fbpx Skip to content

Folytatjuk a karácsonyi cikksorozatunkat. Most a saját webáruházunkból választottunk néhány terméket, köztünk komolyabb kiegészítőket is.

xmas_slider_hazhozszallitas

Ebben a cikkben nem fóliákkal, kábelekkel találkozhattok, inkább a komolyabb kiegészítők felé vettük az irányt, hogy megmutassuk, mit vásárolhattok egy Apple készülékkel rendelkező ismerősnek, rokonnak, barátnak.

Parrot MiniDrone Rolling Spider

hg3q2_av4

Pár hete már nálam itthon is van egy Parrot MiniDrone. Ez ugye a Parrot ARDone kistestvére, ami szerintem ideális ajándék gyerekeknek. Rengeteget játszottam már vele, rendkívül strapabíró és remekül irányítható. Egyáltalán nem olyan, mint a nagy testvére, sokkal könnyebben kezelhető, azonban hasonló trükkökre képes, plusz jobban védett a 2 külső speciális kör alakú műanyagnak hála.

hg3q2

Átlagosan 8-10 percet repülhetünk vele egyetlen feltöltéssel, de akár 20km/h sebességre is képes! Bővebb információt itt találtok róla, az ára 30.900Ft: Parrot MiniDrone Rolling Spider – kék.

Alatech Bluetooth Pulzusmérő pánt

pant1

Sportoló, iPhone használó ismerősnek ideális ajándék az Alatech pulzusmérő pántja. Segítségével edzés, sportolás közben kényelmesen figyelhetjük a pulzusunkat az iPhone-on keresztül.

pant

Természetesen számos fitnesz-programmal kompatibilis, tehát rengeteg egyéb adatot is megkapunk a pulzusszám mellett. Bővebb információt itt találtok róla, az ára 12.900Ft: Alatech Bluetooth Pulzusmérő pánt.

Prestigio intelligens vérnyomásmérő

140120150014783062.jpg

Ha karácsonykor az egészséggel kapcsolatos ajándék került előtérbe, akkor a Prestigio vérnyomásmérőt ajánljuk. Segítségével nyomon követhetjük a vérnyomásunkat és egyéb azzal kapcsolatos adatot. A klinikailag is tesztelt termék rendkívül gyorsan és precízen végzi a munkáját. Az iPhone segítségével nem csak a sajátunk, hanem az egész család eredményeit rögzíthetjük. Bővebb információt itt találtok róla, az ára 19.900Ft: Prestigio intelligens vérnyomásmérő.

A-solar Xtorm AM412 iPhone 6 akkumulátoros tok

a-solar1

Rengetegszer probléma, hogy kevés az akkumulátor idő. Míg az iPhone 6 Plus készülékeknél ez jelentősen növekedett, addig az iPhone 6-nál ez annyira nem érezhető. Ebben segít az A-solar új terméke, az Xtorm AM412 (hogy miért ezt a nevet adták neki, azt nem tudom, mintha valami durva fegyver lenne), mely az iPhone 6 készülékekhez akkumulátorral ellátott tok.

Screen Shot 2014-12-08 at 18.54.03

A beépített 3100mAh-s akkumulátor mindig elegendő energiát tud biztosítani a lemerült iPhone 6 készülék számára, tehát egyszer teljesen képes feltölti azt. A fekete tok tökéletesen passzol, és ahogy az iPhone 6 is, szélein lekerekített. Bővebb információt itt találtok róla, az ára 20.900Ft: A-solar Xtorm AM412 iPhone 6 akkumulátoros tok.

Spigen SGP iPhone 6 Neo Hybrid Metal tok – asztroszürke

new_title_iph6_nh_metal_gunmetal

Utoljára az SGP Neo Hybrid Metal tokját szeretnénk nektek ajánlani az iPhone 6-hoz. Ez tulajdonképpen egy gumi tok, ami egy fém keretbe “ül bele”. Tehát kívülről körbe egy fémkeret, belül, hátul pedig kiváló minőségű gumi borítja a készüléket, mely tökéletes védelmet nyújt. Hátul a kamera is védve marad, tehát nyugodtan lerakhatjuk a készüléket, elölről pedig picit rálóg a kijelzőüvegre is, mely pofára esés esetén hatalmas segítség lehet.

iph6_nh_metal

Összességében az SGP-től a már megszokott minőséget kapjuk, így bátran ajánlom mindenkinek ezt a tokot. Bővebb információt itt találtok róla, az ára 8.990Ft: Spigen SGP iPhone 6 Neo Hybrid Metal tok – asztroszürke

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Sajnos a csuklós vérnyomásmérők senkinek nem ajánlhatók, mert pontatlanabbak mint a felkariak.

  2. Van egy mégjobb ötletem az akksis tokok helyett. Hordjuk tok nélkül a készüléket és akkor nem fog amiatt jobban merülni, mert valami tok leárnyékolja az antennáját! Főleg olyan tok nélkül, amiben sok fém van, például akkumulátor.

  3. Erre a Sipen tokra azonnal ráizgultam amikor megláttam! Nagyon profi minőség, de sajnos jól láthatóan árnyékolja a telefont! Ahol persze a térerő, vagy a wifi jel kiüti a plafont, ott nincs probléma, de ahol kicsit gyengébb a jel, ott egy – két egységnyi jelveszteséget lehet látni! Nagyon sajnáltam, de eladtam és rendeltem a Neo Hybrid sorozatból olyat, ami nem fém keretes! Az tökéletes!

  4. Ha van bármilyen tok rajta, mindegy mekkora térerősséget jelez ki, jobban merül.

  5. @viraxo:
    Eddig nekünk senki se jelezte, illetve saját tapasztalatunk szerint is nagyon jól működik a fém keretes Spigen tok. A műanyagokkal fordul elő inkább olyan, hogy elpattannak egy kisebb ütéstől is…


Add a Comment