fbpx Skip to content

Izgatottan vártuk, hogy beérkezzenek a More-Thing tokok Magyarországra, és az iPhoneTok.hu csapatától kölcsönkérhessük tesztelésre az iPhone 6 és iPhone 6 Plus tokokat. A széles paletta láttán egyből felcsillant a szemünk, hogy itt bizony lesz miből csemegézni és biztosan találunk kedvencet is az új iPhone-okra. Elöljáróban az már magában jó hír volt, hogy újra a more. tokokról írhatunk, hiszen több iPhone széria kollekcióján vagyunk túl és még sosem okoztak csalódást.

Oak Wallet Collection

Ezúttal öt különböző típusú iPhone 6 tokról készül bemutatás, melyek közül egynek iPhone 6 Plus-os változata is kapható. De vegyük szép sorjában őket, kezdve a Para Blaze kollekciókkal, melyeket a more. kiegészítőit kedvelők jól ismerhetnek az iPhone 5/5s vagy a még régebbi iPhone 4/4s készülékekhez gyártott változatokról, vagy akár az iPad tokokról is.

Tökéletes összhang

A Para Blaze X iPhone 6 tok egy igazán elegáns, diszkrét és kifinomult stílust képviselő darab lett ismét, közkedvelt volt az iPhone 5/5s telefonoknál is. Erős és strapabíró polikarbonátból felépülő vázát kívülről egy szálcsiszolt alumínium borítás fedi, amely szín és dizájn tekintetében is jól harmonizál az iPhone 6 készülékkel.

Para Blaze X

Ízléses kialakításának köszönhetően nemcsak a mindennapokon, de elegánsabb eseményeken, üzleti tárgyalásokon is megállja a helyét. Ez a rápattintható tok jól véd a karcoktól, kopástól, sőt még a kisebb ütődésektől is. A titán-fekete összeállításnál a polikarbonát gumírozott bevonatú, mely még kellemesebb tapintást és csúszásmentest fogást nyújt az alumínium/fényes fehér változat mellett. Mindkét változat elérhető 9.990 Ft-os áron ide kattintva.

Fényes csillogás

A Para Blaze CX a Blaze X-hez hasonló elgondolású és kivitelezésű iPhone 6 tok, mely követi az eddigi Para Blaze formákat, egy különlegesebb változatban, így egy teljesen új termékként került piacra a legújabb Apple telefonokhoz. A Carbon Fiber tokokat – mint azt a neve is sugallja – valódi szénszálakból alkotta meg a gyártó, mely a fényes, eloxált polikarbonát iPhone 6 tokokat még exkluzívabbá varázsolja.

Para Blaze CX

A precíz kidolgozást és illeszkedést is csak azok kedvéért említjük meg, akiknek eddig még nem volt dolguk more. tokokkal, mert mi a szokásos – és nem utolsó sorban elvárt – minőséget kaptuk. Fényes megjelenése révén azoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza attól, hogy telefontokjukkal esetleg felhívják magukra a figyelmet. Egyetlen hátrányként azért meg kell említenünk, hogy az eloxált felületen könnyen meglátszik az ujjlenyomat, így csak azok válasszák, akiket ez nem zavar, vagy szívesen törölgetik a kijelző mellett a tokot is. 9.990 Ft-ért megvásárolható mercury (ezüst) vagy black onyx (fekete) színekben.

A gyártó kínálatában megjelent egy új kollekció is, az OAK, melynek jellegzetessége a természet ihlette fa erezetes stílus, mely mindegyik típusában visszaköszön az iPhone 6 hátlapján.

Teljes védelem

Az OAK Wallet Collection védelem szempontjából egy praktikus és kiváló megoldás, hiszen flippes előlapi fedelével az iPhone 6 kijelzőjét is megvédi a mindennapi használat során előforduló káros hatásokkal szemben, legyen szó porról, karcokról, ütésekről, de akár csak az ujjlenyomatokról. A biztonság mellett még egy hasznos funkciót tartogat nekünk a puha, finom tapintású bőrfedél, mégpedig azt, hogy a belső oldalán található egy kártyatartó zseb, melybe 2-3 bankkártya simán elfér, de akár pénzt is hajtogathatunk bele, hogy kézközelben legyen.

Oak Wallet Collection

Továbbá az a félelmünk sem igazolódott be, hogy ez majd egy robosztus és vastag tok lesz, mivel a vékony hátlap és a szépen eldolgozott, tartós, mégis kecses flipp jóvoltából zsebben is könnyen hordható iPhone 6 tokot kapunk. Az összes csatlakozó és gomb könnyen hozzáférhető és kezelhető, még a csipeszes, vagy állítható autós tartokban is kiválóan használható, ha hátrafordítjuk a flipp részt. Mindezt két színkombinációban – fehér bőr/sötétbarna fa hátlap, szürke bőr/világosbarna fa hátlap – 12.990 Ft-ért elérhetőek a webshopban.

A természet ihlette

Aki viszont soknak találná azt, hogy egy tok teljesen beborítsa a telefont, annak itt az OAK Cover Collection iPhone 6 tok, mely egy fix hátlapot jelent ultravékony kivitelben, kemény polikarbonátból kialakítva. A könnyű szerkezetet vizsgálva azonban meg kell jegyeznünk, hogy ez a tok inkább a karcok, por és a kopás ellen véd.

Oak Cover Collection

Aki ütésálló iPhone 6 tokot szeretne, annak nem ez az ideális választás. Azonban a cég mindenre kiterjedő szakmai felkészültségét mutatja, hogy a tok belsejét – a Wallet-nél egyaránt – mikroszálas anyaggal bélelték, hogy az iPhone 6 hátlapját még véletlenül se karcolja meg. A teljesen valósághű fahatású dizájn világosbarna és sötétbarna változatban létezik, melynek ára az iPhoneTok.hu-nál 9.990 Ft.

Egyedi megjelenés

Végül, de nem utolsó sorba pedig bemutatjuk a Twine Collection-t, melynek iPhone 6 és iPhone 6 Plus változata is kapható. Igazság szerint vágytunk is egy hasonló tokra, ami egy rugalmas és a készüléket teljesen körülölelő tok, mely így a leginkább védi a sarkakat és a peremet egyaránt.

Twine Collection iPhone 6

Különleges mintázata a négy szín mindegyikével kombinálva egyedi megjelenést kölcsönöz a telefonnak, miközben a csúszás- és ujjlenyomatmentes anyagnak köszönhetően kényelmes fogást biztosít. A magasított peremmel ellátott tok az asztalon sem csúszkál és nem sérül a kijelző sem fejjel lefelé fordítva. A Twine Collection iPhone 6 tok 7.990 Ft-ért megvásárolható és ugyanennyibe kerül a Twine Collection iPhone 6 Plus tok fekete, fehér, bronz és kék változata is. Szívesen ajánljuk, azoknak, aki sem a telefont, sem a tokot nem szeretnék félteni, mert ez a strapabíró kiegészítő ennek tökéletesen megfelel.

Twine Collection iPhone 6 Plus

Lezárásként elmondhatjuk, hogy ismét nem kellett csalódnunk a more. tokjaiban, az iPhone 6-hoz, és iPhone 6 Plus-hoz is előálltak azokkal a megoldásokkal és újításokkal, amiket elvárunk tőlük. Ahogy megszokhattuk, a hangsúlyt továbbra is a dizájnra és a precíz kivitelezésre fektették, mindezt elegáns csomagolással ötvözve. A szemrevaló iPhone tokok mindegyike pontosan illeszkedik, könnyedén tudtuk használni a gombokat és a csatlakozókat egyaránt. Változatos kínálatuk pedig lehetővé teszi, hogy mindenki kedvére válasszon közülük. Egyet hiányoltunk csak, hogy ami eddig bónuszként járt ajándékba, az most lemaradt a csomagolásból. Bár lehet, hogy eddig csak el voltunk kényeztetve, de szívesen vettük volna, ha az új Apple tokok csomagolásában is találunk kijelzővédő fóliát és egy mikroszálas törlőkendőt.

Ezektől eltekintve viszont elégedettek vagyunk, és köszönjük az iPhoneTok.hu csapatának, hogy mi is szemügyre vehettük ezeket a hasznos kiegészítőket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. egy rendes becsúsztatós bőrtokra vadászom, de sehol sincs… 🙁

  2. Sziasztok!
    Nem tudja esetleg valaki, hogy Dog & Bone márkájú vízhatlan tokot tudok-e venni valahol?

  3. Józsi mar 1 honapja varom vagy az icase vagy a sena bortokot amibe becsusztathato a telo de nem sietik el . Az icase/sekkel beszeltem de csak hitegettek!

  4. Én egy ilyet rendeltem 1600ért, tökéletes minőség, jó ár, és nem egy müanyagdarabot fogdozok a gyönyörűen kidolgozott telefon helyett!
    http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view

  5. @Józsi: http://www.beyzacases.com premium minoseg en mar 3x rendeltem toluk legutobb 6plus-hoz , tokeletes csak ajanlani tudom legjobbak a piacon

  6. @mrisz32: senára 2 hét a szállítás elvileg…
    @MacFly: én is vettem ebayen 500-ért egy gagyit…, de amíg ideér)

  7. @Józsi: a Knomo szép becsúsztatós iPhone6 tokokat csinál!

  8. @mrisz32:
    Az iCase-zel mi is kapcsolatban állunk, és mi is várjuk az iPhone 6 tokjaikat, mert az övéké lesz a legjobb belecsúsztatós bőrtok. Mi elfogadjuk, hogy a minőségre várni kell és hogy a mintasorozatokat újra és újra legyártják ahhoz, hogy végül a legjobb eredménnyel tudjanak előállni. De karácsony előtt biztosan mindenki hozzá fog tudni jutni, akár rajtunk keresztül is.

  9. @cabrio01:
    Ha még mindig nem érkezett meg, ajánlunk egy sokkal jobb megoldást, ami nem csak addig védi a készüléket amíg használni akarod. Mivel ezen beépített kijelzővédő is van, illetve ötrétegű védelemmel van ellátva az ütődések ellen. És nem mellesleg egy napon belül hozzá is juthatsz, ha megrendeled:
    http://iphonetok.hu/ballistic/ballistic-hard-core-iphone-6-tok

  10. @Józsi:
    Ha küldesz nekünk egy telefonszámot, vagy e-mail címet, azonnal értesítünk, ahogy beérkeztek hozzánk bőrtokok.


Add a Comment