fbpx Skip to content

Ma este, magyar idő szerint 19 órától fogjuk közvetíteni az Apple éves fejlesztői konferenciájának, a WWDC-nek a nyitó keynote-ját. Ahogy már megszokhattátok, minden hasonló eseményre készíteni szoktunk nektek néhány háttérképet és Passbook kártyát.

wwdc15_hatter_cover

Reméljük, az idei grafikák is elnyerik a tetszéseteket, és a WWDC nyitó keynote-ja is beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, mind iOS, mind OS X, mind pedig a Watch OS (avagy újabban már watchOS) esetén.

Háttérképek

A WWDC15-re többféle háttérképpel is készültünk, lesz itt olyan, amit én csináltam, de lesznek mások munkái is és majd mindenki megtalálhatja a készülékének megfelelő méretűt, hiszen a 3,5”-tól az 5,5”-ig, illetve az iPadekig minden készülékhez van méretben passzoló.

wwdc15_hatterek

Szifon logóval: iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad

Apple logóval: iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad

wwdc15_surenix

A következő háttérképet Surenix csinálta, aki minden Apple eseményre gyorsan, igényes háttereket szokott készíteni, melyek most innen tudtok letölteni, ráadásul tegnap este egy újabb képet is csinált az eseményre, amit szintén a korábbi linkről tudtok letölteni.

wwdc15_ar7

Az AR7 alkalmazáson keresztül tölthető le ez a kicsit színesebb változat. Illetve további háttereket találhattok például az iDownloadBlogon, mely szintén tegnap este több remek háttérrel is kiegészült, így most aztán annyi közül választhattok, mint eddig még soha. 🙂

wwdc15_by_iar7-d8w7n3a-1024x512

Passbook kártya

A kártya a Szifon.com alkalmazásból technikai okokból egyelőre szintén nem tölthető le, ezért nyissátok meg a cikket Safariban, onnan vagy a képre vagy ide koppintva tudjátok letölteni.

passbook_promo

Élő közvetítés

event_cover

Ahogy azt már megszokhattátok, ma este 7 órától élőben közvetítjük az “A változás középpontja.” címre keresztelt Apple keynote-ot. Csatlakozzatok a Facebookos eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Kár, hogy nem egy héttel ezelőtt kapjuk… (máskor korábban külditek jóval) Hiszen holnap már új hátereink lehetnek a ma bemutatott kollekcióból, nem igaz?;-))

  2. Magyon varom az iOS 9-et. Remelem lesznek uj funkciok, es nem csak stabilizacio.

  3. Sziasztok live stream hol érhető el nem tudjatok ?

  4. Felraktam a 9 betat es az új betű típus van benne 🙂 illetve brutális módon felmelegedett a telefon :)) remelem nincs valami fura bug.. 🙂 i6

  5. Brutálisan instabil Iphone 6 on jo mondjuk béta 1 de eddig 4 szer fagyott le 🙂 ugy hogy semmire nem reagált.. Illetve érdekes eddig volt 5 giga szabad hely a telefonon telepítés után 1 giga lett belőle 🙁

  6. AppStore letöltés el mindig elfelejti a fiókot 🙂 hol is van ahol lehet jelezni hibákat ?:)

  7. Az viszont menő hogy ha csinálok valamit es jon egy notificationt akkor ha ranyomok bal felül lesz egy kis ikon : Pld back to Safari.. De most olvasom hogy nem kell többe dev accountot fizetni ha tesztelni akarom a saját alkalmazasomat.. Simán bárki fel tud rakni bármit.. Ez komoly azért


Add a Comment