fbpx Skip to content

Alig 8 nap van már csak hátra az új MacBook hivatalos rajtjáig, a kis- és nagykereskedők számára pedig már elkezdték kiszállítani világszerte a berendelt készleteket.

12363-6159-3010106_DSC_0125-xl

Így adódott lehetőség arra, hogy egy vietnami kereskedő már a megjelenés előtt tett közzé egy unboxing videót és számtalan képet a csomagolásról, magáról a gépről és a tartozékokról, mi pedig nem vagyunk restek nektek ezt megmutatni.

A szinte teljesen fehér csomagolás hasonlít az eddigi MacBook szériákéra, tetején egy csillogó, dombornyomott fotó található a gépről, a doboz oldalain pedig a készülék neve ékeskedik. A csomagolást kibontva belül megtalálhatjuk az új, 29W-os, USB-C-vel felszerelt adaptert, amihez 2 méter hosszú, mindkét végén USB-C csatlakozóval szerelt kábelt csomagoltak. Ez azt jelenti, hogy az adapteren is megszűnik a hagyományos USB csatlakozási lehetőség. Továbbá rendelkezésre állnak a szokásos Apple dokumentációk, amelyet minden termékükhöz csatolni szoktak.

12363-6163-3010079_DSC_0069-xl

12363-6162-3010082_DSC_0075-xl

12363-6161-3010090_DSC_0089-xl

Az Apple úgy tűnik, hogy kihagyta a többi laptop mellé rendszeresen mellékelt hosszabb töltő kábelt, ami nem meglepő, hiszen az új adapter csatlakozója nem az eddig megszokott. A töltőkábel első ránzésére vékonyabbnak és merevebbnek tűnik, mint a MagSafe töltőé volt. Az USB-C csatolók a kábel végén pedig nagyon hasonlítanak a Lightning-hoz, bár valamivel nagyobbak és a borítás lekerekítése is kicsit élesebbre sikerült.

12363-6157-3010070_DSC_0057-xl

12363-6156-3010072_DSC_0059-xl

12363-6155-3010076_DSC_0063-xl

Az új MacBook április 10-től lesz elérhető, az induló ára pedig 469 990 Ft lesz, ami a gyengébb processzorral szerelt modellt jelenti. Addig is nézzétek meg a videót, és gyönyörködjetek a képekben!

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. nincs rajta OSX? :O 😀

  2. Ennyi pénzért,bizony ez nagyon silány :/ szép meg minden de ahogy előttem írták,hogy egy osx sincs rajta…
    Na ez nagyon gáz!!!!!Meg az hogy minden egyben :/ pl ha USB kell akkor ki kell hogy húzzam a töltőt!!!
    SZÖRNYŰ NAGYON
    Én nagy Apple függő vagyok,mert nekem is csak Apple cuccaim vannak,de ez túlzás már tőlük hogy ennyi pénzért egy szart kapok

  3. Szomorú hogy ennyi pénzért ezt kapod!!!

  4. Kiváncsi leszek a képernyőre milyen lesz, mert az új dizájn nem minden…, ami tényleg gyönyörű megint, csakhogy az iPad air 2 – ről is mit írtak .., még élesebb kép stb, viszont ez csak részben igaz, filmnézésnél az iPad 4-3 kenterbe vágja, a kép éles csak egy a gond vele, hogy az iPad 4 -nél kb 20-30% -al kisebb a fényereje.

  5. Ez egy nagy kijelzős billentyűzettel ellátott iPad touch screen nélkül. Szerintem egy forintot nem ér őszintén pedig minden eszközöm apple, de ez is meg az óra is egy túlárazott fos.

  6. @OliverG: Van rajta OSX, ezt nem tudom honnan szedtétek… Az USB port pedig nem kell, mert az Apple szerint (és 99%, hogy igaza van) a vezeték nélküli technológiáké a jövő, ez a gép pedig ezt demonstrálja.

  7. mondjuk onnan hogy akkor miért indul úgy a gép hogy egy áthúzott karika jön fel a hang után? Szerinted így kell induljon?

  8. @szorian: Egy idő előtt kikerülő darabnál? Igen…
    Sok ész nem kell hozzá egyébként. Felmész ide: http://store.apple.com/hu/buy-mac/macbook és megnézed az “operációs rendszer”, illetve a “beépített alkalmazások” részt és láss csodát. (Meg egyébként sem kéne hozzá túl sok ész, hogy rájöjjön valaki, hogy az Apple nem fog kiadni egy gépet sem operációs rendszer nélkül 😀 )

  9. én nem azt mondtam hogy nem lesz rajta os x hanem hogy érdekes ahogy ez a gép indul és hogy ezen hibás a rendszer mert nem tudott boot-olni az is biztos. nem idő elött került ki hanem ezt már kapják a boltot az értékesítéshez.

  10. Nah hat igen nem ido elott jott ki,ezt egy kereskedo kapta eladasra, ha nem sajat celra hasznalja fel akkor ezt bizony valaki megveszi.azt nem rom miert nem indul sose colt ilyenem es soha nem is lesz,meg tablagepem sincs,ugy erzem nekem arra nincs szuksegem. Egyedul iPhone evek ota aztan kesz.
    De en azt mondom nem csak az Apple araz tul neha hanem a 3. Feltol szarmazott apple kiegeszitok is eszmeletlen dragak!

  11. Ha ott szedte volna le a fóliát a csomagolásról is meg a gépről is…

  12. Az Apple ilyen csomagolásba teszi az ilyen drága dolgait? Sehol egy hungarocell, ami védené a cuccot? Elég érdekes. 470 ezerért már elvárom, hogy tisztességesen becsomagolják. Ennél sokkal olcsóbb laptopokat úgy szoktak becsomagolni, hogy tele van hungarocellel. Ez a minimum.

  13. @makimano: ha kiszállítást kérsz, akkor ezt a dobozt egy külön dobozba teszik. ha meg boltba besétálva veszed meg, akkor meg nyilván nem fogod mindenhová odacsapni, míg hazaviszed. (a sok csomagolóanyag általában a kukában végzi.)

  14. OFF:

    Ó, te Jóságos… egyes emberek kivételes intelligenciával kerültek eme világra…

    Mi lenne ha csak NÉHA, tényleg csak néha; egyszer átgondolná az ember azt amit meg kíván osztani másokkal. Már ne is haragudjatok de ezek a kommentek (tisztelet a kivételnek) ha csak nem egy 12 évestől származnak akkor nagyon-nagyon erősen kritikán aluliak. (fél évente egyszer ha hozzászólok valamihez, de ezt egyszerűen nem bírtam ki)

    A cikkhez: Szerintem igenis egy nagy dobás ez az új lapos alma, mert a méretével, az üzemidejével, hangtalan működésével, na és persze a szoftveres háttérrel igen nagy dobás, ezért biztos vagyok benne hogy sokan váltanak majd “hagyományos” notebookról akár egy ilyen kütyüre.

  15. @ef-dani: köszönöm szépen okoska,de egyenlőre a jelenben élünk és nem a jövőben!!!!nekem azt demonstrálja amit jelen helyzetben tudok használni,mindezt egy fél raklap pénzért hamár kifizetem érte tudod…..!!!!!


Add a Comment