fbpx Skip to content

Ugyan az Apple továbbra is 1-2 hónapos határidővel tud szállítani, az Apple Watch tulajdonosok száma folyamatosan növekszik. Főleg külföldön lehet már látni, de akár itthon is belefuthatunk 1-1 órába az utcán.

3leaningin

Az Apple persze nem volt rest és folyamatosan reklámozta az óráját, például külföldi sztárok különleges Apple Watch Edition modelleket kaptak. Ez az egyedi típus nem csak önmagában volt arany, hanem a fém szíjuk is.

Ikanye-west-apple-watch-640x418

beyonce-apple-watch-gold-02

Nyilván ez a típus több mint 25.000 dollár lehet, tehát nagyjából 7-8 millió forint. Természetesen ez hivatalosan nem vásárolható meg, csak a sztárok kapták meg az Apple-től. Ettől függetlenül nincs minden veszve.

Kaliforniában, pontosabban Los Angelesben van egy cég, aki hasonlót készít, töredék áron. A WatchPlate.com oldalon bármikor elkészítetthetjük a fent látható órát, amihez 399 dollárra és egy megfelelő, rozsdamentes acél Apple Watch-ra van szükségünk valamelyik fém szíjjal. Ezt aranyozzák be 18 karátos arannyal az eljárás során. Az eredmény pedig elég meggyőző, de nézzétek meg a videót:

Ahogy a srác is mondja, ugyan nem arany-függő, de valóban “Eye-candy” az arany szíjjal ellátott Apple Watch. A cég egyébként küld egy FedEx futárt a készülékünkért, majd pedig 4 nap múlva már meg is kapjuk az egyedi példányt. Persze a garancia már nem lesz érvényes, de lesz egy egyedi Apple Watch-unk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. @AppleFan: ez Kickstarter és még fél év mire elérhető, plusz itt Te magad csinálod meg, és szíjról szó sincs. Teljesen más tészta, valóban nem kell kifizetni +300 dollárt, de majd csak fél év múlva fogják szállítani és csak az órát tudod vele megcsinálni.

  2. admin: ráér nem? 😀 Mire otthon elérhető lesz az óra…

  3. @AppleFan: sztem akik arany órát szeretnének még ha olcsóbban is, nem az itthoni megjelenést, szállítást várják 🙂

  4. Csak a szijroo vwszik el a garancia nem?mert erdekes lenne ha a szij miatt az orat is buknad,sok koze nincs egymashoz?!

  5. @admin: jogos 😀

  6. Azert kivancsi lennek, hogyan rendelhetnem ezt meg en egyszeru magyarkent hetekig tarto nelkulozes es hosszas utanajaro procedura nelkul? Mert ezt tuti megfogjak a vamon, amikor visszakuldik. Tavaly rendeltem egy itthon nem kaphato szerszamot FedEx-el express szallitassal (4 munkanap) az Egyesult Allamokbol, de csak nem jott… 2,5 het mulva egy kisasszony hivott telefonon, hogy a vamon csucsul a csomagom es bemegyek elintezni vagy a FedEx intezze? Hiaba eroskodtem, hogy mar ne is haragudjon, de en 65 USD-t fizettem az expressz 4 napos szallitasert es maguk tobb mint 2 het mulva dolgozzak fel a vamra beerkezett arumat? Persze senkit sem erdekelt… Aztan valahogy magyarazd meg a vamtiszteknek a csomagban levo “ora atalakitas” szamlajat, mert firtatni fogjak, hogy az nem az ora szamlaja es neked megis az USA-bol kuldtek, de megerteni nem lesznek kepesek a szituaciot, egykonnyen biztosan nem 🙂

  7. Hát ez így mindent összevetve, a videót nézve a csávó kezén az arany színű összetételt iszonyatosan gáz.
    Kimondom ha meg is köveztek: iszonyat b.zis.

  8. Egyetértés előttem szoloval vagy legyen tényleg arany vagy egy Apple termeket ne degradaljunk mar le egy ilyen gagyi megoldással …


Add a Comment