fbpx Skip to content

Aki rendszeresen olvassa a blogot, az már többször találkozhatott az Apple új központjáról szóló hírekkel. Most egy újabb videó látott napvilágot.

Campus-Apple-post-770x514

Az Apple megbízásából épülő komplexum külsőre űrhajóra emlékeztet, tele lesz zsúfolva modern technológiával, de mivel az Apple a környezetvédelem élharcosa is, ezért nagyon zöld lesz. Tim Cook vezérigazgató szerint még nem épült ennyire környezettudatos épület. Az építkezés folyamatos, mint a lenti videón is látható, az alapozás jelentős része már elkészült, még a hátsó részen vannak ezirányú munkálatok.

Az Apple egyébként magas kerítéssel vette körbe az építkezést, hogy a kíváncsi szemek elől elrejtse a munkálatokat. Azonban a drónok világában ez lehetetlen. Ráadásul annyira nem következetesek, így az Apple Maps-en is rendszeresen frissítik a légi fotókat, legutolsó frissítés a nyár elején történt.

campus-2

Az építmény a tervek szerint 2016-ra készül el, 260 ezer négyzetméteres lesz és 12 000 ember dolgozhat benne. A terület nagyságának szemléltetésre álljon itt az, hogy egy futballpálya megközelítőleg 7500 négyzetméter… Amint lesz újabb hírünk, természetesen beszámolunk róla. Addig is jöjjön a videó. Aki az előző állapotra is kíváncsi, az nézze meg az ebben a cikkben lévő videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Kíváncsi vagyok mi lesz a címe.
    0 Infinite Loop? 🙂

  2. Megkerdezhetem hogy hol van pontosan ez az epulet, hogy en is megkeressem a Maps-en?

  3. Milyen butak az emberek. Kornyezettudatos ceg :))) attol semmi nem lesz, hogy kozepre beraknak egy erdot. Maga az epitkezes folyamata, a termekgyartas folyamata rombolo. Ha kornyezettudatosak lennenek akkor beszunteznek a mukodesuket 🙂


Add a Comment