fbpx Skip to content

Két elmebeteg videót választottam nektek délelőttre. Természetesen nem kell komolyan venni őket, mert közük nincs a rendeltetésszerű használathoz, de azért nézzétek meg.

iPad-Air-2-bend-test

A cím persze csal, mert nem hajlik az iPad Air 2, inkább az idióta gyerek volt az, aki szándékosan félbe akarta hajlítani azt, de ezt a videóból megtudjátok. A másik videón pedig egy tankkal mennek át mindkét iPhone 6 készüléken.

Egyébként a srác letiltotta a hozzászólásokat a videó alatt, amit nem is csodálok, mivel folyamatosan szidalmazták. Na de mit csinál egy tank az iPhone 6-tal?

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. ezek a videók egyszerűen undorítóak … még pedig azért mert ez a sok idióta halomra töri a méregdrága készülékeket … mi a világ egyes tájain mások éheznek … sőt vannak akik hónapokig sőt évekig spórolni arra hogy megvehessenek maguknak egy ilyen terméket vagy csak hasonlót … míg egyesek ezzel szeretnének nézettséget szerezni a youtube-on …. szánalmas hogy mive lett ez a tetves világ…. undorodom ezektől az embernek titulált hulladékoktól …

  2. kedves attila, ezek az "idióta emberek" nemis annyira azok, mert ezeket a videokat penz kereses celjabol csinaljak. arra szamitanak, hogy nagy nezettsege lesz (és miért ne lenne) és a telefon árat tobbszorosen megkeresik. szoval nem kell itt az ehezokkel dobalozni…

  3. Amúgy nem értem, hogy miért van ez a “bend gate”. Egy kanalat is el lehet hajlítani, akkor azon is “felháborodunk”? 🙂

  4. na pont ez az elbasszott gondolkodás az amiért ott tartunk ahol tartunk … mert az egész világ így működik…
    valahol egy embernek 4 havi megélhetése ennek a készüléknek az ára … vagyis pontosabban fizetése amiért fizikai munkát végez … és nem kell messzire menni … mondjuk Szerbiára ez pont igaz . nevetséges hogy van aki még ezeket védi … az meg hogy valaki így akarjon pénzt keresni … na az még nagyobb gáz…

  5. miért lenne gáz. inkabb ugyes, hogy fizikai munka nelkul megkeres kis munkaval egy atlagember tobb honapos fizeteset.

  6. Ennyi erővel rohadjon meg az összes ember,aki az euroNCAP-nál dolgozik,halomra törik a drágábbnál drágább autókat… 😀

  7. csak azért se klikkelek rá, nem támogatom őket azzal a 2 watch-csal… 😀

  8. Csak azt nem tudod felfogin, hogy nyugatra (Ausztriá-tól kezdve) 3/4 – 1 havi-ból simán megveszik ezeket a termékeket. Mellesleg te is csinálj ilyen videókat és ha sok a nézettséged akkor majd youtube fizet, üdvözöllek az internet világában.

  9. Teljes mértékben egyetértek Attilával, szomorú, hogy ide fajult a világ, tisztességesen semmit nem lehet elérni, de a sok nyikhaj hülyegyerek meg rommá keresi magát, de egy szeget nem tudna beütni a fába!
    Aki ezeket védi egyszinten van velük, viszont ha nem lennének alkotó kivitelező emberek akkor mi lenne velük?- rögtön éhenhalnának, mert nem értenek semmihez!!!

  10. az a hülye takony majdnem összeszarta magát h elhajlitsa az iPad-et ,ezeket a barbárokat kellene elhajlogatni mint a rohadt nádat !!!!

  11. Totálisan idióták vagytok! Találjátok már fel magatokat, emberek!, miért baj az ha összetöri amit megvett és levideózza? Tedd meg te is! Ja, hogy M.O.-n 60k-s fizuból nem megy?

  12. Azért csak figyeljen oda mindenki, ha ilyet vesz! Mint már korábban írtam nekem sima ipad air-em van egy nagyon jó speck tokkal, de életveszély kiszedni belőle, az ipad-et( nagyon szorosan fogja) simán elgörbülne, ha csak az egyik sarkánál fogva próbálnám kiszedni.
    Kész operáció! Egyébként csoda gépek! Nagyon szeretem!

  13. Amikor a magyarok furtak at a telefont es fikaztam mi ez, senki sem haborodott fel..

  14. Aki felháborodik az ilyen videókon, azoknak üzenem, hogy egy tetszőleges hollywoodi filmben sokkal több használható használati tárgyat (autót, számítógépet, házat, helikoptert, ruhát, stb.) tesznek tönkre, robbantanak fel, és mégis megnézik annyian, hogy általában visszahozza az árát. Isten hozott a szórakoztatóiparban. 🙂

  15. Akkor az ipad sem jó kitámasztani egy harckocsit? Nem is értem hogy mernek ilyen készüléket árulni..

  16. farkas63 erre nevelt édesanyád , hogy vadidegeneket idiótázgass?? Azért mert vannak elveik és véleményük ? Ne jöjjön nekem senki a szórakoztatóiparral mert abból élek idestova 15 éve … de valahogy én inkább alkotok mert tudok mit és mivel … az ilyen emberek akik ezzel szórakoznak … adja oda az ember az ipad árát jótékony célra hogy éhezőket etessenek , gyermekeket gyógyítsanak … amit éves szinten ilyen szarságokra kidobálnak pénzt azokból egy harmadik világbeli ország simán eléldegélne … jó bele lehet szarni ha valakit ez szórakoztat hogy egy ilyen ficsúr gyerek ipadeket tör… de nem csak ipadeket akármit … nevetséges .. produktivitás 0 és ezzel kell pénzt keresni … dolgozni lusta mindenki … pont ez a baj , és ha már no comment vagyok … akkor elmondom hogy én nem csak egy szánalmas nickname vagyok a sötétben … én felvállalom a nevem te senki …

  17. Hát elég idióta az, aki erre gyúr évekig… Sokkal okosabb, hasznosabb dolgokat lehet venni az i6 árán.. Ha már összegyűjtötte a pénzt, gondolkozzon el

  18. Szerintem

  19. Lőrincz Attila: szerintem ne mergesitsd magad. En veled ertek egyet, es meg sokan masok is. Egyebkent az oroszlanokat sosem erdekelte, mit sivalkodnak a majmok 😉
    Engem is szidhattok nyugodtan, ha nincs jobb dolgotok 😉

  20. @Lőrincz Atilla: +1 jó a szó!!

    a két kommenthuszár meg látszólag a csillagot is lelopná az égről húsz forintért.

  21. Úgy látszik itt még elég kevesen hallottak a befektetés fogalmáról. Szerintetek mennyi munka van azzal hogy csinálj egy olyan youtube csatornát amit rendszeresen rengeteg ember néz? Ja hogy csak az számít munkának ha szögeket versz egy fába? Aki nem erős/ügyes az nem is tud dolgozni? Ami nem fizikai munka az nem is számít? Akkor elég sok ember nem dolgozik ebben a világban 😀
    Vajon hány éhező ember lakna jól abból a pénzből amit például óriásplakátokra költenek? Háborodjunk fel azon is, mert vannak okos emberek akik rájöttek ha valamibe pénzt fektetnek akkor ha jól csinálják akkor a többszörösét kereshetik meg vele.
    Persze ha valaki vak és nem akarja látni a fától az erdőt azzal nem lehet mit csinálni. Írhatnék még jó pár példát de aki nem akarja az úgysem fogja érteni.

  22. A szolgaltato iparnak pont az a lenyege, hogy tobb penzt tudsz keves fizikai erovel keresni.

    Lehet itt sirni, csak az a helyzet, hogy jo szolgaltatasok nelkul negyedet sem erik magukban a termekek sokszor.

  23. @Lőrincz Atilla: Én veled értek egyek. A kötekedőket meg hagyd, úgysem tudod őket meggyőzni. Aki semmirekellőként jól érzi magát, az soha nem fog megváltozni!
    Azért a szolgáltatóiparos baromsághoz alapból hozzátenném, hogy ott szinte mindenért fizetsz belépő formájában. És itt egy youtube videóért mennyit perkálsz le, hogy megnézhesd? Hmm?
    Nagy az Isten állatkertje, és sajnos alacsonyak a kerítések………

  24. jezusom, de beszukult emberek is vannak itt…


Add a Comment