fbpx Skip to content

Két héttel az iOS 8.4 beta 1 megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette az iOS 8.4 második bétáját a fejlesztők számára. Az iOS 8.4 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 8.4 beta 1-et futtató készülékek esetén.

iOS8.4b2

Időközben az Apple elérhetővé tette az iOS 8.4 előzetes verzióját mindenki számára. Ez nem az első eset, hogy lett nyilvános béta, korábban ugyanezt tették a 8.3 esetén is: Nyilvános bétát kapott az iOS 8.3

Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia. (Értelemszerűen a nyilvános bétaverzióra ezek nem vonatkoznak.)

A 8.4 hivatalos megjelenési ideje továbbra sem ismert.

Az iOS 8.4 beta 2 build száma 12H4086d, a 8.4 beta 1-é pedig 12H4074d volt.

Újdonságok

A jelek szerint ez a verzió mindössze egy látható újdonságot hoz, mégpedig a megújult Zene appon belül ad hozzá egy Trending Searches opciót a Rádió fülön a kereséshez, ahogyan az az App Store vagy az iTunes Store esetén már megvan:

iOS8.4b2_Zene_Radio_trending

A 8.4 beta 1 újdonságait itt találod: Elérhető az iOS 8.4 beta 1 – új Zene alkalmazással

iOS 8.4 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 8.4 beta 2 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, az iOS 8.4 beta 2 kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. Ha valaki le szeretné tölteni a nyilvános bétát, akkor ezt a profilt töltse le, telepítse, a telefon ujraindítást fog kérni és tölthető is OTA-ként.
    Ugyan az a profil, amit a 8.3 esetében TZ ajánlott!
    http://cl.ly/1k3c0l1h3v1z

  2. @krisz5S: nem jó a link. vagy már leszedték a fájlt…

  3. @krisz5S: Köszönjük, így valóban egyszerűbb a dolog.

  4. i5-ön meg iPad Airen nekem határozottan gyorsult.

  5. Ez a link majd minden ilyen nyilvanos beta-ra mukodik vagy csak erre?
    Kidob meg a beallitasok app amikor ramesz az ,Apple háttérképek’-re?

  6. @scania460
    Ez a profil valószínűleg igen, hiszen ez akkor jelent meg, amikor a nyilvános 8.3 béta kijött és most a 8.4-el is működik, bár az Apple-nél sose lehet tudni..

  7. Csak nálam hiányoznak a zenék amit felszinkronizáltam?

  8. Hello! I6-nál mi a helyzet? Felrakta már valaki?

  9. Közben megvan a bug ideiglenes javítása:
    Beállítások—Zene—-Minden zene mutatása (be kell kapcsolni!)

    Ha kikapcsolom, eltűnnek a zenék… 🙂
    (Persze fent vannak, csak az alkalmazás nem mutatja őket)

  10. nekem i6-on ugyanolyan mint a b1 volt nem érzek változást.

  11. I4 en tapasztalat?

  12. @anduska: iPhone 4-re nincs iOS 8, így 8.4 beta sem.

  13. Bocsi 4s em van.

  14. valaki tapasztalja azt a hibát 8.3 esetén i5S és i6 on is hogy gondol egyet a telefon és újraindul?

  15. Nekem ilyen problémám még soha nem volt, iPhone 5S

  16. Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg iOS 8.1.1 en állok de ugye még 8.1.2 ig jailbreakelhető az iOS. Attól függetlenül, hogy nem írja már alá az apple így, hogy alatta vagyok tudok 8.1.2 re restorolni vagy már azt sem engedi és esetleg hibakódot dobna. Előre is köszönöm : )

  17. Kissdani! Sehogy! Ha az Apple nem írja alá, akkor az már a múlté

  18. Betallózva sem?

  19. @kissdani22: betallózva sem írja alá az Apple.

  20. Köszönöm szépen. Akkor marad a semi-restore mert már nagyon kell neki. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha restore után ugye a készüléken lévő képek letörlődnek de az autómatikusan fel lettek töltve icloud ba a fotók. Restore után megmaradnak az icloud ba vagy onnan is törlődnek?

  21. @kissdani22: az iCloudban tárolt dolgokat nem befolyásolja, hogy a készüléket restore-olod, onnan nem törlődnek ezek.

  22. Kérdés az, hogy icloud alatt mit értesz. A fotostream-ben tárolt képeket nem tudod mind visszatölteni, mert azok pár hónap után törlődnek, csak az eszközön van rajt. Az icloud drive legyen aktiválva, az oda feltöltött képek maradéktalanul meg lesznek. De csinàlj icloud mentést a semi restore előtt. Ha onna visszaállítod, akkor minden cucc visszamegy

  23. Egypt csak nalam van az hogy iOS 8-tol kezdve az almam mar 13%-nal mar kikapcsol??
    iOS 7-nel 2%-nal kapcsolt ki.

  24. Hogy tudom ezt a public bétát feltenni ha még lehet? I6P

  25. @csak1nick
    Vagy ugy hogy letoltod az IPSW fajlt az iTunes-ban es azzal telepited fel vagy feltelepited azt a profilt amit itt a comment-be irtak es OTA frissiteskent telepited fel

  26. A beta 1-et ajánlja fel, először az legyen és utána ajánlaná a kettőt? Nekem még a rendes 8.3 van.

  27. @Hapsika6
    Ja, szerintem ugy kell

  28. @Hapsika6, @scania460: a nyilvános béta az beta 1, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a fejlesztői beta 2, csak a számozása más.

  29. Ebbe a verzióban javították a 8.3ban lévő külső gps sel kapcsolatos hibát? Még vissza tudtam tenni a 8.2 őt, igy most tudom használni, de a 8.3 mint rendszer jobban működöt.

  30. A touch id hibát javították már?

  31. Szervusztok!

    A következő dolgot tapasztaltam. Az edzéseimen a telefonon található zenéket használom. Óra közben a telefon Repülőgép módban van. A korábbi verzióknál teljesen jól működött minden. A mostaninál ilyen esetben azt jelzi a telefon, hogy nincsenek zenék rajta. Kikapcsolva az üzemmódot ismét mutatja a zenéket. Velétlenül a wifit is bekapcsoltam a Repülőgép mód mellé, és láss csodát, ismét mutatja a zenéket, és tudok dolgozni róla!
    Találkozott valaki ezzel a problémával, és van rá megoldás, vagy ez egy hiba a rendszerben?

    Spiki

  32. Spiki:
    Ez érdekes, nekem is ugyan ez a helyzet.

  33. Apple store ingyenes alkalmazás letöltésnél jelszót kért. A touch id- t nem akarta használni. De kipróbáltam, 8.4-en már jó


Add a Comment