fbpx Skip to content

Frissítés 2: Telekom és Vodafone

A Telekom és Vodafone is megerősítette a dátumot a közösségi oldalaikon:

Frissítés 1: október 31-én!

Az Apple pár perce kiadott közleménye alapján Magyarországon október 31-ével kezdődik meg az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékek értékesítése!

A teljes lista így néz ki:

  • Október 17., péntek: Kína, India, Monaco
  • Október 23., csütörtök: Izrael
  • Október 24., péntek: Csehország, Francia Antillák, Grönland, Málta, Lengyelország, Réunion és Dél-Afrika
  • Október 30., Bahrein és Kuvait
  • Október 31., péntek: Albánia, Bosznia, Horvátország, Észtország, Görögország, Guam, Magyarország, Izland, Koszovó, Lettország, Litvánia, Makaó, Macedónia, Mexikó, Moldova, Montenegró, Szerbia, Dél Korea, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Thaiföld.

***

Az utóbbi időben több helyről is kaptunk olyan információkat miszerint jövő héten vagy még október végéig megjelennek a szolgáltatóknál az iPhone 6 készülékek, egyes források eszerint már most pénteken. Az Apple viszont azt szereti, ha a szolgáltatók és az APR-ek csak az utolsó pillanatban kommunikálnak erről.

IMG_7204

Na de mennyibe fognak itthon kerülni az egyes modellek, és valójában mennyire igazak ezek a pletykák?

Múlt évben az iPhone 5s az online Apple Store-ban október 23-án jelent meg, 2012-ben az iPhone 5-nél ez szeptember 29-re esett, míg 2011-ben a 4s-nél ismét késői időpontot, októberi 21-ét választotta az Apple. Tehát volt már szeptember és október is, de mivel idén már elmúlt a szeptemberi hónap, ezért akkor októberben érkezik a készülék, és ha igazak a pletykák, akkor ez október közepére, végére eshet.

Elképzelhető, hogy a most csütörtöki eseményen bejelentik a következő országok listáját, így vélhetően nem a mostani péntekre, hanem jövő hét péntekre eshet a megjelenés. Most már szinte biztos, hogy mindhárom szolgáltató hivatalosan forgalmazni fogja az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékeket, mivel a Telenor múltkor “elszólta magát” (egyúttal reméljük, hogy idén ez nem befolyásolja majd a megjelenést, és nem kapnak büntetést emiatt az Apple-től).

IMG_7143

Amellett sem lehet elmenni, hogy újabb mobil sávot vásárolhattak a szolgáltatók, így a Telenor és a Telekom mellett most már a Vodafone-nál is hamarosan elérhető lesz az LTE. Ugyan a Telenornál eddig nem volt az iPhone-ra LTE, azonban az iOS 8 óta már ott is van LTE kapcsoló. Jelenleg egyébként a Telenor LTE hálózata a leggyorsabb, de most a hálózatbővítés után változhat ez a helyzet.

Kérdés persze az is, hogy milyen készülékeket kapunk, lesz egyáltalán 16GB-osnál nagyobb iPhone 6, lesz-e egyáltalán iPhone 6 Plus. A szomszédos Ausztriában például csak 16GB-os készülékek vannak több hete, sőt, az Apple az elején egyáltalán nem szállított nagyobb 64GB-os vagy 128GB-os változatot. Gondolom, nem mindenki szeretne 16GB-ost, így ebben a tekintetben is érdekes lehet a hazai rajt.

Screen Shot 2014-09-23 at 10.20.19

Ha minden igaz, akkor a szolgáltatók mellett az APR-ekben is elérhetővé válik a készülék, és reméljük náluk is lesz iPhone rajt esemény.

Múlt évben komoly problémák voltak az Apple raktárkészletével, idén ez csak az iPhone 6 Plus-ra igaz, így aki Plus készüléket tervez vásárolni, annak mindenképp fel kell kötnie a gatyáját. Reméljük, nem lesznek 2-3 hetes várakozási idők.

Végül pedig az árakról. Nos, itt semmi pozitívumot nem tudok nektek írni, sajnos évről-évre drágult a készülék. Az iPhone 4s 16GB-os változat még 189.900Ft-ért volt kapható, az iPhone 5 már 209.890Ft volt, míg az iPhone 5s múlt évben 220.990Ft. Ez azt jelenti, hogy idén is drágulhat a készülék, sőt, véleményem szerint fog is, 230-235.000Ft-ra tippelek az iPhone 6, és 250-255.000Ft-ra az iPhone 6 Plus esetében.

[poll id=”165″]

[poll id=”168″]

[poll id=”166″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

85 Comments

  1. Ausztriába 10 napot vártam az iPhone 6 plus 64gb készülékre. (Store- ból rendelve)

  2. Mivel iPad mini van a családban, iPhone 6 lesz, német előfizetéssel.

  3. Soha, de soha nem fogok rájönni, hogy miért annyira iszonyatosan drága egy szolgáltatótól vásárolt készülék, mikor 10-20%-al olcsóbban be lehet szerezni simán FÜGGETLENT! Tehát hogy példát mondjak: 10.000Ft-os előfizetéssel, a Telekomnál egy 16GB-os iPhone 5S – 174 590 Ft, míg függetlenül mindenféle hűség nélkül ugyanez a telefon 156 880 Ft (Megbízható boltból, de ettől olcsóbban is van)… Egyszerűen vicc, miért kell ekkora haszonnal rásózni az emberekre ezeket a készülékeket???

  4. IPhone 6plus 64gb vettem (gold), úgy, h besétáltam Angliában egy Apple Store-ba és volt raktáron. Szerencsém volt.. 🙂

  5. Miért drágul minden évben?

  6. @Fárr Vince: Általánosan vastagon benne van brutál magas ÁFA, a sorozatos áremelkedésben lényeges oka pedig a gyenge forint-euro árfolyam lehet.

    Meglepne (de örülnék neki), ha jövő pénteken lenne a rajt a szolgáltatóknál, mivel 24-e munkaszüneti nap lesz.

  7. @feen: a szolgáltatótól vásárolt készüléket kedvezményes áron kapod meg, tehát előre nem kell kifizetni a listaárat, és ezért cserébe egy függő készüléket kapsz. a hűségidő alatt kifizetett összeg egyúttal az előfizetésed díját is tartalmazza, amit ugye lebeszélsz, meg üzenetküldés, meg internethasználat, és nyilván ez idő alatt a készülék listaárának kifizetéséig a szolgáltató hitelez neked. ha drágább, hát emiatt, mert ha valamit részletre veszel, azon jellemzően van valami haszna az adott hitelezőnek, hiszen neki is meg kell érje, cserébe neked meg nem kell egy összegben kifizetni előre, és már használhatod a készüléket.

  8. Még szép, hogy drágulni fog. Az előző évhez képest van egy 10 forintos pluszunk az euróval szemben…

  9. Osztrák store-bol rendeltem 29-én 128 GB-ost, 17-én pénteken jön meg. Olcsóbb volt mint tavaly itthon az 64 GB-os 5s.

  10. @vicsi: Ausztriában élsz, és így osztrák címre tudtál rendelni, vagy van lehetőség az osztrák online AppleStoreból magyarországi címre is rendelni?

  11. @DJ Q-Cee: minden online Apple Store-ból csak az adott országba szállítanak ki.

  12. USA : verizonos iphone6 128 gigas! 399 $ 241 $ posta fedexel 36000 ft vam es itt van a kezemben !

  13. Bocs a posta 141 $ volt

  14. @Jadeye: “a szolgáltatótól vásárolt készüléket kedvezményes áron kapod meg, tehát előre nem kell kifizetni a listaárat”
    De, a listaárat mindig ki kell fizetni. Abban választhatsz, hogy 0% THM-el fizeted kb havi 8ezres részletekben az előfizetési díjon felül, vagy egyösszegben. És általában ehhez jön az elképesztően nagy előfizetési díj is. Ez szép és jó lenne úgy, ahogy mondod, ha valóban így kedvezményes lenne, de @feen épp azt írta, hogy a szolgáltatónál drágább alapból 20ezer forinttal, hűséggel. Míg azok nélkül olcsóbb, és akkor bármilyen előfizetés mehet hozzá. Hol ebben a logika?

  15. @Jecy: a listaár a készülék teljes, hűségnyilatkozat nélküli, egyben, azonnal kifizetett ára. a listaárat tehát azonnal nem kell kifizetned, hiszen annak idején 990Ft-ért már megkaphattad az iPhone-t, ha mellé 2 éves szerződést aláírtál a kb. 17.000Ft-os havidíjjal (miközben a listaár bőven 150.000 feletti lett volna, lásd domino csomagban mondjuk). a legelején még előleg befizetése sem kellett, de a megnövekedett fraud miatt már nem csak mobilelőleget kérnek, hanem a készülék kedvezményes, azonnali ára is sokkal magasabb, mint korábban. ezt azoknak kell megköszönni, akik miatt ezeknek az intézkedéseknek a bevezetésére kényszerült a szolgáltató.

  16. @mrisz32:
    És a Verizon függő készülékedet hogy fogod itthon használni?

  17. @czegee: úgy, hogy a GSM slot benne független. mondjuk ettől függetlenül ez a kedvezményes ár csak új, 2 éves szerződéssel érvényes, és ha a havidíjat nem fizeti majd senki, akkor a fent leírtak pontosan vázolják, hogy ez fraud (abba most ne menjünk bele, hogy a készülék ára valójában nem 399, mert még arra jön helyi adó, stb, valamint hogy a vámot igazából a teljes árból kellene számítsák).

  18. Hasznalom mivel kint fuggetlen kent kapod meg. Ezt hasznalom most is !

  19. Jadeye: nem így van . A számla benne volt a csomagban pont a vam miatt es azon a vegosszeg 399 $ . A vamhoz meg bele adtak a csomag feladas arat es ugy jott ki valahogy amit nem tudom hogy de 36000 ft . Az elofizetesben igazad van es az is elvan simitva .

  20. Ja hozza trszem , hogy a vamosok kibontottak a csomagot . Nem volt rajta mar a folia es ujjlenyomat hegyek a keszulek foliajan . Tehat tistaba voltak , hogy nem egy kulcstartot kell levamolni !

  21. @mrisz32: addig örülj, amíg a kedvezményes árat elfogadják így. a csomag feladásának díját nem értem viszont, miért számolták hozzá, annak nem kellene számítani, az csak nálad, mint végösszeg érdekes, hogy mennyire jön ki számodra költségként az egész.

  22. Igen igy ligikus de benne van a vamolaskor az alapban a postakoltseg ez a magyar szabaly .

  23. Akkor meg azt nem is mondtam , hogy ajandek kent jott ! Tehat a tesom fizette a feladast es irt a szamla melle levelet miszerint ajandek . Ergo plane nem kellene vamoktatni de ez van . En csak a vamot fizettem tehat 36000 ft volt egy i6 128 gigas . Szerintem ennyit megert ! Xd

  24. Duplájáért hozhatsz nekem 2-t nem bánom 😀

  25. 2 eve felajanlottam , hogy hozok akinek kell mert akkor en mentem ki az USA ba de senki nem merte gondolom mert azt hittek atveres hogy olyan olcson adom .

  26. A lényeges különbség hogy az általatok említett olcsóbb GSM boltosok ,igaz hogy gyári független gyári garanciás de nem Magyarországra szánt ,így garancialis csere eseten nem fog ujra indulni az 1 év míg szolgáltatónál és aprben igen.
    Ráadásul ki tudja híg milyen indokkal áll el a sufni bolt a garanciatol.
    Pl:az enyém gyári független ,220 VOLT boltból van se amúgy cseh.nem indult ujra a garancia és meg annyit hogy a töltött kilopták és adtak egy olyat ami ránézésre pont ugyanúgy néz ki csak 5cm-ről nézve az van ráírva appway califomia…csak óvatosan a GSM boltokkal.

  27. @sunshine:

    A töltőt nem kilopták hanem mivel amerikai szabvány töltő volt hozzá alapból ezért kicserélték egy EU-ra, az más kérdés hogy nem eredetit.

  28. @mrisz32:

    ha 2 éve lett volna i6 lecsaptam volna rád 😀

  29. @sunshine: az APR-ben nem azért indul újra az egy év, ha kicserélik a készüléket, mert az Magyarországra szánt modell lenne, hanem azért, mert erre kötelezik a jogszabályok.

  30. Lol! Akkor termeszetesen az i5 osoket ajanlottam 64 gigasat 190000 ert! Szerintem korrekt ar volt .

  31. Eleg optimistan tippeltel! Az en tippem 250ezer ft iphone 6 es 300ezer iphone 6+

  32. én rendeltem és pechemre a kijelző a csikózódott… szóval jelenlen már meg küldeném fel szervizbe..

  33. Az október 31-ei start azt jelenti, hogy attól a naptól kezdve indul meg az online AppleStore-ban a vásárlás/rendelés lehetősége, vagy a rendelés/vásárlás már előbb is megkezdődik, és 31-én az első szerencséseknek akár kézbesítheti is a futár a készüléket?

  34. @feen: egyszerű…. mert a szolgáltatónál hitelre is adják …. és egy 156 ezer forintos telefonra nem ugyan az a garancia mint egy 215 ezer forintosra. 156 ezer forintos ha elromlik és cserélik folytatódik tovább a garancia a T.mobiltól vásárolt, pedig kezdődik előlről az egy év. megödöbbentem én is mikor mondták a T-mobilnál mikor cserélték a telefonom, hogy újból egy év a garancia. ez azért elég nagy biztonságot jelent.

  35. “Tehát hogy példát mondjak: 10.000Ft-os előfizetéssel, a Telekomnál egy 16GB-os iPhone 5S – 174 590 Ft, míg függetlenül mindenféle hűség nélkül ugyanez a telefon 156 880 Ft (Megbízható boltból, de ettől olcsóbban is van)”

    Az iPhone 5s listaára: 184 900 forint, tehát egy 10-essel adja olcsóbban a szolgáltató. Az más kérdés, hogy ezt később többszörösen kifizeted nekik. A 156 880 forintos ár, áfacsalt ár, ennyiért lehetetlen legálisan és minden adót megfizetve 5s-t árulni.

  36. a 31.-e az előrerendelés 🙂 vagy a boltokba kerülés dátuma??

  37. @sunshine: én úgy vagyok hogy most én inkább megvettem külföldön mint _CSAK_ amiatt hogy a gari majd esetleg újrainduljon HA cserés lesz a telefon… Én inkább optimista vagyok és nem erre a csere lehetőségre bazírozok, gari úgyis van rendes nem pedig a GSM bolt adja! Emiatt nem vártam/ok másfél hónapot a beszerzéssel..

  38. Én azt látom érdekesnek appstoreban 184 990 Ft-ért lehet kapni 5s készüléket, t-mobilnál ugyanez a telefon 199 990 Ft és hűségnyilatkozat két évre! Szerintetek 5s ára lejjebb fog menni október 31-től a t-mobil-nàl?

    Én 174990,- re számítok vagy rossz gondolat?!

    Különben ahogy megjelent iPhone 6, az appstoreban kb 20.000-rel csökkent az iPhone 5s ára, míg t-mobilnál nem volt árcsökkentés!

  39. @Balázs: nem, nem rossz gondolat. Ezért sem lehet összehasonlítani a jelenlegi Telekomos 5s árat az APR/egyéb árakkal.

  40. A voda most tette ki fb-ra oktober 31!!!!

  41. @pete66: ugye látod, hogy ez a dátum már rég ott van a cikk elején? 🙂

  42. Angliában a rajt után egy héttel bementem az Apple Store-ba és habár kis sor volt (5 kínai és én) másodikként 5 perc várakozással simán tudtam venni iPhone 6-ot.

    Valaki írta, hogy az előfizetés gáz… szerintem is, de azért nem mindenki tud kiperkálni több mint 500 fontot Angliában sem. Az angolok amúgy is lusták és 2 évente örülnek, hogy lecserélhetik újabbra a mobiljukat. Szerintem Magyarországon meg az anyagiak döntenek az előfizetés mellett. Ez a telót nem magamnak vettem, de én is szívesebben döntenék az előfizetés mellett, csakhogy Angliában nincs credit history-m, azaz nem ad senki hitelt és előfizetéses mobilt sem, mert nem tudnak az anyagi helyzetemről semmit. Vicc, de nem akarok off-olni.

  43. A 6-os 64GB árát mire tippelitek?

  44. Én megveszem kint, ott pl 220e-re jön ki az Iphone 6 16 giga, itt lesz kb 235e! 15e különbség nekem nem ér meg annyit, h mindig 1 év gart kapok!

  45. T-mobile nyitó oldalon 1 kis időig kint volt hogy Iphone 6 fül….de nem jött be semmi(fehér képernyő) most meg eltűnt….

  46. Királysag , tegnap elott vettem egyet Ausztriából mert mar nem hittem benne hogy Nov. Közepe előtt kapható lesz nálunk . Mindegy egyenlőre nem bántam meg, és boldogan használom ha pedig baja lesz esetleg ( bár remelem h nem ) Konaromból szinte mindegy h Pestre megyek vagy Bécsbe

  47. Előfizetéssel csak akkor éri meg megvenni, hogy ha egyébként is még telefon nélkül is annyi volna a tel. számla. Ebben az estében az ember fizeti a megszokott, amúgy is lebeszélendő költséget, csak így mellé még részletre is kapod a telefont.
    De csak az iphone-ért nagyobb havidíjas számlát fizetni nincs értelme.
    A hűségnyilatkozattal meg nincs gond, mert az ember egyébként sem váltogatja szolgáltatót.

  48. -legalább is én nem váltogatom.

  49. Szerintem nevetséges amit a t-mobile csinál. Mikor az 3gs-t vagy a 4-et vettem akkor még számított,hogy nagy előfizetéssel vegye.m Mert még az iphone 5-öt is 110ezerért vettem 10ezres előfizetssel. Míg az 5s-t már ugyan ezzel 160ezrért kb. tudtam volna megvenni. Míg használtan 150ezer volt. Miért venném akkor náluk ha semm,de semmi kedvezményt sem kapok. És a részlet fiztés meg ne legyen kedvezmény vagy akkor az egyösszegü vásárlásnál adjanak kedvezményt. Jelenleg next s dijcsomagot használok és azzal 190 ezer kb az 5s. ha jól rémlik.
    És gondolom kb 220ezer lesz az iphone 6. Most angliában 210ezer volt a független. Persze azt meg sem említem,hogy minden országban van értelme dijcsomaggal venni csak nálunk nem.

  50. @mrisz32: Lehet még jelentkezni?

  51. Én már vettem iphon 6-ot nagyon szeretem

  52. Egy kérdés, ha előrendelem a t-mobilnál, és nem megyek sorba állni, hanem mondjuk délután megyek csak oda, akkor kapok készüléket, vagy nem?

  53. @opal:
    Ha előrendelted szépen a futár viszi házhoz!

  54. Sajnos nem a legjobb megoldás van t-nél, de ha ennél jobbat akar valaki, akkor tényleg kint kell megvenni, ez nem vitás.
    Csak ennyi előnyt tudnak nyújtani: a részletfizetést, illetve, hogy újonnan kapod. Az hogy az újabb kiadások mindig drágábbak, ez már a szabad piac(i) "rablás" 🙂

    Ezért tartom jónak, hogy mindhárom szolgáltató árulni fogja, mert így talán lesz egy kis ár verseny…

  55. @djmaya: Köszön a választ, szóval akkor nem kell tartanom, hogy nem fogok kapni.

  56. Dehogynem, ha nem sikerül időben rendelned. Amerikában is gond volt az előrendelés, lefagyott a rendszer nem tudtak belépni mikor sikerült, akkor elfogytak a telefonok vagy csak bizonyos modellek voltak már. Mindenütt gond a készlethiány, nálunk meg biztos, hogy sokkal kisebb raktárkészlet lesz, mint a kereslet. Nem olyan egyszerű ez mint ahogy tűnik.

  57. “Ugyan a Telenornál eddig nem volt az iPhone-ra LTE, azonban az iOS 8 óta már ott is van LTE kapcsoló.”
    Ez igaz, viszont ha bekapcsolom, akkor sincs LTE. Telenorosok, nálatok van LTE? Minden beállítást kitöltöttem a Telenoros leírás alapján, Klikk csomagom van, lefedett területen vagyok, mégse jelenik meg az LTE a státuszsorban. A 3G időnként túltelített, a 2G meg pláne, nem megy a net. i5.

  58. @kohary: Igen, azzal tisztában vagyok, hogy nem lesz egyszerű a rendelés sem.

  59. Urak, arra nincs magyarázat, hogy a magyar Apple Store-ban pl a független 5S 16GB 185.990,-, de a Telekomnál egy havi 5.500,- Ft előfizetéssel 2 éves hűséggel 186.590,-. Ezt hogy tudod megmagyarázni?

  60. @mihgromo: ahogy írtam is: “…ez már a szabad piac(i) “rablás””

  61. I6 128gb feheret (silvert) 2 hete angliaban £700-ert vettem. Ez atszamolva ugye 280 ezer jo magyar petak.
    Kivancsi leszek mennyi lesz ott…

  62. szívesen vennék 1-et a t-től, de tuti borzalmas áron lesz…
    bár 4-et is és az 5-öt is tőlük vettem, csak egy nepperen keresztül (gondolom flottában megvette 20 ezerért/db, de nekem így is megérte…)

  63. 6 plus akksi ido valami hihetetlen jo!

  64. Persze 5shez kepest:d

  65. @Jadeye: ez egészen tavalyig így is volt, akkor viszont rábasztak 4000 ft-ot az előfizetési díjra, ha vettél mellé telefont (telekomos gyakorlat). Ezért semmilyen egyéb szolgáltatást nem kapsz, tehát kizárólag a telefonért fizetsz plusz 96ezret két év alatt. Tekintve a beugró összegét, a telefon végül drágább, mint a “bolti”, miközben elkötelezett vagy az adott szolgáltató felé.
    Az első iPhonomért 60e-t fizettem, a másodikért 80-at, az 5S-ért már 105-öt, plusz a négyezres extrát, tehát már 200 fölött… Most még drágább.

  66. De ami a leggázabb, hogy pl. T-nél még a legdrágább előfizetéssel is (ami havi 19.990), 90.590-ért tudod elhozni a 16gigás 5S-t. Tehát kifizetek a 2 év alatt összesen 24×19990-t, plusz a készülék árát = 570.000 Forintot. Ha jól emlékszem anno a 3GS-ig gyakorlatilag ingyen kaptad a készüléket, ha ilyen magas volt a előfizetési díjad…

  67. @rgbx: csak akkor lesz Telenornál LTE-d, ha megfelelő a díjcsomagod ÉS a SIM-kártyád is. ha bármelyik nem megfelelő, az LTE hálózat “nem áll veled szóba”.

    @Before: köszönhető mindez a magas fraudnak. ha nem lenne annyi visszaélés, akkor mindez nem így lenne.

    @Peet33: amit 2 év alatt kifizetsz, annak egy részét letelefonálod, azt ne számítsd bele a készülék árába.

  68. @Jadeye: Oké, régen is letelefonáltam egy részét és mégis ingyen elhozható volt…

  69. A T oldalán az iPhone 6 aloldalon láttam az előbb, hogy hamarosan jönnek a jó ajánlatok. Remélem összeraknak valami XXI. századi díjcsomagot és remélem nem 20-30 ezer forintos havidíjjal gondolkoznak. 🙂

  70. @Jadeye: Köszönöm a választ. Éppen 2 éve cseréltem a SIM kártyát mini SIM-re, ha akkor nem olyat adtak, ami tudja az LTE-t, akkor megint cserélek.

  71. @Jadeye: A díjcsomag lesz a baj. Bár korábban találtam olyan táblázatot, ami szerint a Klikk-kel is elérhető az LTE, csak alacsonyabb sebességgel, most már nem írják sehol. Az ÁSZF-ben csak az 500 MB-os havidíjas netcsomagnál szerepel az LTE elérhetősége. Ennek ára jelenleg éppen egy ezressel több, mint a jelenlegi 100MB-os, amivel eddig jól megvoltam, most viszont egyre sűrűbben válik használhatatlanná. Még meggondolom, hogy megér-e ennyi pluszt. Mindenesetre köszönöm.

  72. @rgbx: hmm, nekem viszont 500MB-os netem van (amúgy még djuice-os), de nekem meg akkor lehet, hogy régi lenne a kártyám? mert sosem láttam LTE-t vele. a 4s megjelenésekor cseréltettem, az meg nem most volt.

  73. @Jadeye: erre létezik biztosítás. Másrészt meg szerintem egy iPhone-nal nem olyan egyszerű trükközni, mert röhögve féltéglát csinálnak belőle… Szerintem sima mohóság van benne és kész. Mindenesetre nem szeretnék hűségidővel elkötelezve a kereskedelmi áránál többet fizetni egy telefonért.

  74. mrisz32: kerlek vedd fel velem a kapcsolatot. Adj valami elerhetoseget ahol eltudlak erni. Fontos lenne!

  75. Kisgirdan : most nem hozok i6 ot ! Nem megyek ki . Azert jott meg nekem is a fedexel !

  76. Sikerült Svájcban megszerezni az iPhone 6ot,összesen 175.000ft-ért. Ennyit Magyarországról!

  77. mrisz32: nem ezert akarok veled beszelni. Kerdeseim lennenek.
    applefun88: hogy hozattad le annyiert?

  78. Itt csak 8%az ÁFA,otthon meg 27… Néztem az itteni Apple storeban,ott 780 frank volt. A média marktba meg 700frank,ami 175.000huf. Azonnal megvettem!

  79. @applefun88:

    Ha tudsz esetleg segíteni szerezni egy i6ot nekem is akkor keress fel [email protected]-on légyszi!!

  80. @applefun88:

    Valamiért moderálásra vár az előző postom, szóval ha esetleg tudsz segíteni szerezni i6ot szólj pls

  81. @Jadeye: Ma megrendeltem az 500MB-os (próba) csomagot. Mivel továbbra sincs LTE, átverekedtem magam a telefonos üsz.-on (1220, a * gomb megnyomására sokkal gyorsabban mondja a szöveget), és az ügyintéző a számítógépével kiderítette, hogy csak 3G-t tud a kártyám (ami épp 2 éve volt cserélve). A héten kicserélem ismét. Szerintem 2011-ben Neked is csak 3G-s kártyát tudtak adni, így ha LTE-t szeretnél, szintén cseréltetned kell. Ez szerencsére 2 évente ingyenes, és ha jól emlékszem, negyed óra alatt megvan bármelyik partnernél.

  82. @Jadeye: És dettó djuice. 😀 16 órától vége a csúcsidőnek, nincs is másik ilyen csomag azóta se.


Add a Comment