fbpx Skip to content

Két órával ezelőtt a fejlesztők számára elérhetővé vált az iOS 8.3 beta 3, majd néhány perce ez a verzió nyilvános bétaként is elérhetővé vált az egyszerű felhasználók számára is. Korábban már voltak pletykák az iOS nyilvános bétatesztjéről, de ez akkor is szokatlan lépés volt az Apple részéről.

iOS8.3_publikus_beta

Nem feltétlen jelenik meg az iOS opció a regisztráció és belépés után azonnal, de aki korábban már regisztrált a programba, annál várhatóan rögtön menni fog. A sikeres regisztrációt követően egy provisioning profil telepítése után a készülék már a Szoftverfrissítés menüpontban meg fogja jeleníteni az iOS 8.3 előzetes verzióját, mint OTA-frissítés.

A publikus bétába egyúttal bele került a Feedback alkalmazás is, amivel a felhasználók elküldhetik az általuk talált hibákat az Apple felé. Amennyiben problémákat tapasztalsz az iOS jelenlegi verziójával, és szeretnéd kipróbálni a 8.3 előzetes verzióját, akkor azt a Apple Seed oldalon keresztül teheted meg.

Az iOS 8.3 előzetes verziójának újdonságait a 8.3 beta verziókról szóló, korábbi cikkeinkben találod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

61 Comments

  1. Nem látom:(

  2. érdekes módon nekem nem jelenik meg ilyesmi

  3. @MacFly, @NagyOtto: “Nem feltétlen jelenik meg az iOS opció a regisztráció és belépés után azonnal”

  4. És csak az első százezer embernek lehet csatlakozni? Korábban mintha ezt olvastam volna. Egyébként nekem sem látható az iOS béta csak a Mac.

  5. nekem sincs. ha valakinek van megoldás jelezze. thx

  6. Mit és hova regisztráljak? Annyit kér az oldal, hogy az Apple ID-mat írjam be és belép az oldalra. Akkor mit regisztráljak hova?

  7. Én se látom, de valami testflight programot telepített.
    Ez mire jó? Tudja vki?

  8. Az apple id accountom már kb 1 éve regisztrálva van. Osx miatt. De nem látom az ios-t 🙁

  9. Én sem látom pedig 10x ki be lépegettem és az OSX nyilvános béta miatt már felvoltam iratkozva.

  10. Ahogy elnézem, elég sok mindenkinek nem megy.
    Azért jó lenne tudni mondjuk a cikk írójától, hogy szerinte miért nem jelenik meg. Bár gondolom most alszik

  11. @bangoheifetz: hogy miért nem jelenik meg, azt leginkább csak az Apple tudja. de elképzelhető, hogy folyamatosan lesz elérhető mindenkinél.

  12. Nálam kiválóan működik első próbálkozásra a fent leírtak szerint, habár tény, hogy az első pillanattól tagja vagyok a Public Beta Programnak (OS X-en). Épp frissítek is.

  13. Mondtam én pár hete hogy ez lesz a legjobb lépés amit Apple tehet az ellen, hogy a továbbiakban elkerülje, az olyan malőröket, mint az a hívás késés probléma! Lehet elolvasták ?? 🙂

  14. Nálam már a beta2 is teljesen jól üzemelt 8.3-ból

  15. Ha egyszer felrakom a beta3-at, utana tudok downgradelni 8.2-re?

  16. nekem az osx beta sem jelenik meg a frissitések között

  17. feltelepült ez a feedback assistant de ennyi.

  18. Jó döntés! És az is, hogy első körben azok kapják meg akik az OSX-et is tesztelték. Így nem szipkázzák el a helyeket azok, akik csak azért tennék fel, hogy nekik fent legyen. Valamint, hogy elárasszák a youtubeot az olyan videókkal, ahol hangosan röhögnek egy-egy bugon.

  19. Lehet downgrade, de a 8.3 biztonsági mentést nem tudod 8.2-re rakni.

  20. Én még október körül regeltem ha jól emlékszem, de ha erre az oldalra https://appleseed.apple.com belépek, akkor nincs IOS béta menü.
    Mi lehet a gond?

  21. Apple szerint ( magyarországi apple technikus ) tegnap óta probléma van az Apple seed oldallal, így nézegessem továbbra is, hátha sikerül később. Azt viszont hozzá tette, hogy ő még nem is hallott a publikus bétáról
    Viccesek

  22. ugy látszik azért még vannak kommunikációs problémák a rendszeren belül! 🙂 Miért nem ajánlottad neki, hogy olvassa ezt az oldalt ha képben akar lenni a friss dolgok kapcsán? 🙂

  23. Szerintem csak tagadják. 😀
    Aztán ki tudja …

  24. Nekünk 78 db iphone van a cégnél. 3gs-6plusig mindenféle. Nincs hívás bug. Egyedüli bug az én 6osomon, hogy nagyon merülők ha a wifi aktív.

  25. Ez is azt bizonyítja, hogy mennyire kevés az a szám aminél előfordul feltéve hogy amelyiken lehet azon az IOS8.xx fut!

  26. Amúgy ezzel a buggal kapcsolatban sztem ha igazam van es vmelyik hv elem a ludas akkor azokat értelem szeruen cserélni kell, ergo a költség magas, kérdés mi éri meg az Apple-nek jobban!?

  27. Nekem a hivás bug addig állt fent,ameddig windowsom szoftvereztem a telefonom.(5S) Amióta os X-en csinálom,eltűnt. Nem tudom egyébként hogy ez miatt van-e,vagy a Betaval javítottak ezen,de nekem ez tűnt fel…

  28. Xhadoo, anno ezen gondolkodtam, másik gépről is frissítettem, az is windows volt. Kérdeztem itt régebben, hogy akinél nem volt ez a hiba, azok mind osx-ről frissítettek-e

  29. A windows-nak talán azért nem lehet köze hozzá, mert újonnan megvásárolt telót anno kipróbálva, jelen volt a hívás bug.

  30. Lehet, hogy én nem csinálok jól valamit, de ez az egész nekem nem tiszta… az apple seed oldalon csak annyi volt, hogy jelentkezzek be az appl ID-val. Ezt megtettem, de semmit sem találtam iOS-ről, Csak OSX-ről van szó..

  31. Sziasztok!

    Érdekelne, hogy az IOS 8.3 és előtti verziókban, 4s készüléken a mesages funkciója megérti-e a szövegdiktálást?
    Szóval van “hangfelismerés”
    Gyorsabb a 4s készülék 8.3-on? 8 gigabájtból mennyit foglala rendszer?
    Válaszokat köszönöm előre is.

  32. Tele vannak a külföldi oldalak azzal, hogy az első 100.000 letöltőre korlátozták ezt a nyilvános cuccot

  33. Egyébként, aki akarja, töltse le az ipsw-t (a másik cikknél ott vannak a linkek) és tolja fel rá, ennyi

  34. @gunar: Nem kevés szám, amin előfordul! 78db készüléknek biztos, hogy hibás a fele, csak ennek nem tulajdonítanak jelentőséget, nem kezelik hibakánt. rengeteg ügyfelemen figyeltem, akik telefonáltak iPhone-nal, a fülénél még csörgött, rezgett, tudtam, hogy iOS 8 van rajta.

    Ez szoftveres gond lesz, hidd el, nem hardver, no, de mindegy is. És még mindig frissítgetnek az emberek, nem tanultak ezekből!:)

  35. @Feri: “Az iOS 8.3 beta 3 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:”

    “78db készüléknek biztos, hogy hibás a fele, csak ennek nem tulajdonítanak jelentőséget, nem kezelik hibakánt.”
    miért tudod ezt jobban azoknál, akik konkrétan használják is ezeket a készülékeket?

  36. Jadeye, azért tudom, mert akiket személyesen megkérdeztem a hibáról, mondták nincs ilyen, megmutattam a telefonjukon és látták, hogy van, csak nem kezelték hibaként.

    Ipsw-t nem tudja letölteni és betallózni? Csak egy tipp volt. Máshol olvastam, hogy így csinálják.

  37. @Feri: ha nem láttad az említett készülékeket (és ugyebár nem láttad őket), akkor megint csak feltételezések alapján ítélsz.

    “Máshol olvastam, hogy így csinálják.”
    próbáld meg letölteni fizetős fejlesztői regisztráció nélkül az IPSW-t a devcenterből, és rögtön meglátod.

  38. Jadeye, nem fogom a 7-re letölteni és biztos jobban tudod, csak leírtam, azzal együtt, hogy nem saját tapasztalat, hogy így feltették. Azoknak akartam segíteni, akik szeretnék feltenni, de nem jelenik meg.

    Te OSX alatt frissítesz, vagy Windows?

  39. @Feri: “nem fogom a 7-re letölteni”
    ne csináld már… attól, hogy a számítógépeden letöltesz egy fájlt, az mégis hogyan települne a készülékedre? iPhone-on ráadásul nyilván le sem tudod tölteni az IPSW-t, de még ha le is tudnád, telepíteni akkor sem lehetne. az IPSW az iTunes-hoz van, de az meg nem nyílik meg a letöltéstől automatikusan, pláne nem telepíti, főleg akkor nem, ha rá sincs dugva a készüléked (Wi-Fi kapcsolaton keresztül az iTunes nem tud szoftverfrissítést telepíteni vagy restore-olni).

    részemről OS X, de ez amúgy teljesen mindegy, mert a folyamat minden esetben azonos, függetlenül attól, hogy windows-os iTunes, vagy Mac-es. (ez csak régen az iPodok esetén volt érdekes, de ott is csak a tárhely formátuma miatt.)

  40. Ja értem. Letölteni le lehet, google-be bepötyögni és ott lesz egy csomó. Most telóról vagyok, de le lehet tölteni

  41. @Feri: nem, magán az iPhone-on nem tudsz letölteni IPSW-t. próbáld ki. nem indul el letöltés.

  42. Jujj, kicsit félreérthettük egymást:) iPhone-ról nem akartam letölteni. Én annyit írtam, ipsw-t letöltve, itunes-ba betallózni és elvileg így fel lehet tenni

  43. Ipsw-t letöltve , be tallózva felmegy vajon? Ha nem jön be a lehetőség az appleseed oldalon?

  44. T_Z-nek!
    Kipróbáltam. Lejött rendben, fent is van már. Köszi a segítséget.

  45. T_Z : köszi a segítséget. Rendben ment minden.

  46. Sziasztok!

    Érdekelne, hogy az IOS 8.3 és előtti verziókban, 4s készüléken a mesages funkciója megérti-e a szövegdiktálást?
    Szóval van “hangfelismerés”
    Gyorsabb a 4s készülék 8.3-on? 8 gigabájtból mennyit foglala rendszer?
    Válaszokat köszönöm előre is.

  47. T_Z
    Ezzel a beta 3 at is lefogja szedni?
    Válaszod köszönöm

  48. @robesz94: a nyilvános beta verzió 8.3 beta 1-ként fut, a fejlesztői meg 8.3 beta 3-ként, de mivel gyakorlatilag egyszerre jöttek ki, így nagyrészt ugyanaz a publikus 8.3 beta 1, mint a fejlesztői 8.3 beta 3. a fejlesztői verzióhoz nem férsz hozzá a publikus beta letöltését lehetővé tévő módon.

  49. @T_Z: Én telepítettem a profilt, újraindult a a telefon (5s), de még mindig nem látja. OTA-ban is látja, vagy csak iTunes-on?

  50. Köszönöm a válaszod Jadeye 🙂

  51. Tökéletesen működik
    És kiadja OTA ban is 🙂

  52. @robesz94: Lehet, hogy nekem azért nem, mert még a 8.1.1 van fent?

  53. Szerintem az nem befolyásolja
    Próbáld ki h töröld a feltelepitett beta profilt
    Inditsd újra a készüléked
    Majd telepítsd újra
    Hátha 🙂

  54. @robesz94: Passz. Viszont nekem nem látja. Szkeptikus vagyok már a frissítésekkel kapcsolatban. A 8.1.1-el semmi bajom (leszámítva a hívás bugot, amit megszoktam) Viszont a 8.2-nél megint sok negatívumot olvastam. Sajnos már ott tartunk, hogy nem “merek” feltenni egy frissítést.

  55. Hát tetudod
    Én felraktam, szerintem jó a szoftver
    Jadeye, hozzád lenne egy kérdésem még ezzel a beta profillal kapcsolatban
    Most ugye felrakta a Beta 1 et
    Ha a jövőben jönnek még beta szoftverek azokat is " látni " fogja a telóm? Tehát feltudom majd a következőket is telepíteni v ahoz másik profil kell majd?
    Válaszodat köszönöm

  56. Azt hiszem rajottem erre a borzasztó hibára. Elkezd rezegni és kell 1,5-2 mp mire felvehető? Ez a bug? Haaat tudnék én bugokrol beszélni, de ha csak ennyi marad mindig, en örök Apple áldozat leszek:)))). Engem az iPhone 6 battery gondja zavar és rajottem csak akkor jelentkezik ha wifi-t vagyok. Minden háttér cucc ki lett kapcsolva meg a kepfeltoltes is. Ötlete valakinek esetleg?

  57. @Jadeye: hát nekem még mindig csak enroll your mac menüpontom van…

  58. Jadeye, van arra oteleted, hogyan tudnám kideríteni mi az ami miatt nálam a standby es a Usage azonos? Beállításokat töröltem, restore backupbol volt, nem szeretnem 0-rol ujra állítani a telot. Esetleg Xcode instruments-el ki tudnám deríteni?


Add a Comment