?

  170. Nagy nehezen sikerült! Sok idő de megérte! Nekem 60% fagyott ki. Amit csináltam: Teljes hard reset, majd 0 perces setup után nincs backup! Én itt rontottam el hogy élősszőr visszatettem mindent majd jött a TAIG. De fordítva kell… Első a TAIG utana jöhet a Backup… Nekem így sikerült…

  171. @bangoheifetz: akkor ezt most még egyszer leírom, mert látom, sikerült átfutni rajta fentebb: ez a jailbreak a 8.1.3 – 8.3-ra jó, másképp azt írták volna, hogy támogatja a 8.4 beta verzióját is, és ilyet meg nem írtak – de egyébként összekötöd a géppel a készüléket, elindítod a TaiG appot, és rögtön megmondja, támogatja-e vagy sem. (nem.)

  172. Jadeye, egy barátomnak is szeretném a jb-t megcsinálni. Ahol találkozni fogunk, ott nem hiszem hogy lesz élő internetkapcsolat, ha más nem, viszünk mobilinternetet. A taignek kell internet a folyamathoz?

  173. @Ujfalusi Zoltán: nem írja, de nem próbáltam. inkább legyen kéznél mobilnet, az a biztos.

  174. Itunes downgrade-nél érdemes végigolvasni egy részletes tájékoztatót, nekem is vagy harmadjára sikerült tisztán lecserélni a legújabb verziót a 12.0.1-re

  175. Ipad4 3G-t próbálta valaki 8.3-mal?

  176. Nekem még mindig nem sikerült. Most már tényleg hagyom az egészet. iPhone 5S-en próbálom de semmi.

  177. @Cratos: restore-olni próbáltad már előtte? melyik iTunes-verzióval, milyen környezetben próbálod? végigpróbáltad a hozzászólásokban leírtakat is? gyári kábel? összes frissítés fent van a Windows-on? ezeket nézd végig.

  178. Mindenhogy próbáltam minden ITunes verzióval. Néha elmegy 60%-ig és utána adja be a hibakódot.
    De most megszivtam mert frissíteni nem tudok semmit AppStore-on :(.
    Holnap teljesen újra rakom a telefont mert így megszivtam.

  179. Cratos! A Taig is a legfrissebb? 2.1.3

  180. @ Jadeye: köszi. Valóban átfutottam rajta.
    Egyébként kicsit fura ez a jailbreak. Tegnap este legalább két órán keresztül próbaáltam jailbreakelni, de nem jött össze. Már az indulásnál azt kérte, hogy telepítsem az Itunes-t. Ma reggel elsőre megcsinálta, kb 20 mp altt. Semmi nem változott a gépen.

  181. @bangoheifetz: nem elképzelhető, hogy tegnap óta újraindítottad a gépet?

  182. Minden ugy van ahogy a leírtak szerint és ahogy ti javasoltatok de semmi.
    Egy kérdés: hogyan tudom legegyszerűbben újra rakni telómat???

  183. Cratos: A 11-el kezdődő hibakódoknál másik géppel csináld.

  184. Nekem így ment: iTunes 12.01, jelkód törölve, iPhone keresés ki, repülőgép mód, Taig kibontása, indítás jobb egérgomb rendszergazdaként. Ezután kiírta, 1101 ugyanígy végigcsináltam a párom laptopján, azonnal felment. Nagyon jóóó!

  185. Ja és amivel kezdtem biztonsági mentés, iPhone visszaállítás iTunes-al. /Nekem a public beta 4 volt fennt/. Amúgy nekem nem hajlandó iCloudba menteni sem ezen sem a nagygépen 5S

  186. Akkor megpróbálom másik gépen. Köszönöm mindenkinek aki segített

  187. Szívesen! Én is szívtam vele 2 napig.

  188. Még egy dolog: ha telepíted az iTunes 12.0.1-et, előtte törölj a gépen mindent ami Apple. Pl bonjour iTunes stb

  189. Írj!

  190. Nem gondoltam volna hogy manapság még valaki Jb-zik 😀

  191. MacFly! Pedig sok előnyös tulajdonsága van még mindíg és nem elsősorban a warezolásra gondolok.

  192. @petyus33: hát, a hozzászólások többsége pedig épp a warezolásra erősít rá…

  193. Jadeye! Valszeg a hozzászólók többsége, tizenéves, vagy huszon eleje, akik inkább játékokat dobnak fel a telóra, főleg a fizetőseket ingyen, jailbreak segítségével. Én is ismerem az appsync-et, de csak az igo-t tettem fel, emellett Iblacklist, icaughU, meg még 1-2 funkciós tweak így a harmincas éveim B oldalának vége felé 🙂

  194. @petyus33: szerintem ez nem jó kifogás, elvégre egy átlagos, 1 eurós játék kevesebbe kerül, mint mikor valaki elmegy a haverokkal kajálni a mekibe, vagy sörözni. a különbség annyi, hogy a kaját meg a sört nem lehet warezolni – vagyis nyilván lehet, csak azt klasszikus értelemben lopásként tartják számon, és hát azt azért talán mégsem teszik meg, pedig közben az appok warezolása is ugyanaz.

    amellett kifejezetten érthetetlen a warezon való feszülés minden egyes jailbreakes cikknél, mikor jó ideje már több olyan megoldás is van, amihez jailbreak sem kell. arra viszont kitűnő mindez, hogy emiatt sokan összemossák a jailbreaket a warezzal, hiába nem arról szólt sosem, és hiába nem lehet csak úgy, önmagában jailbreak után warezolni.

  195. Na ma még nyomassátok gyorsan a jailbreak-et, mert kinn van a 8.4…. hajrá mindenki… 😀

  196. Megjelent a Taig 2.2.1, azt írják javítják ezzel a jailbreak sikerességét, azt ajánlják, hogy ha nem fontos az Apple Music, és amíg az apple aláírja, a 8.3-at jailbreakeljük, ugyanis a 8.4 jailbreak "csak" relative stabil.

  197. Ifunboxxal szoktam telepteni, de a 12.2-es iTunessel nem megy, vissza raktam a 12.1.3-as iTunest, de valamelyik filet az uninstaller nem szedi le, mert mikor elindítanám az iTunes-et, reklamál, hogy az a file, egy ujjabb verzió-é. 🙁 Tud valaki segíteni?

  198. @Mazo: gondolom, Windows-on van ez. uninstallálj minden Apple szoftvert, különös tekintettel az Apple Mobile Device Supportra, majd utána telepítsd fel a kívánt iTunes-verziót.

  199. Köszönöm a gyors választ Jadeye! Csinálom! 🙂

  200. Az iTunes Library.itl file, még így is újjabb, ezért nem olvasható 🙁 pedig leszedtem minden Apple alkalmazást a Your Uninstallerrel 🙁
    Win 8.1.

  201. @Mazo: persze, mert az iTunes frissíti a Library fájlját is. két lehetőséged van: átnevezed a Library fájlt mondjuk Library.itl.old-ra, vagy törlöd. az újabb verziós Library-t a régebbi iTunes nem fogja tudni kezelni. szóval utána vagy visszateszed az újabb iTunes-t, vagy újból hozzá kell adnod mindent a Library-hez.

  202. Hol találom ezt a filet? Esetleg tudnál küldeni mailban, hogy felülirjam?
    Azt hogy hozzáadjak mindent a Libraryhoz, azt nem értem hogyan kell 🙁

  203. Köszönöm! iTunes 12.1.3 elindult. iFunBoxból a telepített verzió nem jó, az még így is hiányolja, hogy nincs iTunes telepítve :(, de találtam egy iFunBox classicot, amivel megy a telpítés.

  204. Sziasztok
    IOS 8.4-hez jó már a Jailbreak??
    Köszönöm előre is.

  205. @Cratos: végigolvastad a fenti cikket?

  206. Eddig nem is láttam hogy van már hozzá.
    Bocsi
    Akkor már csinálom is

  207. Próbáltam mindkét ITunes-al de egyikkel sem jó.
    Taig valamiert nem fogadja el ez miért lehet?

  208. Ipad Air, 8.3 iOS, legfrissebb (Taig 2.4.1) JB, kiírja hogy sikeres volt a jailbreak, de kivétel nélkül kilép a Cydia-ból amint rányomok. Be sem tölti egy pillanatra sem, csak felugrik az ablak, majd egyből bezárul.
    Valakinek nincs valami ötlete, a probléma orvosolására?

  209. Ipad air 2 , Ios 8.4, kegfrisseb itunes és a legfrisseb taig -al nekem sikerült. Bár az első boot nem sikerült úgyhogy hangerő gomb plusz home gombal újraindítás után felállt a rendszer , a cydiát is 2 x kellet indítani mire észbe kapott. Azóta viszont hibátlanul megy minden csomagtelepítés és minden más is.

  210. Helló!
    Ausztria 3-as szolgáltatós Iphone 4S készülékem van. Hogy tudom megcsinálni, hogy itthoni kártyával is lehessen használni?


Add a Comment