fbpx Skip to content

Az App Store-ban és egyéb alkalmazás áruházakban is elég népszerűek az autós játékok, viszont nehéz bennük kiemelkedőt alkotni. Vannak, melyek a realitás felé mozdulnak el, míg mások inkább csak a szórakoztatást tűzik ki célul és ezért mindenféle elvetemült ötletet bevetnek. A mai játékunk is ebbe az utóbbi kategóriába tartozik, vagyis aki valósághű autósszimulátort keres, az most rossz helyen jár. 🙂

battleriders2

A Battle Riders egy unity engine-nel hajtott autóversenyzős játék egy kis extrával, fegyverekkel. Ebben a játékban nem csak egyszerűen a leggyorsabbnak kell lenni, hanem arra is figyelni kell, hogy elimináld az ellenfeleid, lehetőleg úgy, hogy te a versenyt túl is éled. A Battle Riders változatos játékmódokkal, autókkal és fegyverekkel várja a játékosokat. Single Race módban 6 játéktípusban próbálhatjuk ki tudásunkat (duel, battle race, survival, elimination, clean race, time trial), míg Career módban 3 nehézségi szinten keveredik a 6 versenytípus. Jelenleg 7 autóval tudunk versenybe szállni, persze az autókat először meg kell szerezni, illetve érdemes mindegyiknek a fegyverzetét, páncélzatát, stb. fejleszteni, amint van rá pénzünk.

battleriders1

A fejlesztéseken múlik igazából a verseny sikere, vannak fegyverek, amik csak előre tudnak tüzelni, van olyan is ami kis aknát dob hátra. A kocsikon 2-2 fegyver helyezhető el, de nem kell, hogy megegyezőeknek legyenek, így érdemes akár olyat szerelni rá, ami egyik oldalon előre, másik oldalon hátra tüzel. Versenyközben nincs végtelen lőszerünk, így a pályán elhelyezett sárga lőszer jeleket begyűjtve tudunk tüzelni és a képernyő két szélén lévő tüzelő gombbal lehet az egyik vagy másik fegyvert elsütni. A versenypályán a lőszer jeleken túl turbo és pénz jel is van, a pénzzel versenyközben javítható a kocsi. Bizonyos versenytípusokban ha a kocsink felrobban, vége a versenynek, a többiben pár másodperc után újra megjelenik a versenyben.

Szerintem jó kis őrült autós játék, ami sok esetben elég nehéz is, így bőven le tudott engem kötni, hogy minden versenyen minél jobb helyezést érjek el, így a kocsijaimat minél jobban tudjam tuningolni.

[appstore id=”889041614″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. ez olyan mint a blur pc game madmax valtozata :DDD

  2. Eleg jo kis játék szerintem kissé hasonlít a halál futamhoz 😀


Add a Comment