fbpx Skip to content

Az Apple az új termékei mellett természetesen a régieket sem felejti el. Az iPad 2010 óta töretlenül tarol a tablet-piacon, sőt tulajdonképpen a netbookokat térdre is kényszerítette: azok ugyanis lassan, de biztosan eltűnnek a piacról.

228524-1280

Anno az iPhone megjelenésekor sem sejtettük, hogy mára már az emberek többségének iPhone-ja lesz. Az iPad-vásárlók száma is folyamatosan növekszik, és így az eszköz elég sok Apple felhasználó otthonában megtalálható már. Tegnap megjelent egy újabb weboldal “Everything changes with iPad” címmel, ami azt jelenti, hogy minden megváltozik az iPaddel. A weboldal mellé egy remek kis videót is összedobott az Apple.

Rengeteg alkalmazást találunk a videóban, amit természetesen a fent említett oldalon megtekinthetünk. Az összes alkalmazást megtaláljátok itt, szép illusztrációkkal, kategóriákkal.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. jocucc bizony

  2. “Anno az iPhone megjelenésekor sem sejtettük, hogy mára már az emberek többségének iPhone-ja lesz.”

    Az igen, statisztikai adatokat tudnátok beilleszteni? Mert ez ugy baromság ahogy van. 😀

  3. Szerintem az emberek többségének telefonja sincs. Bár nem néztem utána, lehet, hogy nincs igazam

  4. Jadeye:

    http://www.macrumors.com/2015/02/24/ios-android-market-share-q4-2014/

    Macrumors…

    Ios sehol sincs, mármint ugyértem hogy sehol… 😀

    Global azt nézd, ne csak országokra…ugy egy ici-picit másabb.

    “Anno az iPhone megjelenésekor sem sejtettük, hogy mára már az emberek többségének iPhone-ja lesz.” (globálisan) baromság…

  5. @AppleFan: sehol nem szerepel a fenti cikkben az, hogy “globálisan”. és nem az iOS-ről van benne szó, hanem az iPhone-ról. itt a készülékről volt szó, nem az operációs rendszerről. az android meg már lassan egy kenyérpirítóra is rá van erőltetve, de szintén nem lehet azt emlegetni, mert az egy operációs rendszer, és nem készülék.

  6. Ez hulyeség! 😀 Akkor milyen emberek? Az amerikai emberek többsége? Vagy az etióp emberek többsége? Te jó ég! iPhone nem ios-t futtat? Minek linkeltél be iPad eladási statisztikákat is?

    Smartphone. Tudod mi az? Arrol van a kimutatás amit belinkeltem, nem az android tablet, óra, számológép stb..látom jól megnézted… 😀

    Semmi gond, csak nem szeretem amikor pontatlan baromságokat akartok elhitetni velünk.

  7. @AppleFan: én semmit sem akarok elhitetni veled. kértél statisztikát, hát linkeltem neked párat. hogy mit szűrsz le belőle, az már a te dolgod. a személyeskedő megjegyzéseidhez meg ismét csak gratulálni tudok. mindenesetre örvendetes, hogy a cikk tartalmát tekintve gyakorlatilag lényegtelen részleten feszülsz ennyire.

  8. @Jadeye: Bocs de nem fogom magam rosszul érezni azért mert nem tudod a táblázatot értelmezni. :/ Semmi személyeskedés, de amikor írják hogy az apple smartphone részesedése csupán 19.7% a 100%-ból, akkor nem fogom azt mondani hogy mára már az emberek többségének iPhone-ja van. Ennyi. Nem akartam vitázni, jó hétvégét.

  9. Van egy air2-őm es mikor filmet teszek fel rá VLC lejátszóval, rengetegszer írja ki h az ac3 audio kodeket nem támogatja a lejátszó. Van olyan lejátszó akar ingyenes akar fizetős verzióból ami támogatja ezt? Vagy tudtok valami megoldást erre a konvertálason kívül? Mert az eléggé hosszadalmas :/

  10. @rallyboy25: AVPlayer-t próbáltad már? Fizetős, de nagyon korrekt app.

  11. @HSA : nem próbáltam semmilyen fizetőset csak az ingyeneseket mert nem tudtam semmi konkrétat es nem akartam költeni feleslegesen. Ha megoldja ezt a hang problémát akkor megnézem…köszönöm

  12. @rallyboy25: Nem tudom, hogy a te bajodon segít-e az AVP, csak hogy nekem soha nem volt gondom a hanggal. Video már volt, hogy 10mp-enként beszaggatott, de ez eddig ha 2x fordult elő 2 év alatt, úgyhogy én azt a video hibájának tudnám be.
    Ezen kívül én laptopról streamelek a szűkös tárhely miatt az upnp/dlna csodával, bármit is jelentenek ezek a bötűk. Nálam bevált

  13. @HSA : a filmeket ncore-rol szedted le?

  14. @rallyboy25: Is. Vagy már torrentboltból.

  15. már => más

  16. @rallyboy25: Srácok, nem vagyok biztos benne, hogy azt hogy honnan van a film le kellene irnotok ide. Csak mondom 🙂

  17. @Canadabanda: a hazai szabályozások alapján saját részre letölteni teljesen legális – ráadásul ha bármi adathordozót vásárolsz, annak az árában akkor is kifizettetik veled a jogdíjat az artisjusnak, ha soha nem tárolsz rajta torrentről vagy máshonnan letöltött jogdíjas tartalmat. ha meg egyébként megvásárolsz mindent, mondjuk az iTunes-ból, attól még az artisjus miatti díjat ugyanúgy ki kellett fizetned, így duplán fizetve jogdíjat.


Add a Comment