fbpx Skip to content

Én mindig is a kijelzővédő üvegek híve voltam. Az egyszerű fóliákat nem szeretem, de kijelzővédő üvegeket igen, mert ezek mindig jobb minőségűek voltak, mint a hagyományos fóliák.

IMG_5110

Egészen az iPhone 6 Plus-ig mindig védtem a készülékem kijelzőjét valamilyen üveggel. Azonban az Apple ezeknél a készülékeknél bevezette a széleken lekerített üveget, és így, mikor a hagyományos fóliát felraktam, borzasztóan nézett ki a fekete előlap. Úgy döntöttem, ameddig nem lesz széltől-szélig takaró változat, inkább nem használok fóliát. Pár napja megérkezett hozzánk az OTAO márka új, lekerített, széltől-szélig takaró kijelzővédő üvege, amit rögtön ki is próbáltunk.

IMG_5107

A fenti két képen láthatjátok az új fóliákat, fekete és fehér kivitelben: ahol a kijelző kerete van, ott az üveg is ugyanolyan színűre van festve, mint a keret, fekete készülékhez így fekete. Jól látszik, hogy egy Apple tokkal, vagy bármi olyan tokkal, ami picit rálóg az üvegre, egyáltalán nem észrevehető az új kijelzővédő üveg. Az alsó képen direkt tok nélkül, úgy fotóztam le nektek, hogy látszódjon, de így sem vészes. Természetesen a Home gombnál érezni, hogy van egy pereme, de önmagában egy kiváló minőségű üveggel találkozhatunk.

A termék maga egy 0.2mm “vastag” üveg, ami egyébként rendkívül ellenálló, és erre is igaz, hogy ha éppen leejtenénk pofára a telefonunkat, inkább ez törjön össze, mintsem a kijelző. Természetesen ez is úgynevezett “oleophobic” bevonatot kapott, ami egy zsírtaszító a felület, melyen az ujjlenyomatok és zsíros foltok nem látszódnak meg annyira. A felületének keménysége 9 H, ami nagyjából a háromszorosa egy hagyományos kijelzővédő fóliának. Még az éles tárgyak, kések és kulcsok sem karcolják meg.

Ugyan eddig nem voltam híve az ilyen “színezett” fóliáknak, de így utólag teljesen hozzá szoktam már, egyáltalán nem zavar, így legalább nem néz ki annyira bután, mint a hagyomás fólia. Mindegyik készülékre a bevezető áruk 5.990Ft, ami egy OTAO kijelzővédő üvegnél elég olcsó. Rendeljétek meg, ameddig ez a készlet tart:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. ezt feltudom rakatni valahol? ha már ennyit kiadok a fóliáért nem akarom összegányolni 😀

  2. @Andras Katai: Ha a széleknél figyelsz és nem lesz ferde akkor lehetetlen ,hogy elrontsd. Ugyanis kipréseli a levegőt a fólia és a kijelző közül. Én is itthon raktam fel az enyémre. ( iPhone 5)

  3. @pn199: sajnos a lehetetlen nem létezik, képes vagyok a fóliázást minden helyzetben elrontani 😀
    @admin: köszi, amint aktuális lesz kontaktolok.

  4. Tennétek fel egy képet, hogy mit tartalmaz a doboz? Alkoholos törlőkendő, száraz törlőkendő stb. És hogy néz ki maga a csomagolás, arra lennék kíváncsi, mert abból már sok minden leszűrhető számomra.

  5. képekből én nem sokat tudok kivenni

  6. Iphone 6 ystile ,üvegfólia felhelyez .Utána telefon belehelyez akkumulátoros tokba,és teljesen fellevegősödik a 8900 ft-os fólia.A fólia :Moshi ivisor márkájú.Kicsit rosszul esett az Árkádos eladó hölgy válasza:Sajnáljuk.

  7. Sziasztok!
    Ezzel át lehet varázsolni a fehér iPhont feketének vagy marad egy kis csík?

  8. Hali!

    Most akkor kapható vagy sem? A linkek döglöttek és a store-ban 0.2-est találni csak az OTAO-tól.

    Üdv


Add a Comment