fbpx Skip to content

A Vodafone komolyan gondolja az április 1-ét és nem viccel. Mától bizonyos csomagokban tényleg ingyenesen roamingolhatunk.

Screen Shot 2015-04-01 at 09.16.41

Az új RED díjcsomagokkal mostantól korlátlanul telefonálhatunk külföldön, és ezzel együtt internetezhetünk is. A legolcsóbb díjcsomag 9.990Ft, ebben 500MB internet van, de korlátlanul telefonálhatunk és küldhetünk üzenetet mások számára.

A Vodafone az első olyan szolgáltató, aki ilyen téren nyit Európa felé, illetve múltkor megírtuk, hogy eltörlik a kisebb csomagoknál a VoIP korlátozásokat is.

Screen Shot 2015-04-01 at 09.19.05

Hogy a korábbi díjcsomagok esetén elérhető lesz-e plusz opcióként, az egyelőre nem egyértelmű, de várhatóan a Vodafone az új csomagokra váltást fogja preferálni.

Ti mit gondoltok erről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Business RED-ből (ami céges csomag) is simán átváltottak az annak megfelelő új RED-be, s közben ugyanannyi maradt a havidíj. Természetesen továbbra is cégként. Szuper

  2. ezt az EU-nak kellene eltörölni… 😀

  3. Az lte átállást leszámítva a Vodafone a legnormálisabb szolgáltató. Minőségben szerintem a legmegbízhatóbb. Más szolgáltatónál azt sem tapasztaltam hogy az USA- ban uniós percdíjjal beszélhetek.

  4. Én témobilos vagyok. Nemrég kaptam egy mailt, hogy kivezetik ikon 200 LTE díjcsomagomat és valami más lesz helyette. A havi díj 6000 helyett 5790 ez eddig ok. Nade! 1 GB helyett 500 MB net, 60/22 helyett 10/2 sávszél, lebeszélhető percet és smsek terén pedig kb a fele elérhető. Nem vicc… komolyan gondolják.
    Ahhoz, hogy ugyanannyit tudjak forgalmazni mint eddig legalább egy 9000 forintos csomagot kell majd választanom.
    Innentől kezdve egyértelmű, hogy hozdozom a számom a vodához! A té meg kapja be.

  5. "Earny" nekem is hasonló! Csak nekem 2GB helyett lenne 500MB.. Ezek hülyék!

  6. A voda lépésére reagálnia kell a többi szolgáltatónak is, ha nem akarnak ügyfeleket veszíteni…

  7. Engem mar el vesztettek kb 15 eve! Vodafone mindig jobb volt !

  8. Az az 500 mega egy vicc.
    Főleg úgy, hogy 0/0-ra korlátoznak utána, és egyszer vehetek havonta plusz adatot, és annak a mennyisége is korlátozott.
    Komolyan, mintha havonta egyszer teli tankolhatod az autót, és ha elfogyott az üzemanyag, már csak 5 litert vehetsz.

  9. Én is Ikon 200-as voltam legalább 4-5 éve de most (1 hónapja) váltottam Next XL-re és így van 3 GB-om havonta és korlátlanúl beszélhetek. Remélem a Telekom is lépni fog mert a Voda 14990 havidíja jobb mint a T 19990-e. 🙁 Bár így is kevesebbet fizetek havonta mert elég sokat beszélek. 🙂

  10. Én ezt kaptam: Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel értesìtjük, hogy àprilis 1-töl tarifacsomagjàhoz elérhetövé tesszük 4G szolgàltatàsunkat. Köszönettel, Vodafone, Az iPad-on át is állt 4G-re a hálózat, de a Szifonomon még nem. Nálatok hogy megy?

  11. okos húzás a Vodától. Tulajdonképpen dec 15-től kötelező eltörölni a roaming díjakat a szolgáltatóknak. Ez óriási bevételkiesést jelent, talán mondani sem kell. A Voda ezt most magától meglépte néhány hónappal hamarabb, hogy növelje vele a piaci részesedését. Kockázatos, mert ha nem tud elég ügyfelet átcsábítani így magához, akkor azért csinos összeget bukhat az akción.

  12. Sajnos nem kötelező decembertől eltorolni a roamingot…

  13. De minden szolgáltatónak EL kell tőrölnie a roamingot minden országban!

  14. EU-s irszágban persze.

  15. Farkas az a baj hogy nagy a tiltakozas,tudtommal meg nem lett elfogadva a torveny!

    Akik meg tmobil-nal at akarnak baszni nyugodtan forduljanak segitsegert mert ha szerzodesed van akkor nem valtoztathatnak amig le nem jar a husegido foleg nem lefele!!!ne hagyjatok magatokat.

  16. Nekem is ikon 200-as előfiztésem van a t-nél. Az email beérkezése után, amiben arról tájékoztattak, hogy május 1 után megszüntetik a díjcsomagot, megkerestem őket telefonon is és személyesen is T-pontban, hogy én ragaszkodok ehhez a díjcsomaghoz, nem szeretnék váltani, ilyenkor mi a teendő.
    Mindenképpen megszüntetik, nem maradhatok ebben a csomagban.
    Próbálkoztam, mivel erre a csomagra írtam alá a hűséget, akkor a megszüntetéssel a hűség is megszűnik?
    Személyes fogalmuk sem volt mit kérdezek, mondok, így a telefonos ügyintézésben biztam. Ezzel a kérdéssel kb 4-5 ügyintézőhöz kapcsoltak, sajnos mindegyik mást mondott.
    Az egyik azt mondta, igen megszüntethetem kötbér kiszabása nélkül,
    a másiknak fogalma sem volt, ez lehetséges e.
    Végül, talán aki értett is hozzá, azt mondta május 1 után tudom megszüntetni kötbér kiszabása nélkül a hűséget.

  17. En 95%-ra mondom neked,hogy megszuntetheted! De peldaul UPC kivezette a fiber power 15-it es 30 a legkisebb,de nekem mivel husegem volt maradt az eredeti ar es megkaptam a gyorsabb netet.normalis korokben ez igy szokas,hogy ne veszitsek el a felhasznalot!
    Amugy meg hagyd a francba a t-t nemelyik azt se tudja mit beszel legegyszerubb ha felhivod a fogyasztovedelmet!
    Es egy jo tanacs akar ha a t-vel beszelsz es ott valaki azt mondja hogy megszuntetheted kotber nelkul es akkor meg is szunteted jegyezd fel az idot meg a datumot,hogy ha megis kotberezni akarnak akkor hallgassak vissza a eogzitett beszelgeteseteket.

  18. Red pluszról váltottam extra eu-ra. De csak személyesen ment boltban, telefonon, neten nem. Tehát megy a váltás, kb 48 órán belül. De egyre figyeljetek, bár a vodás kollegák álláspontja sem egységes, ha váltotok tarifát, újra indul a két év tarifahűség, ha eddig is volt az előfizun


Add a Comment