fbpx Skip to content

Egyre több helyen tölthetjük manapság a készülékünket, akár kávézás, vagy megbeszélés alkalmával, és ehhez nem más, mint egy magyar csapat adja a hátteret!

IMG_2312-1

A héten a Gozsdu udvarban a One More Cafe-ban találkoztam egy régi ismerőssel, mikor elénk rakták a Charge Me Up-ot. Ez tulajdonképpen egy külső akkumulátor, melynek segítségével akár többedmagunkkal feltölthetjük a lemerült készülékeinket.

A beszélgetésünk elég hosszúra nyúlt, így végül használatba is vettük a töltőt, és kellemes meglepetés ért. Kényelmesen feltöltötte a két iPhone készülékünket és még egy iPadet is félig, sőt 2,1 A-es kimenettel is találkoztunk, így a gyorsasággal sem volt probléma. Meg is kérdeztem a One More Cafe-s srácokat, hogy honnan van, amire azt válaszolták, hogy magyar fejlesztés, és nem csak náluk, és nem csak Budapesten tudjuk tölteni a készülékeinket vele.

IMG_2302

A chargemeup.net oldalon tájékozódhatunk bővebben a szolgáltatásról, Budapesten jóformán bárhol kérhetünk ilyen kis eszközt, így akár egy rövidebb, 20 perces tárgyalás alatt is tölthetjük az iPhone-t, vagy iPadet. Amennyiben letöltjük az alkalmazásukat, könnyedén listázhatjuk vele a közelben lévő töltőpontokat, így már célirányosan oda tervezhetünk egy találkozót vagy baráti sörözést. 🙂

IMG_2802

Egyébként az alkalmazásban akciókkal is találkozhatunk, így mindenképp érdemes letölteni hogy lássuk őket. Nekem nagyon tetszik a kezdeményezés, tényleg kitettek magukért a srácok, profi a termék és rengeteg helyen elérhető, az alkalmazás pedig plusz pontot ér, hogy GPS alapján megnézhetjük hol a legközelebbi töltőpont. Próbáljátok ki! 🙂

[appstore id=”819263934″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. Usb-s hordozhato aksi és még fogyasztanom sem kell seh-l 🙂

  2. Töltsd le az appot, és gondolom vele a reklámokat. Értelmetlen hülyeség. Ha olyan vészesen merül az aksi hogy töltő után kell kajtatni, majd pont akkor fogok nekilátni az appot futtatni meg a GPS-szel nyektetni a telefont hogy keressen charge me up eszközt a közelben.

  3. Azért össze ne sz@rjuk magunkat a hatalmas Magyar fejlesztés előtt! Vettek egy pár darab 7Eft-os külső akkumlátort és ráragasztották egy aluminiumlapra?? 🙂 Tapsvihar!!
    http://power-bank-kulso-akkumulator.arukereso.hu/gigabyte/otg-g66b1-6600mah-2ag66-w515a-k10s-p180419125/
    Ilyet adtam ajándékba egy éve a barátnőmnek, tényleg hasznos kis cucc.. Kár hogy már nem lehet kapni..
    A jót ötlet szimplán annyi hogy kitalálták az egészet, alkalmazást írtak rá a kávézóknak eladták 3szoros áron(vagy havidíjas konstrukcióban). De ebben semmi fejlesztés nincs.

  4. Pont azért megyek sörözni a haverokkal, hogy közben folyamatosan telefonozzak … üljünk egymás mellett és mindenki nyomja a sajátját nyugodtan, hisz nem újra fel lehet tölteni. Zseniális ötlet!

  5. *hisz újra fel lehet tölteni ha lemerülne.

  6. Inkább normális aksikat kellene gyártani, minden fejlődik iszonyatos tempóban, de az aksik valahol a 90-es évek szintjén vannak!!! VICC

  7. nem akarok belekötni, szerintem jó ötlet, de az durva hogy “saját fejlesztés”, egy pontosan ugyanilyenem van már több mint egy hónapja, a Wish-en szereztem 2$-ért és 12000mAh-s 😀

  8. Szerintem is jó ötlet, nem azért kell beülni valahova, hogy töltsd a telefonodat, hanem ez is egy opció, hogy ha megebédelsz valahol és még töltheted a telefonodat közben. Másrészről meg ügyes kis marketing fogás.

  9. Ilyen a magyar- valakinek akad egy ó ötlete ( némi mi marketinggel), már azt lessük mit lehet rajta fikázni. Változzunk!!!!!!!

  10. Én meg nem tudok írni. 😀
    ‘jó ötlete
    ‘némi marketing

  11. Mi bAjotok van ezzel, ötletes megoldás, szerintem nem az a lényeg , hogy fogyasztanod kell, hanem ha beülsz valAhová egy italrA, akkor közben tölthesd a szar bazárodat…. Kár hogy nem ők találták ki, a Trófea étteremben 10 éve lehet tölteni zárható szekrényben….és azt sem értem miért külső akkuval műlodok, ha van áram…

  12. Kár hogy nem én talált ki…

  13. A beszélgetés hosszúra nyúlt? És közben merült le a telefon? Magától?

  14. @AppleFan: mi értelme a vezetéknélküli töltésnek, ha az megszakad, amikor felveszed a töltőpadról a csörgő telefont?

  15. Jadeye: Mi érteleme a mobiltelefonnak ha nem húzod le a töltőröl amikor hívnak? 😀 lol Akkor ennyi erővel használjunk vezetékes telefont!? Használd az, az akkor nem is merül, és az asztalodra is elfér. Ekkora hülyeséget, ne is haragudj… Beszélsz,visszarakod, ennyire merül az iPhone hogy pár percre vagy fél órákra sem lehet töltő nélkül hagyni? Amugy éjjeli szekrények is készulnek belole, szóval csak odarakod és tölti este. Gondolom ha majd Apple belerakja a wireless charge ot az iPhone ba akkor az wow lesz, igy hogy nincs benne pfúj. Csakúgy mint a nagykijelző anno. mindegy is hagyjuk…

  16. @AppleFan: nem értem. miért kéne lehúzni hívás közben kábelről, ha közben töltöd? esetleg a padló szintjén dugod be, és három szobával odébb mégy telefonáláskor, így nem ér odáig a kábel? tényleg nem értem, mit lehet ezen ennyit feszülni. ha ez ekkora létkérdés, akkor olyan készüléket kell venni, ami ezt tudja – vagy keresni olyan külső akkus tokot, ami szintén ilyen. többször fordul elő az, hogy a gépén pötyögve valaki töltés közben telefonál, ilyenkor meg nem gond a kábel hossza, mert pont elég. persze mindig lehet találni olyat, amit adott készülék nem tud, de ezen ennyit feszengeni teljesen felesleges…

    illetve most akkor nem értem: az a problémád, hogy otthon nem tudod így tölteni, vagy az, hogy külföldön a McDonald’s-ban vagy a Starbucksban így kínosan feszengsz, hogy nem teheted le egy ilyenre tölteni? nem érzem olyan óriási problémának, mint amiként itt előadod.

    mellesleg: http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2014/12/11/qi-wireless-charger-iphone-6/

  17. Jadeye: Én nem feszülök rajta, csak válaszoltam. 🙂 Te feszültél azon hogy nem tölt ha hívnak és akkor tejóégmifogtörténni…

    Mindegy, szép napot, jó hétvégét. 🙂

  18. Az ikea- t csak belinkeltem poénból… Gondoltam te rá fogsz harapni. 😀

    Jadeye barátom, szép napot 🙂

  19. “Gratulálok” a sok “konstuktív” hozzászóláshoz…

  20. Attól még mert valami (vezeték nélküli töltés) nincs benne a fétisfónotokban, lehet értelme… Valahol ez a hozzáállás az, ami szánalmas.

  21. @earny:

    konstruktív?? Nem? “;)”

  22. @Molab: akkor magyarázd meg kérlek, mi értelme van, ha nem veheted fel onnan, mert akkor megszakad a töltés? szerintem ez így a dolog lényegét veszi el, elvégre kábelt bedugva a kábel hosszában nyugodtan mozoghatsz. akkor lenne igazán jó ez, ha elég lenne a töltő mondjuk 2 méteres kötzetében tartózkodni – vagy mondjuk eleve a Wi-Fi hálózatot tudná valahogy hasznosítani, mert akkor ameddig elér a routered hatósugara, akkor ott szabadon mozoghatnál. ha meg nem csak a saját Wi-Fi hálózatból lenne képes energiát kinyerni, hanem a szomszédokéból is, akkor egy csomó helyen töltődhetne azonnal.

  23. “akkor magyarázd meg kérlek, mi értelme van, ha nem veheted fel onnan, mert akkor megszakad a töltés?”

    Például este nem kell sötétben az usb portot keresni, ezzel a telefon alját összekarcolni.

    Simán csak töltésre sokkal kényelmesebb.
    persze ha használni akarod a telefont huzamosabb ideig, vagy folyamatosan 100% on akarod tartani, akkor jó a kábel is.
    én is jobban örülnék ha 10m en bellul működne, de még igy is jobb mint a kábelt ki-be dugdosni, ezzel az usb portot és a kábelt leamortizálni.

    Én ugy használom hogy 2 napot megy a telefon, 2. este rárakom,reggel leveszem. Történet vége. Örül.

  24. @AppleFan te az élő fába is belekötsz… A hozzászólásaid csak arról szólnak, hogy mindenkit kb. lenézel. Ha másnak nem az a véleménye mint neked akkor az már egyből ostoba és támadod. Rossz végigolvasni a kommenteket mert árad belőled a negatív energia és így az egész elveszti az élvezhetőségét. Régóta olvasom a hozzászólásaidat és mindenhol ezt veszem észre. Talán ha nem lennél ennyire kákán a csomót típus nem kerülnél bele sok szóváltásba


Add a Comment