fbpx Skip to content

Két és fél héttel az iOS 8.3 beta 2 megjelenése után az Apple pár perce elérhetővé tette az iOS 8.3 harmadik bétáját a fejlesztők számára. Az iOS 8.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 8.3 beta 2-t futtató készülékek esetén.

iOS8.3beta3

Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia.

A 8.3 hivatalos megjelenési ideje egyelőre nem ismert. Még korábban az is felmerült, hogy a 8.3 esetén márciustól, az iOS 9 esetén pedig nyártól az Apple majd nyílttá teszi az előzetes verziókat, ezzel is segítve a hibák megtalálását, köszönhetően a sokkal több tesztelőnek. Ez azonban egyelőre csak pletyka, és a 8.3 beta 3 sem nyilvános beta.

Időközben az Apple elérhetővé tette az iOS 8.3 előzetes verzióját mindenki számára: Nyilvános bétát kapott az iOS 8.3!

Az iOS 8.3 beta 3 build száma 12F5047f, a 8.3 beta 2-é pedig 12F5037c.

Újdonságok

Az iOS 8.3 beta 3 esetén az alábbi újdonságokat találtuk a 8.3 beta 2-höz képest.

Az Apple Watch app már a 8.3 beta 3-ban is megtalálható.

Új opció (Beszélgetéslista szűrése) az üzenetek szűrésére – segítségével elkülöníthetőek azok az üzenetek, amelyek feladói nincsenek a névjegyzékünkben:

iOS8.3beta3_01 iOS8.3beta3_02

Mostantól rögtön jelenthető az Apple felé az esetleges spam üzenet is:

iOS8.3beta3_03

iOS 8.3 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 8.3 beta 3 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Kérdésem van!

Mivel idén is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, az iOS 8.3 beta 3 kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Kellett is mint egy falat kenyér 😀

  2. “Nyilvános bétát kapott az iOS 8.3!
    Hozzászólások lezárva.”

    ???
    (nekem is csak OSX jön be a linken)

  3. @Józsi: nincsenek lezárva a hozzászólások. ahogy a cikkben is írtuk, nem feltétlen jelenik meg az iOS opció azonnal.

  4. Hivas bug van?

  5. Zoli7, szerintem igen, de olvass bele 8.2 cikk hsz vége felé. Még (állítólag) nincs a fejlesztőknél a hiba

  6. Vagy inkabb nem AKARNAK rola tudni? Azt elnem hiszem, hogy a fejlesztok vagy az apple dolgozok nem kapnak hivast a szifonjukra es nem derul ki a dolog vagy tunik fel. Vagy csak neteznek es jatszanak rajta?! Ehhez meg visszajelzes se kene, hisz alap funkcio ami bugos. Gondolom hivast csak fogadnak rajta. Mondjuk az biztos, hogy a design csapatba vagy no van, vagy bu*i. Mert ez a design nagyon gaz, foleg egy ferfinak. Mondom ferfinak…

  7. Mi értelme volt a 8.2-nek? Az óra később fog megjelenni, mint a 8.3.

  8. Ez egy jo kerdes.

  9. @BoRRoNeo: Az, hogy lásd ott watch támogatást és akarj hozzá órát venni, izgulj rá!:) Tudatosítsd magadban, hogy a vízállóság nem fontos, az akku azt a pár órát kibírja, amíg meglátják rajtad az órát és jampizhass egy kicsit!:) Kb. ennyi, szerintem. Ja, és, hogy sokan panaszkodhassanak a 8.2 által generált, eddig nem tapasztalt hibákra! Komolyan, én nem hiszem el, hogy képtelenek kiadni egy szoftvert úgy, hogy működjön!:) Azért ezt még a Windows se csinálta ennyiszer

  10. @Feri: kérlek, fejezd ezt be, hogy minden egyes cikknél újra és újra leírod ezt.

  11. Feri, ez már fárasztó, különősen azért, mert nálunk az összes készűlék hibátlanul fut, nincs késés hívásfogadásnál, 2 db 4s, 1db 5s, 1 db ipad mini. Talán annyira mégsem általános hiba 8.1.3 nál, mégha létezik is.

  12. @Jadeye: Ezt még máshol nem írtam le!:) A második része hasonlít, oké, nem írom.

  13. @abacsx: Inkább az nem általános, hogy működik!:) Nem 8.1.3-nál csak, 8 óta. Egyébként nem tudom mi az oka annak, hogy valakinél jó. Vagy nem kezelik hibaként és fel sem tűnik, vagy valamit másképp csinálnak. iPad-et nem érinti, az nem telefon.


Add a Comment