fbpx Skip to content

A Bayerische Motoren Werke, vagyis a BMW a német autógyártás csúcsa. A bajor gyártó által készített autókat a megbízhatóság, a szépség és az elegancia egyszerre jellemzi, épp úgy, ahogy az iPhoneTok.hu-n kapható eredeti BMW iPhone tokokat is.

bmw-iphone-6-flip-cases_54edd97db506e

Az iPhone 5s/5, iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekhez is kapható exkluzív BMW tokok egyedi hologramos, BMW logós csomagolásban érkeztek az iPhoneTok.hu-hoz. A termékek mindhárom készüléktípushoz mindhárom tokfajtában kaphatóak náluk, így a fix hátlapos változatokat kedvelők mellett a lefelé nyíló flipes megoldás hívei és az oldalra nyíló flipesért rajongók is megtalálhatják kedvenc BMW iPhone tokjukat.

Ami biztos: minőség megalkuvás nélkül

Ezekre a BMW-s iPhone tokokra jellemző a magas minőségű anyaghasználat, a könnyű, vékony, de bivalyerős szerkezet és a maximális használhatóság. A felhasznált külső borítások sokfélesége miatt mindenki megtalálhatja a saját maga számára legmegfelelőbb és leginkább tetsző változatot. Ezek között a BMW iPhone tokok között ugyanis találni elegáns, valódi bőr, szálcsiszolt alumínium, karbonszálas és mattított gumis borítású iPhone tokot is.

Szerkezetüket és anyaghasználatukat tekintve mindegyik erős polikarbonát héjjal rendelkezik, amely masszív védelmet és tökéletes tartást ad az Apple telefonjainak, de minden egyedi BMW tok természetesen magán viseli a bajor autógyár logójának valamely elemét is. Van, amelyen a BMW felirat, van, amelyiken az “M” szériás színek és logó, esetleg a kék-fehér BMW orrdísz szerepel. Továbbá minden egyes darabot a német gyárra is jellemző precizitással készítettek, így a kiváló tervezés és a tökéletes kialakítás révén a kapcsolók, a csatlakozók és a gombok, de még a kamera is kényelmesen elérhető és használható.

Hard Case-ek

A fix hátlapos, elölről nyitott BMW iPhone tokok azoknak lehetnek ideális darabok, akik számára a gyorsaság mindennél fontosabb. Ők azt az időráfordítást is megspórolják, amíg az iPhone tok fedőlapját a készülékük kijelzője elől fel, esetleg oldalra hajtják. Ezek a darabok ugyanis könnyen és gyorsan használhatóak, hiszen elölről teljesen nyitottak. Éppen ezért érdemes lehet gondoskodni a kijelző karcolódásának védelméről is, például az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező iPhone, az iPhone 6 Plus esetében kijezlővédő fólia beszerzéséről.

hard

Az iPhone 5s/5 BMW hard tokok egyik legszebbje a fényes alumínium letisztultságát felidéző iPhone 5s tok, amely kemény borítása miatt még a komolyabb ütéseknél is biztos védelmet nyújt a telefonnak. A szálcsiszolt alumínium egyszerre elegáns és sportos, épp mint egy BMW. Számunkra előnyös tulajdonsága még, hogy sem az ujjlenyomatokra, sem a karcokra nem kényes a tok külseje, így biztosan sokáig gyönyörködhetünk majd benne.

bmw-iphone-5s5-hard-cases_54edd6ea5821e

A tok egésze egyébként minimalista, amely egyetlen pontra, a jobb alsó sarokban található szolid és visszafogott BMW logóra irányítja a tekintetet. Ez a klasszikus kék-fehér címer pontosan olyan, mint amilyen nagyobb méretben a remek német autók orrán is díszeleg. Ráadásul ez a szemet gyönyörködtető festett fém logó domború, így érezhetően és láthatóan is kiemelkedik a tok síkjából.

Aki pedig attól tartana, hogy ez a tulajdonság hátrányára válna, azokat meg tudjuk nyugtatni: egy sima üveglapra helyezve csupán elenyésző mértékben lehet zavaró (egyáltalán nem billeg), viszont a kézben kényelmes támaszt nyújt az ujjainknak. A BMW Brushed Alu iPhone 5s/5 tok elegáns megjelenésének köszönhetően pedig véleményünk szerint a hölgyek és a férfiak számára is ideális kiegészítő lehet. Sőt azok is örülhetnek, akiknek iPhone 6-osa van, hiszen ez a tok az ő készülékükre is elérhető.

Flip Case

A Flip Case-ek kialakításuk révén az iPhone hátlapját és kijelzőjét is teljesen védik, így egy ilyen flipes BMW iPhone tok esetében nem kell attól tartani, hogy megsérül a telefon kijelzője ha magunk mellé dobjuk az ülésen. Ezt biztosítja a flippet lezáró mágneses fülecske, amelyet ha kinyitunk és az előlapot felhajtjuk, akkor a készülék teljes kijelzője szabadon használható.

bmw-iphone-6-flip-cases_54edd97db506e

A flipes tokokkal kapcsolatban a felhasználók egyik legfontosabb és jogos elvárása, hogy a hajlítható anyag masszív és strapabíró legyen, ne veszítse el rugalmasságát. Ebből a szempontból ezek a BMW Flip Case-ek – amelyek egyébként a tervezhető legvékonyabbak a fajtájukból – teljes mértékben megállják a helyüket. Továbbá az is biztos, hogy a változatos külső borítások és a precízen eldolgozott élek miatt készülékünk mindenhol kitűnően illeszkedik ezekbe a BMW tokokba.

bmw-iphone-6-flip-cases_54edd97e2f8d1 (1)

Kedvenc iPhone 6 Flip Case-ünk

A flipes iPhone 6 BMW tokok közül az M Carbon Flip tok lett az egyértelmű befutó. Hogy miért? Egyszerű, mert külső borítása mindennél jobban, már-már megszólalásig hasonlít a leggyorsabb sportautók és a legkomolyabb tuning verdák borításaként ismert, szénszálakból szőtt vékony, de különlegesen erős anyagra.

Ráadásul ez a gyönyörű borítás még ergonómiailag is megállja a helyét, hiszen tökéletesen csúszásmentes és kényelmes fogást eredményez ezen az iPhone 6 tokon. A lóerő és a versenyautók szerelmeseinek pedig van még egy bónusz: itt van az a bizonyos M-es logó, vagyis a BMW Motorsport emblémája és a hozzá tartozó háromszínű – világoskék, sötétkék és piros – csíkozása is.

Book Case

A Book Case tokok fedőlapja egyszerűen és gyorsan oldalra hajtható, viszont zárt állapotban tökéletesen védik a kijelzőt, így ezek a tokok nagyon hasznos és praktikus társak lehetnek a mindennapok során. A fedő biztos záródását ezeknél a BMW tokoknál is egy erős mágneses fülecske szolgálja. Ezzel elkerülhető, hogy a fedlap magától kinyíljon, így pedig az iPhone kijelzőjét sérülés érje. Ráadásul az exkluzív, könyv jellegű BMW-s book case iPhone tokok fedőlapjának belsejében még két plasztikkártya zseb is található, ahová a bankkártya mellett egy személyi igazolvány, de a BMW klub kedvezmény kártyája is kényelmesen elférhet.

bmw-iphone-6-book-cases_54edd7a60c8c0

A luxusért rajongóknak ajánljuk

Az iPhone 6 Plus BMW tokok közül kedvencünk a Signature Book iPhone 6 Plus tok. Ez a fekete színű, kifogástalan minőségű, szép felületű és nagyon kellemes tapintású, valódi bőr borítással rendelkező darab ugyanis egyszerre sportos és elegáns, de mégis mindig alkalomhoz illő. Ráadásul a tok bőr borítása egyértelműen a bajor luxusautók tökéletes belsejét juttatja eszünkbe. A német autógyár neve pedig visszafogottan, de mégis jól látható módon, az anyagba préselve tapintható és látható, míg a jobb alsó sarokban a már fentebb részletesen is bemutatott domború, klasszikus kék-fehér BMW logó is helyet kapott ezen az iPhone 6 Plus tokon.

bmw-iphone-6-plus-book-cases_54eddda68f37a

Ha bármelyik BMW iPhone tok megtetszett, akkor nincs más hátra, látogass el az iPhoneTok.hu/bmw/ oldalára és rendeld meg kedvezményes áron kedvenc BMW logós iPhone tokodat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Olyan nincs amilyenbe csak siman becsusszantom felul a telefont es ha kell kiveszem? Sose szerettem ezeket a fajta tokokat amik folyamatosan rajta vannak a telon. Ilyen szep telefont bun elcsufitani barmilyen szep tokkal.

  2. azt azert nem mondanam hogy a megbizhatosaguk jellemzik a bomosoket de a nemetek kozul tenyleg a legjobb automarka 🙂

  3. Lehet hogy a BMW szép autókat gyárt, de az Apple tervezői sok időt, pénzt fektettek az Iphone formatervezésére és nem akármilyen terméket állítottak elő. Nagy kár lenne ezt a mesterművet akármilyen tokkal is eltakarni. Még a Rolls kedvéért sem tenném tokba ezt a végre vékony kecses telefonomat…

  4. Szerintem ezzel a tokokkal már túl van csomagolva a szifon! Elveszíti az alakját és minden szépségét amit ugye nem kell szégyelnie!


Add a Comment