fbpx Skip to content

Immár több mint egy hónapja használom napi rendszerességgel az új iPhone 6 készülékemet, így elérkezettnek látom az időt arra, hogy sokkal részletesebben és alaposabban kifejtsem a véleményemet, mint a korábbi cikkemben.

IMG_7321

Kezdjük is talán a legfontosabb kérdéssel, azaz hogy miért vásároltam iPhone 6-ot és nem pedig iPhone 6 Plus készüléket.

Akik még nem fogtak kezükben iPhone 6 Plus készüléket, azoknak elmondom, hogy az iPhone 6 Plus óriási! Ugyanakkor még talán hajlandó is lennék kibékülni és megbarátkozni ezzel a mérettel abban az esetben, ha valóban olyan mértékű javulást eredményezne a napi produktivitásomban, hogy kiválthatnám vele az iPademet is. Tapasztalatból bátran ki merem jelenteni, hogy az iPhone 6 Plus jelenleg nem képes kiváltani számomra még az iPad minit sem, az iPad Airről nem is beszélve. Egy egyszerű példát említve, ezen cikkemet jelenleg az iPad minimen írom mindenféle kényelmetlenség vagy erőlködés nélkül, erre a feladatra azonban már nem mernék vállalkozni a 6 Plus-on. Természetesen rendkívül sokat számít a dedikált iPad App Store és a benne található több mint 685.000 alkalmazás is, amelyek nem elérhetőek az iPhone készülékekre. Így akik azon gondolkodtak, hogy kiváltják majd az iPad eszközeiket az iPhone 6 Plus vásárlásával, érdemes újra elgondolkodniuk ezen az elképzelésükön.

IMG_6402

Ebből kiindulva számomra egyértelmű volt, hogy a “kisebbik” iPhone 6-ot válasszam. Mivel előtte eddig egy iPhone 4s-t használtam, ezért még így is óriási méretbeli változást érzékeltem, azonban ez nem volt hatással arra, ahogyan a készülékemet fogom és hordozom a mindennapokban. Továbbra is tudom egy kézzel használni, bár igaz, néha jól jön a Reachability funkció segítsége. A megnövekedett kijelzőméret arra azonban már sokkal inkább hatással volt, hogy lényegesen több fényképet és videót készítek az iPhone 6-tal, hiszen a nagyobb kijelzőnek hála sokkal kényelmesebb mind az új tartalmak előállítása, mind pedig az utómunka.

IMG_0467

Talán kevesen tudják, hogy az iPhone 6 is rendelkezik pár extra funkcióval a fektetett mód használata közben, bár nyilván közel sem annyival, mint amennyivel az iPhone 6 Plus. A fektetett módban történő gépelés esetén szintén kapunk extra billentyűket, valamint a Safari esetén is jobban átláthatjuk a könyvjelzőinket és az olvasási listánkat.

IMG_0468

Az iPhone 6 kamerája annyira jól sikerült, hogy egy teljes cikket is szenteltünk neki a korábbiakban, valamint megállapítottuk azt is admin kollégával, hogy nincsen semmilyen észrevehető különbség az optikai képstabilizátorral ellátott iPhone 6 Plus és az azzal nem rendelkező iPhone 6 kamerája között. Az iPhone 6 tökéletesen példázza, hogy egy fényképezőnél nem a megapixelek száma a legfontosabb és nem (csak) azon múlik, hogy milyen minőségű képeket készítünk.

IMG_7325

Ami az appokat illeti, körülbelül pont egy hónapra volt szükségük a fejlesztőknek, hogy optimalizálják az alkalmazásaikat a megnövekedett felbontásoknak megfelelően. Így az olyan alkalmazások, mint például a Facebook, Messenger, Twitter, Tweetbot, Instagram, Pocket és Evernote gyönyörűen mutatnak a nagyobb felületen, ahol ezáltal már valóban több tartalmat látunk egyszerre, mint ezidáig. Az alkalmazások sebességét illetően pedig csak annyit tudok mondani, hogy minden megy, minden működik azonnal, nincs várakozás, nincsenek tétlen másodpercek, olyan mintha benne lennénk egy tökéletesre tervezett Apple reklámban, ahol minden működik hibátlanul.

IMG_7285

Az akkumulátor időt tekintve esetemben bőven kibír egy teljes napot a készülék úgy, hogy olyan 20% körüli akkumulátorral érek haza este 7–8 körül. A hosszú videónézést és a játszást leszámítva gyakorlatilag mindent csinálok a telefonomon, miközben folyamatosan 3G vagy Wi-Fi kapcsolatot használok.

IMG_7265

Végül, de nem utolsó sorban pedig nem mehetek el amellett a két kérdés mellett szó nélkül, amelyeket minden egyes ismerősöm megkérdezett, mikor meglátta az új iPhone-t nálam. Íme a két győztes kérdés: Neked elhajlott már az iPhone-od? Tényleg kiáll a kamera és az nem nyom a zsebedben?

Itt és most akkor szeretném tisztázni, hogy ha veszel egy összesen 6.9 milliméteres készülékházat, ami belül üreges, hiszen ott kapnak helyet az alkatrészek, így össze nem hasonlítható egy tömör alumíniumtömbbel, majd a strukturális felépítéséből eredően a leggyengébb helyén több tíz kilónak megfelelő erővel nyomod, akkor ha hiszed, ha nem, az bizony el fog ferdülni! Gyakorlatilag ez egy számítógép, miért is akarnék ráülni?!

IMG_7334

A kamera pedig mindössze 0.67 milliméterre áll ki, amely egyáltalán nem észrevehető abban az esetben, ha tokban hordjuk a készüléket. Tok nélkül azonban valóban billeg minimálisan az asztalra letéve a készülék, de csak akkor, ha egy bizonyos pontját, a kijelző bal felső sarkát nyomkodjuk, amúgy nem tapasztalható mozgás.

IMG_7304

Ha már a tokoknál járunk, ki kell emelnem, hogy tok nélkül gyönyörű az iPhone 6 a maga lekerekített széleivel és lekerekített kijelzőjével, melynek gyakorlati hasznát azonnal elveszítjük, ha egy tokba rejtjük a készüléket. Ugyanakkor mivel annyira vékony és könnyű lett, a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon szeret a földön landolni az említett tulajdonságok miatt, így mivel még csak egy 1 hónapos készülékről beszélünk, nem merem tok nélkül használni. Bár ha bármelyik pillanatban azonnal vehetnék egy újat, akkor határozottan tok nélkül használnám. 😉

IMG_7254

Összességében tehát úgy vélem, hogy iPhone 5 vagy régebbi készülék tulajdonosainak mindenképpen megéri elgondolkodni a váltáson, hiszen rengeteg újítást fognak tapasztalni. Az iPhone 5s tulajdonosoknak már kevésbé ajánlom a váltást, hiszen nekik már jóval kevesebb újdonságot fog jelenteni az iPhone 6, de ha tetszik az új design, a lekerekített sarkok, a nagyobb kijelző és a kicsivel jobb kamera, akkor megéri elgondolkodni a cserén.

Ha bármilyen kérdésetek van az iPhone 6-tal kapcsolatosan, amelyre nem tértem ki a cikkben, akkor szívesen megpróbálom őket megválaszolni hozzászólásban.

Korábbi cikkeink

Olvasd el a hozzászólásokat is

57 Comments

  1. Sziasztok. Mar reg furdal a kivancsisag afelol, hogy a lekerekitett sarkok ellenere elere lehet-e allitani a telefont, ugy mint ay 4-5s-ig terjedo szeriat.
    Altalaban leteszem a mobile om a kad szelere, vagy fotozashoz csak az elere allitom.

    Valaszotok elore is koszonom 🙂

  2. iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus ez itt a kérdés! Élőben még nem láttam egyik telefont sem, de kinek mi a véleménye? Tényleg ,,használhatatlanul” nagy a PLUS?

  3. Azért az élre állítas elég veszélyes, nem? Jön egy hívás, rezegni kezd… Soha nem merném megkockáztatni, pláne kád szélén, víz közelben…
    De hogy a témához is hozzászóljak: 5S-t használok, így egyetértek: idén mem "frissítek", amúgy is S-ses vagyok -> 3GS, 4S és most az 5S, így max jövőre a 6S… 🙂

  4. Plus-t még nem láttam előben, de a sima 6-os simán vállalható! Pedig emlékszek: anno 4S tulajként milyen nagynak tartottam az 5-öst! 🙂

  5. @Roorszag: Kinek mi, azért ezt nehéz megmondani. Én pl Plus-t választottam, és az elején hibának éreztem, most már hozzászoktam és nem szeretnék sima iPhone 6-ot. Ha nem lenne Plus biztos megelégednék a 6-tal, de a Plus az egyfajta Plus-t 😀

  6. Köszi … megerősítettél abban a hitben, hogy jól döntöttem az éjjel 🙂 amikor a sima i6-ost rendeltem elő 🙂 … a plus-szal kapcsolatban hasonló kérdéseim, problémáim vetődtek fel, bár nekem látatlanba 🙂 ezért az helyett inkább az Air 2 mellett döntöttem 🙂 …

  7. @Koczka: Szerinted? Most komolyan…

  8. Én iPhone 6-t használok 3 hete és még mindig nem tudtam megszokni a méretét, el sem tudom képzelni mit tennék Plus-sal (nem beszélve az oldalsó lock gombról, amit 3 hét alatt még mindig nem 100%osan találok el , ellenben most már az ipadomat sem tudom lezárni mert annál meg oldalt keresem a lockot és nézem hogy mért a hang állítódik :):):) ). Egyébként 5s-ről váltottam, ajánlom a készüléket mert sokkal prémiumabb érzést ad/kelt. Lassan lassan megszokom, de mivel nem kosaras kezeim vannak, így sok mindent nem lehet megcsinálni már egy kézzel, amit az 5-n meglehetett. A kiálló kamera nem zavaró, de kifogásolom a design kialakítását, mivel félő, hogy pont az egyik legérzékenyebb pontját tették célpontba. Lerakod a készüléket és a kamera fog először érintkezni az asztallal pl. És ugye a kamerának nagyon nem jó ha karcolódik.

  9. jah még annyi hogy ha tokot szeretnétek én ezt választottam http://szifonstore.com/ozaki-o-coat-jelly-0-3-iphone-6-tok-atlatszo.html, nagyon jó, igaz a kamera még így is kiáll, viszont a fogásán és design-ján nem változtat számottevőt a készüléken. csak ajánlani tudom ezt a tokot, persze csak akkor ha tudtok vigyázni a kamerára 🙂

  10. Nem mellesleg szerintem a sima 6os mellett szól az ára is. A 16 gb-os 6os 30 ezerrel olcsóbb a T-nél mint a 6 plus, szóval szerintem meg is van a kiválaszottam:) Viszont december 18-ig várnom kell, mert akkor jár le a hűségem és nem akarok kötbért fizetni, pedig már nagyon váltanék iPhone 5ről.

  11. Plusom van, sztem simat venni butasag. Marmint en a kepstabilizator es a valodi full hd screen miatt vettem plust. Siman elfer a kezemben, zsebemben. Tok kell mert lehet h csak 0.67 mili a kamera de nem akarom szet karcolni amikor leteszem az asztalra. A meretet megszokni meg kb 10 perc

  12. @ElHentel: nagy kezed lehet:) képstabilizátor különbségét sok helyen elemezték már és 0 azaz nulla a kulönbség 🙂 a valódi full hd screent mire használod? azt ne mond hogy ezen nézel filmet?! 🙂

  13. Baszott nagy a plus!!!!1 hónap alatt nem lettünk igazán nagy barátok az i6-al nem hogy a +-al!!!Hatalmas!!Meg lehet szokni hogy oldalt van a gomb ,az nem gond.Az 5S nekem az ideális telefon,de néha van olyan érzésem hogy “milyen kicsi a 6-hoz képest”,ezzel nem azt akarom mondani hogy az a jó,csak azt hogy hajlamos hozzászokni az ember.DE,számomra még mindig az 5S az ami a minden napi használatban sokkal kényelmesebb.Viszont az tagadhatatlan hogy a 6-nak az akkuja tényleg jobban bírja.Mindkettőt használom naponta mert (sajnos kell),a szívem azt mondja 5S,a kezem is,a simulós üveg és az akku pedig azt hogy 6.Döntsetek,mert én nem tudok! 🙂

  14. Amúgy mi a véleményetek a szolgáltatós árakról? Én sokkal drágábbra számítottam. Amit én kinéztem magamnak (iphone 6 16gb) 2 éves Move M aranytárskártyával 182 ezer forint!

  15. Nekem egy 128 gb arany sima 6-os van. Ennek a méretét is szokni kellett! Ha bizonytalan bárki, inkább várja meg, hogy megfogdoshassa élőben őket, mert nem egyszerű a döntés. Elhiszem, hogy van akinek láthatlanban is a 6+ kell, de van az a méret, amitől meg lehet ijedni ha kézbe veszed 🙂

  16. Egyetértek a cikk írójával. Tökéletes bemutatás! Köszi!

  17. Jelenleg Budapesten melyik Pláza melyik boltjában találok kibontott Iphone 6-ot, hogy kipróbálhassam mekkora a kezemben?

  18. @Newyorker: a West End legalsó szintjén, a meki mellett van két Mobilos bolt 🙂 a kirakatban mindig van, mind a két típus … gondolom kérésre megnézhetőek közelebbről is …

  19. Biztos a 6plus mellett döntök, csak nevetek azon, hogy azt mondják túl nagy! Engem nem érdekelnek a nyavajgások, hogy nem tudják megszokni a méretet, ha ezek a gondok akkor nem kell váltani! Mi a baj azzal ha valaki pl. filmet akar nézni rajta? Könnyebb nézni rajta mindent és a kamerája is jobb, persze az hogy észrevevődjön monitoron, vagy tv-n kell nézni a fotókat! Aki azt mondja, hogy nem veszi észre a kijelző szebb képét, annak javaslom, hogy forduljon szemész szakorvoshoz, nem azt mondom, hogy bármelyik iphone kijelzője rossz lenne, sőtt igen komoly, de a plusnak érzékelhetően szebb a képe ;).

  20. Szilikon tokban vagy a bőrtokban használod? Milyen véleménnyel vagy róla, melyiket ajánlod? Köszi

  21. @Ed Harley: filmet nézni telefonon kb olyan mint egy kiskorúval randizni 🙂

  22. Nekem is már vagy 3hete iPhone 6-om van. Annó szemezgettem a 6 Plus-szal, de élőben már tényleg nagy.
    Nehéz is és kilóg a zsebből. Nekem nem jött be. Megszokni meg lehet, de kényelmetlen. Már az iPhone 6 mérete is határeset zsebben hordva, de még jó. Na ja, a tok kérdés. Én is úgy vagyok vele, hogy tok nélkül nagyon szép és szívesen úgy hordanám, de félek a sérüléstől. Így inkább én is tokban hordom. Viszont én gyári bőr tokot vettem hozzá. Ha már tok, akkor adjuk meg a módját. Ebben igazán jól áll, nem növeli meg lényegesen a méretét, könnyű a gombokat használni benne és nem mellesleg nem csúszik kézben. Így már nyugodtabban le merem tenni az asztalra.
    Egyébként van egy eladó új, gyári Apple bőr tokom, Midnight Blue színben!
    http://store.apple.com/us/product/MGR62ZM/A/iphone-6-leather-case-black
    Ha valakit érdekel: [email protected]

  23. @B. Csaba:
    Uff, hát ez elég hülye hasonlat, abszolult nem hasonlítható össze a két dolog!!! 😀

  24. Amikor megjelent, akkor mindenki fikázta őket a külsejük miatt, 1 hónappal később meg már mindenki ilyet akar. Imádom a magyar embereket.:) Minden szar, amit nem tudunk megvenni, vagy nem próbálunk ki.

  25. Az üzenet “Kézbesítve ” eddig nem működött ,az Iphone 6 esetén működik az a funkció hogy ha elküldtem egy sms-t akkor utána kapok egyet ami jelzi hogy megkapta akinek küldtem ?

  26. Ezust i6 om van tobb mint 1 honapja, tok nelkul hordom zsebben, es a hatlapon legalul elkezdet az aluminium…nem is tudom kopni, vagy inkabb kifenyesedni hosszu csikban a matt aluminium. Valaki masnak hasonlo?

  27. @kisai: egyetértek

  28. @Ed Harley: Szerintem meg egyáltalán nem lehet különbséget tenni i6 és i6+ kijelzőjén.

  29. Mikor lesz optimizálva a szifon iPhone 6ra?

  30. @applefun88: a weboldal jelenleg is mobilfelülettel jelenik meg a mobil eszközökön. az alkalmazás frissítése már folyamatban van.

  31. Sziasztok! Én is gondolkodtam, hogy melyik méret legyen, de a 6 Plus-t a kezembe fogva úgy döntöttem, hogy a “síma” 6-os tökéletes lesz! Én régóta szerettem volna már egy kicsit nagyobb kijelzős iPhone-t, annak ellenére, hogy imádtam a az iphone 5-ösömet! Most tehát egy fekete 4.7-es 64 Gigás iPhone 6-osom van és imádom! A méretet így is szokni kellett, de símán vállalható, néhány nap és furcsa lesz kézbe venni a régi készülékeket! A kamera észbontóan szép videókat csinál és a fényképek minősége is nagyon jó! Ami nekem furcsa volt, az az alsó hangszóró hangja! Egy kicsit öblösebb, több a mély hangszín, így aztán a régi sok-sok éve használt egyedi csengőhangom és sms hangom elég furán szól rajta, néha torz is egy kicsit! Szakértőbb emberektől kérdezném, hogy ezeket az apró hangszórókat nem nagyon lehet ugye túlvezérelni?
    Tokokat ilyeneket vettem hozzá, mindkettő nagyon jó és ami fontos: mindkettő védi a készülék alsó részét is, nincs szabadon hagyott rész, mint pl. az eredeti Apple tokoknál!
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/51dn6o4PTwL.jpg
    http://www.bbiphone.com/images/catalog_pro_1410513774/Ringke_SLIM_iphone6(4_7)_Mix01.jpg

  32. Sztem nagyon szep a sima hat a 6 plus sz tul nagy de ha valakinek ez tetszik akkor most bem fogok vele kotekedni emiatt, a tokokhoz pedig hogy egy ilyen draga telefonhoz szerintem nem olyan nagy plussz megvenni az eredeti apple tokot ami tejnleg nagyon szep es szerintem a legeslegrondabb az, ha vkinek van egy szep es jo telefonja es tonkrevagja egy ronda,olcso tokkal

  33. Több helyen is olvastam, hogy a képernyő nagyon karcolódik, jobban mint az 5S. Igaz ez?

  34. @Koczka: Na en ezert hagytam meg a 4S-t is 🙂 Kad szelerol TVnezesre az jo, 6 eldolne 🙂

    Amugy nem tudom mit aradoznak ennyire a fotokepessegerol. 4S siman jobb kepeket lo. Hasonlitsatok ossze. Mgasabb “iso” miatti kepzajt baszomeros filterekkel mossak el, ami miatt oklomnyi pamacsokbol all ossze a kep. Monitor mereture zsugoritva szep, de 1:1 pixelre nagyitva otvar ronda… siman uti a 2 vagy inkabb 3 generacioval elobbi 4S.

  35. 6plus-om van, de nem bántam meg… én mindenkinek csak ajánlani tudom…

  36. @lvgaben: Hallottunk már erről külföldi portálon, egyelőre valós problémának tűnik, de nem hiszem, hogy az Apple emiatt cserélné.

  37. Koszi az infot, en se hiszem h cserelnek emiatt, ugyan ilyet kapnek 😉 de azert leballagok h mit szolnak hozza!

  38. Minden matt fémfelület kifényesedik. Azért mert az apple gyártotta még nem lesz másképp.

  39. Akár magához a szerzőhöz, akár más iPhone 6 tulajdonosokhoz fordulva szeretném kérdezni:
    Tettetek a készülékre kijelzővédő fóliát?
    Ha igen, hol vettétek?
    Teljesen lefedi a kijelzőt, vagy a lekerekítés miatt ez eleve lehetetlen?
    Végül pedig: Nehéz, vagy nehezebb volt – a lekerekítés miatt – felrakni, mint mondjuk egy iPhone 5s-re?
    Köszi!

  40. @DJ Q-Cee: Szia. Én tettem fel kijelzővédő fóliát, és csodálkoztam is, hogy talán egy selejtest fogtam ki, mert kisebb a szélessége mint a kijelző fekete része. És nagyon precízen kell felrakni, mert az egyik vagy a másik szélén belelóghat a kijező aktív részébe. Ami az új i6-ban nem tetszik az a hangszóró hangja ( bödön hang 🙂 ) és a rezgő motor sem lett olyan jó, mint az i5-ben volt. Minden másban csak jót tudok mondani róla. Ami még gáz az az IOS8, az még mindig béta minőség, de az meg a telefontól független.

  41. @NYPD: Jav. nem belelóghat, hanem nem fedi le a kijelző aktív részét.

  42. @NYPD: Köszönöm a választ. Na igen…ez vezethető vissza a lekerekített szélekre. Milyen típusú fóliáról van szó? Valami viszonylag olcsóbbról, vagy mondjuk egy minőséginek nevezhető – például- Ozaki-ről?

  43. @DJ Q-Cee: Ozaki van fent, az előző i5-ön is az van két éve. Eddig a minőséggel meg voltam elégedve, de az i6-ra, ha újból vennem kellene, nem biztos, hogy újra ezt venném.
    Az lenne az ideális, (fehér telefonon van) ha a fekete kijelző szélességű lenne. De az ozaki még annál is keskenyebb, meg merem kockáztatni, hogy egy negyed miliméternyivel még az aktív résznél is kisebb.
    Bár mások meg arra panaszkodnak akiknek bőven lefedi, hogy az övék alá meg bemegy a kosz és idővel feljön a szélük. Na, így legyen okos az ember…
    De majd a szifonosok hátha tudnak egy minőségit ajánlani

  44. @NYPD: Lesz most egy tokteszt, már itthon vannak az új tokok iPhone 6-hoz. Effektíve 3-4 tokból lehet majd választani, igyekszem gyorsabban megírni akkor. 🙂

  45. @DJ Q-Cee: Eddig fólia párti voltam. Minden cuccomra fóliát raktam, azonban az iPhone 6-nál a lekerekített kijelző miatt, annyira ronda volt, hogy le kellett szednem. Jelenleg fólia nélkül tengetem a napjaimat 😛 és egyelőre karcmentesen. Amint lesz értelmes fólia, biztos rakok rá.

  46. @admin: Jól van…akkor nem vagyok egyedül ezzel, én is mindig tettem. Valószínű a kijelzőnek is jót tett, de hogy a lelki nyugalmamra pozitív hatással volt, az tuti 😀 Ha tudomásod lenne egy “értelmes” fóliáról, légyszi egy rövid cikket írj róla, mert szerintem nem csak én örülnék neki, 🙂

  47. lesz/van hozzá dokkoló (“hivatalos”)?

  48. @Jadeye: Jadeye, az említett SMS jelentés cikkben szereplő Vodafone megoldás nem működik már lassan 1 éve! Tudtok frissebb megoldást?

  49. @itanczos: sajnos nem. még csak vodás előfizetés sincs kéznél. *A#-tel kezdve sem megy?

  50. @Jadeye: sajnos nem megy a *A# sem! 🙁

  51. @itanczos: esetleg nézd meg a *0#-val is (nulla van benne). vagy csak simán *# majd szóközzel az üzenet. de sajnos ezek csak tippek.

  52. Ez a sima kékes háttérkép honnan van? Tölthető? Köszi

  53. Sziasztok! Sok helyen leszólják a 16 GB-os modellt, hogy nem elég semmire… :-(( Ez valóban így van, vagy együtt lehet vele élni mondjuk aktív google, outlook.com és apple cloud felhő használattal??? Most is 16 GB-os telót használok (de iPhone 6 Plust nézegetem, és nem lenne mindegy az ára…) és rendszeres automatikus mentéssel elvagyok vele, pedig a gyerkőcöt fotózom és videózom (HD)… Köszi!

  54. Sziasztok!

    Én lassan két hónapja Iphone 6 plust használok, 64 Gb! Neten rendeltem szolgátatótol! Előtte csak képeken láttam a méreteit! Kibontás után meglátva, tényleg óriásinak hatott, de kezembe fogva, az anyag minőség, megmunkálás, látványa összeségében levett a lábamról! Előtte sima 5 volt! Elképesztően vékony, öröm a kézben tartani! Eredeti Apple bőr tokban van jelenleg! Tudása elképesztő, leginkább a kijelző mérete nyűgözött le, mert már elegem lett a kis kijelzőkből! Én célurányosan ezt a modelt akartam! Elképesztően stabil, gyors, aksi üzemidő is hihetettlen! Én csak ajánlani tudom, ne féljetek tőle!

  55. A lányomnak 2-tő napja másodszor fagy le úgy hogy nem lehet vele semmit sem csinálni! Bevittük a telenorhoz ott egy ember valamit meg nyomott rajta és jó lett! De nem tudjuk hogy mit! Ha valaki tud segíteni annak várom a jelentkezéset! Előre is köszönöm!

  56. @László Kovács: hardreset: egyszerre lenyomva tartod a home és a power gombot 10 másodpercig, majd bekapcsolod a készüléket.


Add a Comment