fbpx Skip to content

Kifejezetten szeretem Dom Esposito YouTube videóit. Több közülük már a 9to5mac-re is felkerült, és Dom most a 12″-es MacBookot tesztelte.

Screen Shot 2015-04-18 at 16.34.39

Ilyenkor kicsomagolja, áttekinti, majd pedig sebességtesztet készít az új Apple termékről. Ezekről természetesen egy nagyon jó videót is készít, amit most megosztanék veletek:

Amúgy engem meglepett az asztroszürke Apple matrica, illetve a gép vékonysága is így a videóban, pedig már számtalan tesztet láttunk róla. Reméljük, hamarosan mi is a kezünkbe vehetjük majd az új MacBookot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Nem adhatnak fehéret. Hiszen ezen a logó nem világít. Ami szerintem félelmetesen sajnálatos dolog 🙁

  2. Még a ló haggyán, de lassabb az eddigi gépeknél. Megalkották a "jövő gépét" amit nem ajánlanak megvenni, mert lassú stb..
    Az Apple kezd megveszni, az iPad air2 is visszalépés, szép, gyors csak a fenyerö olyan kevés, hogy nem lehet filmet nézni rarta, az új prérselt panel megtette a hatását, az iPad 4 -nek kb. 20 % -al nagyobb a fènyereje és jobb a kontrasztja. Ugye az 2 évvel ezelőtti modell …

  3. Logó ! :))

  4. Szerintem úgy vannak vele, h maga a cucc legyártása kb 50e forintra rúg… Kicsit feltornászák az árakat 9xesére.. És úgyis lesz majd egy-két barom aki megveszi, ők meg jót röhögnek, madj összeütik a kezüket a magasba és azt mondják, na látod, veszik… 🙂

  5. @Put2: egy termék legyártási ára nem tartalmazza az előzetes tervezés és fejlesztés költségeit, ergo a legyártási ár semmit nem jelent.

  6. Arról van hír, hogy mikor, hol lehet ezt egyáltalán megnézni? Még kapni sem lehet boltokban…

  7. szürke matrica must have!

  8. Egyenlőre online rendelés van csak.
    De boltokban meg lehet nézni
    Designe 10/10pont
    Teljesítmény 10/8

  9. ebben nem ez a plane, aki azt mondja hogy lassu az rossz helyen keresgel, az vegyen mondjuk egy retina macbook prot. nekem is olyan van. viszont ennek nincs hutoventije, brutal sokat bir akkumulatorrol, es konnyu, vekony. ennek ez a lenyege. office, webre eleg ez is. kinek mi a prioritas.

  10. @ansandesu: Hol lehet megnézni? Köszi!

  11. @Put2: Csak a processzor 80e forint. Ennek tudatában számolgass utána mekkora lehet a hasznuk egy olyan 370e forintos (adó nem számít) terméken, ahol a trackpadtől az akkumulátoron át a kijelzőig mindent újraterveztek és minden összetevője egyedi.

  12. Ez a gép nagyon szép, hordozhatosága kivàlo , ez tény, ha valaki netezésre , játékra használja akkor kiváló ..

  13. @apple01 Bocsi boltkent az Apple Store-t értettem

  14. @ansandesu: Jaja, okés. Már felbirizgáltad az érzékszerveimet, mert sem az iStyle sem iCentre nem tudja, hogy mikor lesz..::(

  15. @Jadeye: mint formatervező csak helyeselni tudok … Szemetgyönyörkedtető megoldások vannak ebben a kütyüben … És szerintem nem fogok csalódni ha azt remélem ezeket a komolyabb modellekben is hamarosan látni fogjuk … Különben érdemes egy konkurens termék tesztjét is elolvasni (Asus) ahol szép is meg jó is kb. Megüti a MacBook teljesítményét, de sima e-mail írásnál mértek 50 fokot a gép alján


Add a Comment