fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan négy héttel az iOS 8.4 beta 3, és egy nappal az iOS 9 beta 1 megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette az iOS 8.4 negyedik bétáját a fejlesztők, és a harmadik publikus bétáját a vállalkozó kedvű tesztelők számára.

iOS8.4b4

Az iOS 8.4 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 8.4 beta 3-at futtató készülékek esetén.

A 8.4 hivatalos megjelenési ideje továbbra sem ismert június 30. lesz, karöltve az Apple Music-kal és az iTunes új verziójával, ahogyan az a keynote-on Eddy Cue-tól 133p:25mp-től kezdve elhangzott.

Az iOS 8.4 beta 4 build száma 12H4125a, a 8.4 beta 3-é pedig 12H4098c volt.

Újdonságok

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármi, szemmel látható újdonság lenne az új verzióban.

iOS 8.4 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 8.4 beta 4 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone

iPad

iPod touch

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, az iOS 8.4 beta 4 kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. A public beta is letölthető! Már fent is van. Én semmi újat nem veszek észre benne.

  2. Nem azért,de a 8.4 nem június 30-án fog megjelenni?:-)

  3. @kampisch: az Apple nem közölt kiadási dátumot. az, hogy aznap indulna az Apple Music, nem jelenti azt, hogy a 8.4 is aznap jelenik meg, mert egész nyugodtan megjelenhet előtte is.

  4. Appadvice-on is ezt írják: "Apple confirms that iOS 8.4 will arrive on June 30"

  5. Az arab betűs Bush maradt? Mikor ujra indul a spring

  6. 8.4 junius 30- án lesz

  7. Bug*

  8. Sziasztok! A jailbreak-ről tudtok valamit? Lesz egyáltalán valaha? Hónapok óta nincs már…

  9. @kampisch, @egycsavo, @Zsoo21: javítottam a cikkben, visszanéztem a keynote-ot, Eddy Cue valóban egyben mondta egy fél mondatban 133p25mp-től kezdődően, hogy a 8.4 az Apple Music indulásával egyidőben jelenik meg. köszi, hogy jeleztétek!

  10. Hello! Reggel felraktam a 9 Beta verziót. Egész nap szívtam vele. Hatszor töltöttem fel napközben úgy merült…. egyébként egész jó lesz, de megnyugtató volt visszaműteni rá a 8.4-et. Szoval megvárom a hivatalos betát.

  11. savage: en is ezt fogom tenni. inkabb hagytak volna benne mas banalis hivat mint ezt a battery draines dolgot mert ezt leszamitva, nekem 6 ora standby es 3 ora kijelzoido alatt 30%-on van, abszolut hadsznalhatonak tunik. ugyh nem is szivesen teszem vissza de muszaj.

  12. Sziasztok! A jailbreak-ről tudtok valamit? Lesz egyáltalán valaha? Hónapok óta nincs már…
    Elsiklik mindenki ez a kérdés felett, de nem hiszem, hogy csak engem érint a dolog!

  13. Engem is érdekelne a jailbreak. Lehet tudni mikor lesz?

  14. 8.3 és 8.4 JB addig nem lesz míg ki nem jön az első iOS 9 béta, mivel lehet, hogy az új JB működni fog 9-es alatt is, így nem akarják, hogy ezt befoltozza az Apple a 9-es megjelenéséig.
    Ha működik a JB iOS 9 alatt is akkor tuti, hogy 9-es megjelenéséig nem fogják kiadni, szóval 8.3 – 8.4 – 9.0 JB csak Szeptember vége felé lesz.

  15. farkas63: Folyamatosan ezt lehetett mar regebben is olvasni hogy ugyanezen indokok miatt sosem adják ki a Jailbrakeet. Nyilvan ha kijon a jailbrake a kov verzioban befoltozzak.. 9esnel meg azert nem adjak ki mert az meg bugos, es ha kiadjak a jobban mukodo 9.1-esnel mar befoltozzak :). bocs, nem vagyok erintett de tenyleg tele vannak a forumok ezzel hogy mikor lesz egy egy jb public…

  16. Amúgy meg ez a béta tök jól működik egyáltalán nem érzek különbséget az előző béta hoz képest .

  17. Nem hinném hogy annyit várnak, hiszen ha ez a rootless biztonságot beélesítik akkor megint ot vagyunk, ahol a part szakad.
    A Taig az iOS 9 JB-re öszpontosít, ha pedig olvastátok a napokban, akkor a Pangu sikeresen jailbreakelte a 8.3-at, de nem adják ki a 8.4 megjelenéséig. HA jól értelmeztem azt a cikket, akkor megnézik majd 8.4-gyel, ha nem megy, nem erőltetik, akkor kiadják 8.3-ra. Jadeye, ebből mi igaz? Vagy ez is csak pletyka? Az a baj ezzel hogy mindenhol írnak mindent és az ember már nem tudja, milyen információ hiteles e témában vagy mi nem az.

  18. Pangu oldalán azt olvastam, hogy a 8.3-at sikerült jailbreakelni, ami kompatibilis a 8.4 bétákkal. De még nem adták ki. Bár lehet rosszul értelmezek és fordítok. 😀

  19. Nyílván ha a 8.4 végleges kiadásában foltoznak réseket, akkor már arra nem fog működni. Nyílván ezért várnak még vele.

  20. A 8.1 óta ez megy. Várnak hatha a következő verzió …
    Már kezd unalmas lenni a kifogás

  21. A 8.1 óta ez megy. Várnak hatha a következő verzió …
    Már kezd unalmas lenni a kifogás. Aztán sosincs belőle semmi így már feladom még a reményt is ezzel kapcsolatban. Ha lehetne usb háttértárként meg fájlkezelésre használni nélküle, nem is lenne JB-re szükségem, mert amúgy már egyre több mindent beleraktak és raknak az iosba. Illetve fájlkezelés van, csak hát azt közvetlenül valamelyk felhőszolgáltatással vehetjük igénybe. Vártuk ugye Mácius 27-én a 8.2-t, azon a nagy MSS konferencián, nem lett belőle semmi. I0n1c egyedül rájött, nem mutatta meg senkinek, nem kapjátok meg címszóval. Úgyhogy hagyjuk, ha lesz lesz, ha nem, én már azon se fogok csodálkozni,. De amennyiyben lesz, úgy még mindig fogok hinni ezekben a dolgokban 😀 De lehet erről érdemes lenne inkább más topicban beszélgetnünk, hisz ez az ios 9ről szól ez a cikk, mi meg itt nagyban belementünk a témába.

  22. @Ujfalusi Zoltán: a MediaDomain alá például DiskAid segítségével most is fel tudsz másolni bármit – és ha ezt közvetlenül a DCIM mappa alá teszed, onnan még Windows-os gépen is le tudod azt menteni.

  23. Hívásbug FOREVER :D….Ez volt az uccsó iPhone-om. Átállok WP-re.


Add a Comment