fbpx Skip to content

Hétfőn megrendezésre kerül az idei WWDC. Az Apple szokásos módon már feldíszítette a Moscone Westet, amire kikerültek a meghívón lévő grafikák is.

applelogos1-800x600

“A változás középpontja.” névre keresztelt esemény leginkább a szoftver frissítésről fog szólni, azonban a pletykák szerint elképzelhető egy Apple TV frissítés is. Az iOS 9-ről korábban már írtunk, az OS X 10.11-ről pedig egyelőre csak annyit tudunk, hogy a Helvetica-ról az Apple áttérhet az új San Francisco betűtípusra, amit az Apple Watch-on használnak.

mosconebanner1-800x529

mosconebanner2-800x468

Az OS X 10.11 mellett új Apple Watch szoftverre, vagy legalább natív SDK-ra számítunk, amivel sokkal jobb alkalmazásokat készíthetnek a fejlesztők. Illetve érdekes lehet az Apple új zenei streaming szolgáltatása, de ezzel kapcsolatban sem tudunk semmi biztosat.

Szavazzatok, titeket mi érdekel az idei WWDC-n, több válasz is megadható:

[poll id=”181″]

Bónuszként pedig ezen a linken megtudhatod, mennyire vagy Helvetica-függő. Te meg tudod különböztetni a San Francisco-t a Helvetica-tól? 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. 11/12 😉

  2. Én merem remélni hogy software-sen lesz némi változás stabilab lesz i6 pluson a touch id mert nekem már kezd elegem lenni hogy nem nyitja ki és 6 x kell rányomnom mire be veszi az ujlenyomatom. De lehot hogy hardware es a dolog de addig is meg vàrom. Szerintem nem nagy szám ez a betű tipus. Annyira nem nagy a különbség hogy olyan hatást gyakoroljon rám hogy ez miatt össze dőljön a világ.

  3. trigmegistos: szerintem nem a touch id val van gond hanem neked is az ujjaddal mint nalam. nekem
    is itt hoztak fel a figyelmem a dologra, hogy ilyen tenyleg letezik. egesz egyszeruen az emberiseg lehet 1% nal nagyon nehez uj lenyomatot levenni. enis viszaa vittem az 5s em, (
    kaptam is ujat egyebkent ) de ott se ment. kesobb baratnom vett i6 ot es azt se tudom
    kinyitni rogton szinte soha…

  4. erdekes, most alig szivargott ki a varhato dolgokrol, elozo evekben talan azert tobb sejtes volt… vagy rosszul emlekszem?

  5. Max az új rendszerről kapunk némi infót esetleg egy betat meg egy 8.x.x -t valami apró hibajavítással. Többet nem várok. Csalódjak pozitívan.


Add a Comment