fbpx Skip to content

Ezzel a bejegyzéssel indítanám a karácsonyi cikksorozatunkat. Az elkövetkezendő időkben karácsonyi tippeket kaptok majd tőlünk, hogy mit vásárolhattok Apple készülékkel rendelkező ismerősnek, rokonnak, barátnak, barátnőnek.

xpro

Ideális ajándék lehet egy minőségi prémium kijelzővédő fólia vagy edzett üveg mely még jobban védi a készüléket. Tulajdonképpen minden évben 1-1 terméket kiemelünk nektek karácsonykor, idén az Xprotector termékeit ajánljuk nektek kedvezményes áron! Az XPRO™ japán alapanyagokból készített, minőségi kijelzővédő megoldásokat kínál Xprotector néven. A választék lenyűgöző! Az egyszerű Ultra Clear fóliáktól kezdve a legkomolyabb, edzett üveget befoglaló kompozit fóliákig mindent megtaláltok.

11 10-2

Elérhető ütésálló Anti-Shock kivitel, mely rendkívül erős ugyanakkor vékony, vagy a tükröződésmentes matt, az akár fólia vékonyságú, 0.15mm-es valódi edzett üvegből készült Tempered Glass (mely nekem a személyes kedvencem), illetve a tökéletes tükör Mirror vagy a csillogó Diamond protektorok, amiket meg a hölgyek imádnak, így a gyengébbik nem számára is találtok fóliát.

Temperad-glass 3-1

Tehát rengeteg fóliatípus közül választhattok, amik közül számosat én is kipróbáltam már. Férfiaknak mindenképp az Anti-Shock vagy a Tempered Glass típust ajánlom, ezek jobban védik a készüléket a behatásoktól. Az XPRO™ Tempered Glass üveg protektorok fontos tulajdonsága, hogy a nagy erejű, szinte minden esetben kijelzőtöréssel járó hatásokat felfogják és elvezetik, ha kell, ezek törnek össze a kijelző helyett, de egy fólia cseréje egyszerűbb és olcsóbb, mint a kijelzőé. Természetesen a legújabb készülékekre az iPhone 6-ra és iPhone 6 Plus-ra is elérhetőek.

12 13-2

Az Xprotector termékek nem csak a fóliát, de a tisztításhoz/felhelyezéshez szükséges összes eszközt és anyagot, leírást is tartalmazzák. A fóliák könnyen felhelyezhetők, az edzett üvegek szinte maguktól tapadnak fel, buborékmentesen. Az sem utolsó szempont, hogy a hasonló prémium minőségű termékekhez képest az ára is kedvezőbb. Ráadásul most a legtöbb kijelzővédőt ingyen szállítják házhoz.

A fent említett termékek között az Xprotector.hu weboldalon tudtok válogatni. Bármilyen kérdésetek van a termékekkel kapcsolatban, nyugodtan keressétek őket a weboldalon található elérhetőségeken, egy nagyon profi csapattal találkozhattok!

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Sziasztok!

    Ket folia elonyet szeretnem egyszerre elvezni: privacy tempered filrer.
    Szerintetek lehet/erdemes ket foliat egymasra rakni, vagy ez egy elmebeteg otlet?

  2. Ennek a gyartonak nincs olyan hatlap foliaja iPhone 5-re, amelynel nem lesz buborek az Apple logo korul ?

  3. i6-ra van már olyan, ami nem úgy néz ki mintha kinőtte volna az iphone a rárakott fóliát?

  4. Szerintem nagykamuk ezek az állítólag ˝edzett üvegből˝ készült fóliák. Én rendeltem egy tempered glass-t 0.33mm -t és felhelyezésnél el is tört, úgy hogy kb lehelletnyit ha hajlítottam rajta, hogy kitudjam alóla húzni az 1-es fóliát.. Kidobott pénz, még szerencse hogy az olcsóbbik 0.33mm-eset választottam ami ˝csak˝ 3000 Ft volt.

  5. Mindegy lett volna ha rendelek egyet 200 Ft-ért ebayról, valószínű ugyanúgy eltört volna de legalább nem dobok ki rá ennyi pénzt.

  6. @nida1: edzett nem edzett, meglehetosen vekonyak. nekem a 0.2mm-es mosaic uvegem tort el masodik nap hasznalat utan. fogalmam sincsen hogyan, nem ejtettem le, nem utottem oda, gyakorlatilag ugy tunik szimplan a zsebben hordas kozben tortent vele valami. amugy tapintasra nagyon jok ezek, 1000 fenyev kulonbseg van barmilyen foliahoz kepest.

    Ebayes rendelesrol csak annyit hogy probakeppen rendeltem egy 1000ft-os 0.2mmes uveget es valami gagyi plexit kaptam, teljesen hasznalhatatlan.

  7. Nekem tempered glass van az Air-en, úgy kell felrakni, hogy lehúzod a teljes fóliát és az egyik oldalon max 1 cm-re emeled meg, amikor a másik oldalról kisimítod a levegőt alóla, közben pedig folyamatosan engeded le az emelt oldalt is. Valóban nagy odafigyelést igényel, de azért megoldható és utána teljesen hibátlan, nagyon jól véd. Nem tudom egy telefonra mennyire nehéz felrakni, gondolom csak pár mm-re szabad felemelni.


Add a Comment