fbpx Skip to content

A 9to5mac hozott le megint egy cikket azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyibe fog kerülni a 18 karátos arany Apple Watch.

Screen Shot 2015-02-18 at 12.29.14

A Watch Edition kollekció az Apple Watch órák “Rolls Royce-a”. Az óratok 18 karátos sárga- illetve rózsaaranyból fog készülni, amelyet az Apple kifejezetten erre a célra fejlesztett, hiszen ezek az arany tokok kétszer erősebb aranyötvözettel fognak rendelkezni, mint az átlagos aranyórák.

Akárcsak az Apple Watch kollekció, az Edition is értelemszerűen zafírkristály bevonatú kijelzővel fog érkezni. Az arany óratok a modern csatos, a sport és a klasszikus csatos pántokkal lesz kompatibilis. Az egyik Apple munkatárs szerint, aki a keynote után mutogatta az órát az újságíróknak, az Apple Watch Edition egy ékszerdobozban fog érkezni, amely egyidejűleg töltőként is fog funkcionálni, mivel a doboz hátulját Lightning csatlakozóval látják majd el, a belsejében pedig a mágneses töltő lesz beépítve. Tehát a töltés csak annyit fog jelenteni, hogy a nap végén egyszerűen visszahelyezzük az órát a tokjába, stílusosan és elegánsan. Bővebben itt tudtok olvasni róla: Minden, amit az Apple Watch-ról eddig tudunk!

Screen Shot 2015-02-18 at 12.30.01

A kérdés továbbra is az, hogy mennyibe fog kerülni az óra? Vajon a 38 és 42 milliméteres változat között lesz-e árban különbség, vagy ugyanannyiért fogja árulni az Apple? Tényleg az alapján tippelhetünk, hogy mennyi az arany-dollár árfolyam, vagy az Apple megszokott módon a felső szegmensbe rakja majd a termékét? Rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, főleg hogy 1.500-tól akár 20.000 dollárig is terjedhet ez a szám, ha megnézzük a piacot.

Ti mit tippeltek, mennyibe fog kerülni az Apple arany órája?

[poll id=”173″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. Ha jól látom (értem), akkor veszek egy arany karórát és kapok hozzá egy gumiból készült óraszíjat? Tényleg igényes lesz. Sajnos még most sem tudni pontosan mennyit fog bírni az akku, valamint hogy mennyire lesz használható.

  2. 😀

  3. Erre én is kíváncsi leszek mert egyenlőre nem nagyon vagyok meggyőzve, hogy kell-e pedig elég  őrült vagyok.

  4. látom álmodik a nyomor.. 1 misiért aranyóra.

  5. VÉGRE EGY ÉRTELMES SZAVAZÁS!

  6. @taky1974: az óraház mellé kiválaszthatod majd, hogy milyen szíjat szeretnél (a cikkben levő képeken bőr szíjak vannak).

  7. Biztos lesz kulonbseg arban a 38 es a 42 mm-es kozt. Utobbiban joval tobb az anyag, annak pedig ara van.

  8. taky1974! A legnagyobb márkák is készítettek gumiszíjas órákat, akár több tízmillióért is.

  9. Amúgy meg ki a bánatot érdekel mennyibe fog kerülni az arany? mikor még nem tudnak felmutatni egy búcsúst sem… Meg már ezek a vackok lerágott csontok..többiek már túl vannak rajta… Nem is értem mit kínlódnak már…

  10. @ilija: “Amúgy meg ki a bánatot érdekel mennyibe fog kerülni az arany?”
    ebben az esetben nem te vagy a célközönség. ez nem baj, elvégre mindenki különböző (jó, talán az ikrek annyira nem).

    “többiek már túl vannak rajta…”
    mármint min? mert a sikeres termékbevezetésen semmiképp. hogy az Apple-nek mennyiben lesz ez sikeres, az majd kiderül.

    “Nem is értem mit kínlódnak már…”
    nem kínlódnak, Tim Cook megmondta, hogy mikor várható. majd megjelenik, amikor úgy gondolják, hogy kész, piacra dobható. de most nem értem. leszólod a terméket úgy, hogy az még meg sem jelent. ha nem tetszik, akkor nem veszed meg. kár feszülni ezen szerintem.

  11. Hat en nagy uzemidot nem varok es ott fog bukni az egesz sztem! Ossze tehetjuk a kezunket ha orskrnt 6 napot bir atlagos hasznalat mellett 1-et.hivatalosan! Mert kezdben kb 12 orat

  12. Nagyon remélem, hogy a 2. vagy 3. generáció majd óra kinézetet kap, de nem is ez a legnagyobb gondom… Inkább az, hogy kap e értelmes szenzorokat a “divat egészség” adatok meg instagram és egyép appok helyett… Pl nekem mint cukorbetegnek a vércukorszint mérése áldás lenne de szerintem nem csak nekem, hanem a több millió cukorbetegnek is és ez csak egy betegség volt… Szóval imátkozom, hogy értelmes dolog legyen ebből 1-2 év múlva a divat hülyeségen kívűl.

  13. @ngtv: nem kapja meg a szenzorokat, mert megbizhatóságuk emberenként változik. persze a majd valamikor meglehet, hogy megkapja.

  14. Nemhiszem hogy ekkora bakit el tud követni az Apple, hogy nem bir ki egy teljes napot. Ilyen órának a világon semmi értelme nem lenne. Egy karórának a kezeden kell lenned, nem szedegetheted le 5 óránként hogy feltöltsd. Röhej lenne. Amúgy szerintem egyáltalán nem az a fontos hogy mennyibe fog kerülni az Edition. Hány embert fog ez érinteni? Nem sokat. Akit érint konkrétan, annak meg tökmindegy hogy mennyi, ha ilyet vesz biztos nem ezen kell őrölnie magát. Szóval engem sokkal jobban izgat hogy mennyibe fognak kerülni a hétköznapi modellek.

  15. @Kovács Péter: legdrágább órák felhúzósak még mindig, reggelente felkellhúzni. de gondolom ez maga az ördög azoknak akiknek még a telefon töltése is gondot okoz egynap egyszer.

  16. A -legdrágább órák felhúzósak- ez egy kicsit túlzás. Ha hordod, akkor a mozgás hatására folyamatosan felhúzza magát. Sőt az olcsóbbakban is van ilyen szerkezet már.

  17. @aggressor: Nincs bajom azzal hogy tölteni kell, csak ne 6-7 óránként kelljen. Mert akkor nem jó semmire. Továbbá a felhúzást ne keverd ide, azt megfogod és fél perc alatt felhúzod. De feltöltődni nem fog fél perc alatt.

  18. Szerintem kicsit alá áraztátok, kb 10milla körül lesz!

  19. Nálam a cseppállóságnál dőlt meg. Sport verzió ami nem vízálló?

  20. Sokba!

  21. Aki rendes órát akar az nem fogja megvenni, még 250000-ért sem.

  22. @sanyibazi: Aki autót akar venni, nem fog motort venni. Viszont aki csak egy járművet akar venni, ami jelen esetben egy divatkiegészítő, lehet.

  23. “Néhány szenzor azért maradt az Apple Watchban, és elképesztő extrákat is beépítettek. Ilyen például a szívdobbanás-alapú üzenetküldés, amire ugyan még soha senkinek nem volt szüksége, de az ilyesmi nem szokta zavarni az Apple rajongóit.”

    Na ezen beszartam xD

  24. Sanyibazi! Aki ezt megveszi annak forog már otthon jópár “rendes” órája. 😉

  25. Mindegy mennyi lesz, a don sznob idióta úgy is megveszi!!!


Add a Comment