fbpx Skip to content

Az utazó fotós, Austin Mann már igencsak aktívan használja mind az iPhone 6, mind pedig az iPhone 6 Plus készülékeket fotózásra, amelyekről egy rendkívül szemléletes videót is készített.

cover

A cikk végén található videóban Mann kizárólag csak az új iPhone készülékkel rögzített felvételeket használta, amelyeket Izlandon készített.

Austin Mann egy meglehetősen elismert fotós, aki egyaránt dolgozik cégeknek és non-profit alapítványoknak is. A munkái gyakran feltűnnek a National Geographic, a Travel Channel, a Samaritan’s Purse és a Global Poverty Project keretein belül.

“Minden évben rengeteg új funkcióval és megoldással bővülnek az iPhone készülékek kamerái, mi fotósok azonban csak egy dolgot szeretnénk tudni: mit jelenetenek ezek az új funkciók a gyakorlatban, mennyivel szebb képeket tudunk készíteni, mint ezelőtt? Ebből kifolyólag tehát ahogyan a keynote estéjén a The Verge csapatával megbeszéltük, most a segítségükkel lehetőségem nyílt egyszerre tesztelni az iPhone 5s, 6 és 6 Plus készülékek kameráit a gyakorlatban, hogy megtudjuk, mit is jelentenek a keynote-on elhangzott számok a valóságban.” – nyilatkozza Mann a saját blogján.

exposure-control-iphone-comparison-2

A videóban remekül látszik, hogy hogyan teljesít az iPhone 6 Plus éjszakai fényviszonyokban, valamint hogy mennyire hasznos az új “Focus Pixels” funkció, melynek segítségével az új iPhone készülékek folyamatosan éles képet biztosítanak videózás közben.

iphone-6-travel-camera-review-macro

Összességében még oldalakat lehetne írni az új kamerák tulajdonságairól és képességeiről, azonban az alábbi videónál jobban nem lehetne bemutatni a gyakorlati hasznát ezen képességeknek:

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Ugyan, minek hangerőgomb egy videólejátszóba 😀

  2. @Bucoka: Én is kerestem vagy 15 másodpercig aztán megoldottam a windows mixerével. (közben ment a gyerekeknek a mese a gépen)

  3. Nesze, chemtrail

  4. Ez azért elég korrekt!
    Én biztos a plus mellett döntök majd :)!

  5. Ez csak megerosit abban h jo otlet volt a plust rendelni, 15èn èrkezik:)

  6. Sziasztok
    Van olyan alkalmazas amivel egyszerre a ket kameraval lehet felvenni videot? Hogy lassam magam es azt akit fel is veszek?
    Koszonom a valaszotokat


Add a Comment