fbpx Skip to content

Az Instagram a héten új funkciókat fog kapni, melyek közül lesz, ami a képszerkesztő lehetőségeket fogja kiegészíteni, de lesz benne olyan is, ami az értesítésekbe fog új színt hozni.

instagram_new

A két képszerkesztő funkció közül az egyik a ‘Fade tool’ lesz, melynek segítségével a képeink színein tudunk egy kicsit világosítani, hogy ne legyenek annyira élénkek, harsányak, ami sok esetben kellemes hatás fog majd hozni. A ‘Fade’ értékét is a már jól megszokott százalékos csúszka segítségével tudjuk majd szabályozni.

instagram_fade2 instagram_fade1

A másik képszerkesztő funkció a ‘Color tool’, amelynek segítségével egy plusz homogén színréteget tehetünk a shadows és highlights értékekre, hogy a megosztandó képeink még egyedibb hatást keltsenek. Sárga, narancssárga, piros, rózsaszín, lila, kék, cián, és zöld színek közül választhatunk.

instagram_color1 instagram_color2

Az Instagram sajnos nem csak, hogy nem rendelkezik iPad alkalmazással, de rengeteg olyan funkció is hiányzik belőle, melyek más külső fejlesztők alkalmazásában benne vannak. Ám mivel csak az eredeti appból lehet posztolni, így aki extra funkciókat is szeretne, annak két alkalmazást kell használnia – viszont most egy hasznos új funkciót kapott az eredeti kliens. Aki sok embert követ, annak nagyon el tudnak veszni egyes emberek képei a hírfolyamban és így időnként külön rá kellett keresni a profiljukra, hogy biztosan ne maradjunk le a képeikről. Ezt a problémát oldja meg az új funkció, melynek segítségével a számunkra fontos profiloknál beállíthatjuk, hogy kapjunk értesítést arról, ha új képet/videót tesz közzé az illető.

instagram_notification

A frissítés valamikor a hét folyamán lesz csak elérhető.

[appstore id=”389801252″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment