fbpx Skip to content

Várható volt, hogy a burzsuj rétegnek nem lesz elég a sima iPad Air 2, ami arany színű, nekik 24 karátos, aranyozott változat dukál.

236

Egy vietnami ékszerbolt, pontosabban a Karalux pár napja rukkolt elő a 24 karátos iPad Air 2-vel. Természetesen az árát is megkérik: 674 dollárral többe kerül, mint az Apple-nél az alap model.

Tehát a legolcsóbb változat (16GB) mindössze 1173 dollárt kóstál, forintosítva 300.000Ft, ami így megnézve nem is olyan drága. Nyilván a garanciát nem igazán fogjuk tudni érvényesíteni az Apple-nél ezután, de lesz egy egyedi, valóban aranyozott iPad készülékünk.

59

65

73

Egyébként azért is érdekes ez az arany hátlap, mivel az Apple óráját már magától az Apple-től is aranyozott változatban kérhetjük, tehát úgy látszik, van rá kereslet.

Te vásárolnál valódi arany borítású Apple terméket?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Hát kérdés az az, hogy mivan a kopással… Mert az arany bevonat előbb-utóbb kopni kezd. Na és akkor hogy fog kinézni a "burzsujerkettő"?? ;0)))

  2. Semmi gond akkor se mert az Aliexpress oldalon már árulják ugyanezt 150$-os áron…ami nem kínai az hamisítvány

  3. @siposgabor19: itt az eredeti iPadet szedik szét, és aranyozzák be. ugyanezt tehát nem árulhatják 150 dollárért, mert az iPadet is ki kell fizetned (499+VAT), és ez azon felül kerül 674 dollárba.

  4. nem vagyok ötvös, de úgy tudom,h a 24 karát már nagyon lágy és könnyen kopó réteget képez. Az elektronikában csatlakozókat vonnak be ilyen réteggel,h megakadályozzák az oxidációt, ezeket azonban ritkán húzkodja a felhasználó. Egy iPadnél (tok nélkül….tokkal meg minek aranyozni?!) ez Q hamar kopni fog…

  5. Igazabol igen tok kiraly es azert akkora arkulombseg neincs

  6. Le kell fóliázni, és nem fog kopni. Legalábbis az arany bevonat.

  7. Vagy színaranyból kell csináltatni és akkor nem számít a kopás….

  8. Csák há szináránbú lenne nehéz lenne! ;0)))


Add a Comment