fbpx Skip to content

Rengeteg kesztyű van iPhone-hoz manapság a piacon, azonban én 2 éve már a North Face kesztyűire esküszöm. 500-1500-3000-ért is szoktam találni fekete, vékony kesztyűket, amikkel vezérelhetjük ugyan a készülékünket, azonban azok közel sem tartják melegen a kezünket.

IMG_1091

Eddig még nem csalódtam a márkában, egyrészt azért, mert mindig minőségi anyagból készülnek, másrészt azért, mert tényleg remekül használhatjuk vele az iPhone-t. Az utóbbi pár hétben az Etip típusú kesztyűt használtam, így most arról írok nektek.

Ellenben a többi márkával, itt M-L-XL méretek közül választhatunk. Nekem nincs egy hatalmas kezem, így az M-es változat több mint elég. Szinte tökéletesen passzol a kezemhez. Az Etip a legvékonyabb változat. Szeles, esős időben nagyon kényelmes és nem túl meleg, de nem is lesz hideg a kezünk benne. Vékonysága miatt könnyedén tarthatjuk a készüléket, akár még egy nagyobb iPhone 6 Plus-t is.

IMG_1095

A tenyér egy részén csúszásgátló réteggel találkozhatunk, ami kifejezetten hasznos, illetve az X-static® anyagnak köszönhetően a hüvelyk- és mutatóujj segítségével vezérelhetjük az iPhone-t vagy más okos telefont. Lényegében bármilyen érintőkijelzős készüléket használhatunk vele.

IMG_1097

IMG_1086

Több szín közül is választhatunk, én természetesen egy szifonkéket használok, amin kevésbé látszik a kosz, illetve ajánlom még a feketét is. A gyengébbik nem számára van fehér változat is, de az összes kesztyű unisex. A North Face-nél nem csak egy féle kesztyű közül választhatunk, hanem akár komolyabb, időjárás állóbb típusok is léteznek, amikkel ugyanúgy irányíthatjuk az iPhone-t.

Screen Shot 2014-12-12 at 17.07.22

A BIQ webshopjában most akciós egy-két pár, ameddig a készlet tart. Csapjatok le rá, akár karácsonyi ajándékként is megállja a helyét!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Miért nem lehet hozzászólni?

  2. @Ed Harley: de hát hozzászóltál 😛

  3. Ez igaz, de az előzőt törölték!

  4. @Ed Harley: semmi nem lett törölve, nem tudom, miről beszélsz.

  5. Írtam egy jó pár sort, ahol kifejtem a véleményem a kesztyűkről, de lehet, hogy ez valakinek nem tetszett és ezért lett törölve!

  6. @Ed Harley: nem törölte senki a hozzászólásodat. az lehet, hogy noha neked azt írta az app vagy az oldal, hogy elküldte a hozzászólást, az valójában nem érkezett be, mert sehol nincs, sem a moderációs rendszer nem fogta meg, nem került a spamek közé, és a lomtárban sincs.

  7. Az első képen, ami van háttérkép, azt honnan tudnám leszedni? Köszönöm

  8. @Jadeye: köszönöm szépen


Add a Comment