fbpx Skip to content

Az Apple pár órája jelentette be, hogy lesz élő videós közvetítés. Reméljük, ez már problémamentes lesz mindenki számára, mivel az előző mondhatni katasztrófa volt, jusson eszünkbe a dupla zene, vagy a kínai alámondás, vagy csak a folyamatos megszakadás.

invitation

Ahogy azt már megszokhattátok, mi is élőben közvetítjük majd az eseményt, ami magyar idő szerint október 16-án, este 7 órakor fog kezdődni. A kérdés persze az, hogy mit mutat majd be az Apple és vajon lesz-e szó arról, hogy mikor jelenik meg nálunk hivatalosan az iPhone 6?

Az elmúlt évek alapján ez egy iPad esemény lesz, tehát bemutathatják az iPad Air 2-t, újabb iPad minit. Várhatóan megjelenik az OS X Yosemite rendszer is. A pletykák szerint azonban több újdonság is várható ezen az eseményen, többek között Retina iMac, új Mac mini és egy teljesen új Apple TV. Ezek az Apple termékek már nagyon régen nem voltak frissítve, így ha nem is az összessel, de közülük az egyikkel minden bizonnyal találkozhatunk majd jövő hét csütörtökön.

RETINA-iMac-2015

Minket egy iMac, vagy egy Apple TV frissítés egyáltalán nem lepne meg, főleg hogy az Apple TV már 3 éve nem lett frissítve. Eközben persze folyamatosan gyárthatják az Apple óráját és fejleszthetnek egyéb más termékeket is. MacBook Air és Retina MacBook Pro-ra ne számítsunk, mivel nincs új Intel processzor.

Tehát találkozunk október 16-án este 7 órakor itt a blogon, addig is iratkozzatok fel Facebook eseményünkre, hogy ne maradjatok le legfrissebb híreinkről.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Akadás mentes élő stream, mi? PPPPersze…

  2. Új iPod bemutatása lehetséges?

  3. Sziasztok!
    Érdemes megvárni milyen lesz az új ipad vagy most vegyem meg a mostani ipad air-t mert sztem nem nagy különbség lesz köztük főleg most ilyen 125000 körül van az ára!Ennél lentebb is fog menni szerintettek? 😀

  4. @sultan: Attól függ, hogy mennyire sürgős. Ha ki tudod várni, amíg megjelenik nálunk is hivatalosan (nem szürkeimportos, angol töltős, 250eHUF áras), akkor jól járhatsz. Ha nincs semmi olyan az újban. ami miatt kéne, akkor megveszed a jelenleginél olcsóbban a régi Air-t. Ha mégis az új kell, akkor az Apple-től véve is 150e, szürkeimport pedig a mostani 125e környéke lesz 1-2 hónap alatt. Ja és persze jó kérdés, hogy mennyit tudnak szállítani, főleg a karácsonyi időszakban az újból.

  5. @szajlensz:125-nél még olcsóbb lesz szted? 😀

  6. Már az air-be be kellett volna tenni a touch id-t, persze akkor mit tennének most az újba?

  7. @sultan: Most a kifutó modell (4, 16GB, wifi) 119 az Apple online store-ból vagy az iStyle-ból. Várhatóan ennyi lesz az Air az új (Air2?) bejelentése után. Nincs egy hét hátra, ilyenkor nem érdemes venni. Más kérdés, hogy mit fog tudni (@3x~ipad utalások 8.1 beta fájlok között, TouchID, és még ki tudja) és neked arra mennyire van szükséged van. De a régi ára akkor is csökkenni fog.

  8. @szajlensz: Köszönöm!Megvárom!Mindenképpen akkor !:)


Add a Comment