fbpx Skip to content

Az újságírók már megkapták az új készülékeket, illetve az Apple eseménye után rögtön kipróbálhatták őket.

wye8ovwh6dxr65mmgzuo

Természetesen ilyenkor elkészülnek az első videók, amin bemutatják a készüléket kívülről, elmondják mik az újdonságok. Ezeket a videókat tudjátok megnézni alább:

Retina iMac

Végül pedig a hivatalos Apple videók:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Talán majd itt megkapom a választ a kérdésemre, gondolom hamarosan szétkapják a szakik.
    Most tényleg 2GB Ram van benne, vagy az csak pletyka volt, kamuképek?

  2. Mi a kérdés tárgya?

  3. No, ha nyerek a lottón, az első egy 5K-s kimaxolt iMac lesz amit veszek. Na jó, egy kék M5 után 🙂

  4. @igerywhite: Ez szerintem akkor fog kiderülni, ha már sikerül kézhez kapniuk a saját iPad-jukat és szét is tudják szedni. Az Apple nem szokott hivatalosan erről beszélni.

  5. OFF

    iP6 fotok masok szerint is otvar rondak 1:1 meretben nezve? A regi S4-em sokkal szebb kepeket lott. Fullban nezve jo a kep, de belenagyitva nincsenek pixelek, csak 3-4 valos pixel meretu pamacsok. Ez igy eleg szar. Letezik valami photo app, ami nem szurozi ennyire agyon a kepeket, hanem “raw” ban tolja ki oket?

    /OFF

  6. Kérdezek en is itt hátha választ kapok. Attól, hogy beépített SIM van az új iPad-be, attól lehet bele rendes SIM-et is rakni? Leginkabb azért kérdés, hogy lehet-e air 2-t Amerikából rendelni, vagy az egy másfele modell. Ha valaki tud róla valamit, köszi a választ!

  7. GI: ugy tudom, usa es uk modellekben csak beepitett sim lesz, a tobbi orszagba a hagyomanyos sim talcaval szerelt gepek jonnek. De javitsatok ki, ha tevedek…

  8. @GI: Nem lehet belerakni SIM-t mivel nem is lesz SIM tálca benne, és így nem is érdemes amerikából és angliából behozni iPad Air 2-t.

  9. @expa:

    Természetesen az Air 2, és a benne lévő Ram mennyisége.

  10. @farkas63 köszi szépen!!


Add a Comment