fbpx Skip to content

Ma reggel megérkeztek hozzánk is az első Apple Watch-ok. Egy 42mm-es Apple Watch Sport Szifon kék szíjjal és egy 38mm-es, rozsdamentes acél Apple Watch fehér sport szíjjal.

IMG_5380

Várható volt, hogy az Apple Watch típusok, például a sport más dobozt fog kapni, ez egy lényegesen vékonyabb kisebb doboz, amiben található maga az óra, illetve hozzá a szíj és a töltő. Nézzétek meg a videót:

Az Apple Watch nem hosszú, hanem négyzetes dobozba érkezik hozzák. Ebben is megtalálható a szokásos leírás, a szíj és a doboz. Természetesen erről is készítettünk videót:

Illetve korábbi videónk, amiben a szoftvert próbáltuk ki:

Itt pedig az Apple Watch Edition sárga arany változata:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. hogy érkeztek meg ezek ilyen gyorsan magyarországra?
    Gratula az órához!

  2. Mivel angliában vannak, így oda érkezett meg gyorsan 🙂 Nem magyarországra!

  3. @Put2: ahh))

  4. Sehogy, Angliában élnek 🙂 (vagy csak kimentek)

  5. @axxon: sztem Londonba…(?)

  6. Még jó, hogy elhangzik az a mondat az első videóban amikor a töltőt mutatja, hogy: “Mivel Angliában vagyunk.” 😀

  7. A sport és az apple watch között mi a különbség, az árán kívűl?

  8. @atees: a sport alumínium-ötvözet óraház és ion-x üveg, a sima Apple Watch pedig rozsdamentes acél óraház és zafírüveg, valamint kerámia hátlap.

  9. Már nagyon várjuk a kalapáccsal szétverős, turmixgépes, 20 méterről leejtős, vízben megfőzős különféle teszteket. Reméljük minnél hamarabb elkezdik fikázni majd ezt a termékét is az Apple-nek, csak hogy lássuk mennyi nem normális ember létezik. Egyébként pedig az Apple Watch egy korszakalkotó találmány, reméljük még sok ilyen kiváló dolgot fog az Apple megalkotni.


Add a Comment