fbpx Skip to content

Várható volt, hogy az Apple Watch megjelenése mellett újabb reklámokkal találkozhatunk. Rögtön három is megjelent az Apple oldalán.

Screen Shot 2015-04-24 at 11.12.33

A három új videót “Rise”-nak, “Up”-nak és “Us”-nak nevezte el az Apple. Mindhárom különböző eseményeket mutat be, ahol az Apple természetesen kiemeli az órát. Ha mindhárom videót megnézzük lejjebb, akkor tulajdonképpen egy egész napot követhetünk végig, benne a reggeli ébresztéssel, az órán való kommunikációval, illetve láthatjuk a különböző mozgásokat, mint például edzés vagy futás, bringázás. Érdemes megnézni a videókat:

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. @Ed Harley:
    Miért ne lehetne posztolni? Ezzel van tele minden, miért ne lehetne itt is? Nem hordok órát, mert nem tudom elviselni magamon, de attól még szívesen olvasok róla. Ha majd jön az új iPhone, akkor majd azzal lesz tele itt minden. Attól, hogy téged ezek a posztok nem érdekelnek még másokat érdekelhet. Nem kell elolvasni, hozzászólni meg végképp nem ha nem érdekel.

  2. Ed Harley: őszintén meguntuk már a mocskolódó hozzászólásokat, a következő pár napban csak Apple Watch bejegyzés lesz, és minden ilyen hozzászólást azonnal törlök, bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül. Bővebben érdemes elolvasnod a moderálási alapelveinket: http://szifon.com/media/moderalasi-alapelveink/

  3. Az milyen mocskolódás, ha valamire azt meri valaki írni, hogy kacat? Látom csak a jó kritikát fogadja be a gyomrotok
    Ez az elvakultság már beteges!

  4. @Ed Harley: szerintem te is nagyon jól tudod, mire gondolt admin kolléga. nem érdekel az Apple Watch? ne olvasd. remélem, amikor majd az új iPhone megjelenik, és akkor arról lesz szó napokig, akkor majd ismét leírod ugyanezeket ugyanilyen hangulatkeltő és provokatív hangnemben, hogy téged mennyire nem érdekel – de ha nem érdekel, akkor miért bosszantod magad vele?

  5. Elégé eröltetett reklámok! Semmi értelme amit reklámoznak, engem nem gyöztek meg, főleg ezek a reklámok nem…

  6. Jadeye: akkor ezek szerint ha az apple valamelyik termékét valaki nem dicsőíti és nem magasztalja egekbe, akkor nem is alkothat véleményt? Nehogy ne írjam már le a véleményem, ha az normálisan van megfogalmazva! Én is apple fan vagyok, de azért nem látok mindent rózsaszínben, mert van rajta egy rágott alma logó! Sok watch cikknél írjátok, hogy nekünk mi a véleményünk és hogy tetszik?-de ezek szerint, ha valaki nem magasztalja, akkor nem is szólhat hozzá! Ez nagyon sértő részetekről és ha ez így megy nálatok akkor lehet, hogy elveszítetek egy kedvelőtöket! Az új iPhonok közel sem kapnak ennyi posztot mint ez a valóban túlárazott semmi, amit próbálnak erőltetni a sok reklámszöveggel és minnél többször, hogy az embereknek tetszen meg, mert ha sokszor mondják, akkor a sok birka úgy is bégetve megveszi. Ha szerintetek ennyit megér ev a nagyon béta verzió, akkor csak tapsolni tudok nektek. Ha ezt is törlitek, akkor én is törlöm magam innen.

  7. @Ed Harley: “akkor ezek szerint ha az apple valamelyik termékét valaki nem dicsőíti és nem magasztalja egekbe, akkor nem is alkothat véleményt?”
    nem írtam ilyet, ellenben:

    Nem hallgatjuk el a miénkkel ellentétes véleményeket sem! Ha a hozzászólás írójának vagy a cikk szerzőjének véleményével nem értesz egyet, akkor is várjuk hozzászólásaidat. Ilyenkor csak a moderálási elveknek nem megfelelő kommentek lesznek moderálva! A folyamatosan negatív, mindenféle alapot nélkülöző, és szándékosan hangulatkeltő hozzászólások ellenben nem tartoznak ide. (Moderálási Alapelveink)

    az új iPhone-ok ugyanígy napokig a figyelem középpontjában vannak – ám mivel ez most egy teljesen új termékkategória, mint anno az iPad volt, így nyilvánvalóan kiemeltebb hírértékű, mint más.

    ugyanakkor két kérdésem lenne: az egyik, hogy egyáltalán kipróbáltad, kézbe vetted, megnyomogattad, hogy milyen a valóságban – vagy pusztán beálltál a sorba azok közé, akik csak fanyalognak rajta anélkül, hogy egyáltalán próbálták volna? annak idején az első generációs iPhone vagy az iPad is messze elmaradt szoftveresen és hardveresen a mai modellektől (az iPhone-ban az iOS 3.0-ig például még copy/paste sem volt!), mégsem volt ez a fanyalgás. akkor most mégis mire fel?

    a másik kérdésem pedig az lenne, hogy milyen más hír az, ami most a világsajtóban megjelent az Apple kapcsán? mert most nyilvánvalóan mindenütt az új termékről van szó, elvégre ez most az újdonság – és ez még egy ideig így is lesz.

    “ha valaki nem magasztalja, akkor nem is szólhat hozzá! Ez nagyon sértő részetekről”
    számomra meg az a sértő, hogy szeretnénk az új termékről a lehető legtöbb információt eljuttatni hozzátok, az olvasókhoz, hogy mire itthon is kapható lesz, már mindenki el tudja dönteni, hogy szüksége van-e rá, vagy sem – és cserébe mindig van valaki, aki minden ilyen témájú cikknél leírja, hogy “mennyire szar” ez a termék, és hogy “Már kezdtem aggódni, mert pár órája nem posztoltatok semmit erről a kacatról”, ezzel az adott cikket is lefikázva. gondold végig, te mit szólnál ahhoz, ha pár hete folyamatosan csak becsmérelnék a munkádat? (és ez egyes hozzászólók részéről nem csak az óra kapcsán, hanem bármely hír esetén megtörténik egy ideje már, folyamatosan.) másrészt szerencsére senki nem tart fegyvert a tarkódhoz, hogy megvedd. de azért, mert téged nem érdekel, még van más, akit viszont igen. ha elégedetlen vagy a termékkel, akkor írd le az Apple-nek, hogy miért “szar”, és hogy hogyan lehetne jobb – mert attól, hogy folyamatosan megy itt a negatív provokáció, semmi nem fog változni a termék kapcsán: http://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

  8. Nem is értem,mit foglalkoznak a moderátorok ezekkel a birkákkal,tiltsák ki végleg,töröljétek a nem ideillő felhasználókat!
    Az infók igenis kellenek,ha engem nem érdekel,akkor nem olvasom el,főleg ha sz.rnak tartom a cikk témáját!
    Béke veletek!

  9. Jadeye: Abban teljes mértékben igazad van, hogy ameddig nem látjuk élőben ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. Viszont a rengeteg információ alapján így is el tudom dönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Sajnos nekem nem tetszik, tulságosan bunfurdi és gagyi hatású a megjelenése. Biztosan ki fogja forni magát, de jelen formában nem nagyon ér pénzt, ez még nagyon béta verzió és ezt nem kellett volna még kiadni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire fecséreli el a pénzét, ha valakinek ez kell, mert egy alma lógó van rajta akkor vegye meg.

  10. @Ed Harley: van, aki nem azért veszi meg, mert egy alma logó van rajta. szerintem nézd meg élőben. a képeken és videókon nem lesz sosem olyan, mint élőben.

  11. Jadeye: Biztos megnézem élőben is, de megvenni csak a következő generációkat fogom 😉


Add a Comment