fbpx Skip to content

Pár hete már találkoztunk a Reserve Strap névre keresztelt termékkel, amely tulajdonképpen egy Apple Watch szíj beépített akkumulátorral. Ez természetesen még fejlesztés alatt áll, de a srácok készítettek egy videót, amin az látszik, hogy ez a különleges szíj kicsit még gyorsabban is tölti az Apple óráját, mint a gyári, indukciós elven működő töltő.

Unknown

A szíj a korábban már említett speciális, rejtett csatlakozón keresztül tölti az órát. Ez az Apple részéről egy diagnosztikai port, külsős gyártók számára pedig egy csatlakozó, amit később használni tudnak majd. És hogy mennyivel gyorsabban tölthetjük fel az órát ezen porton keresztül? Nézzétek meg a videót.

Én már kifejezetten várom az ilyen “okos” szíjakat. A Reserve Strap egyébként már előrendelhető, bővebben itt tudtok róla olvasni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. És ehhez nem kellett valamit "hackelni" az ora szoftveren?

  2. Tudom, hogy ez kötekedés, de igazán rakhattak volna rá egy lightning csatit az usb helyett… Nem kéne 2 töltőt vinni, elég lenne egy is.
    Bár gondolom itt a liszensz miatt lett usb…

  3. Az ára gondolom a csillagos ég….?

  4. 55k uhh azért már órát lehet venni… Nem piskóta.

  5. Kivancsi vagyok mikor gyullad ki eloszor valaki kezen a Lithium-ion akksi ha valami serules eri a puha szilikon tokban. Gyakorlatilag elolthatatlan.


Add a Comment